Dukla Praha – Slavia 1:6 (kon.) | Bohemians 1905 – Č. Budějovice 1:0 (kon.) | Teplice – Mladá Boleslav 0:2 (kon.)
Hr. Králové – Plzeň 0:0 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
0:0 (0:0)
FC Viktoria Plzeň
Neděle 17.09.2017, 12:00 • Areál Slavia, Hradec Králové • Juniorská liga – Čechy • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Hosté střídají potřetí. Ze hřiště odešel Arzberger a nahradil jej Petr.
     
    86
    Z ničeho nic se ve velké šanci ocitl Arzberger. Ten se na vápně dostal k odraženému míči, a protože brankář Vízek vybíhal proti předcházející střele, mohl hostující hráč zamířit do odkryté brány. Tak také učinil, ale svou střelou trefil pouze obránce Vukčeviče! Následovat bude rohový kop.
     
    85
    V závěru střídají hosté podruhé. Pihrt nahrazuje Mudru.
     
    72
    Votroci také střídají. Plac opouští Gjinollari, kterého nahrazuje Miker.
     
    68
    Hostující lavička se rozhodla pro změnu. Němce nahrazuje na hrací ploše Vilček.
     
    60
    Nabíhajícího Brokeše hledal centrem z pravé strany hřiště Gjinollari. Jednalo se o více než vydařenou přihrávku, kterou zákrokem z kategorie last minute odklidil do zámezí hostující obránce. Následovat bude hradecký rohový kop.
     
    33
    Po odražením míči za vápno se ve velice dobré střelecké pozici ocitl Střelec, ale jeho technická přízemní rána placírkou trefila pouze obránce.
     
    19
    Registrujeme největší šanci zápasu a na svědomí ji má plzeňský Lukáš Mudra! Ten dostal dloubáčkem krásnou přihrávku od Arzbergera, ale tváří v tvář vyběhnuvšímu Vízkovi selhal. Nutno podotknout, že celou situaci měl značně zkomplikovanou včasným vyběhnutím domácího gólmana.
     
    10
    K míči se po něm opět dostal urostlý Kundrt, avšak o mnoho nebezpečnější pak byla následná hlavička Martince, který z hranice malého vápna v rychlém náběhu nedokázal svou hlavičku nasměrovat mezi tři tyče.

    Radek Kozel

    Branky:


    FC Hradec Králové: Vízek – Vukčevič, Chocholatý, Trávníček, Súkenník, Kundrt, Střelec, Patrick, Martinec (K), Gjinollari, Brokeš. Trenér: Karel Krejčík.
    Náhradníci: Mach – Miker, Jukl.

    FC Viktoria Plzeň: Sváček – Novák (K), Vacovský, Kadar, Němec, Vais, Ryška, Suchý, Mudra, Pavlík, Arzberger. Trenér: Jiří Kohout.
    Náhradníci: Novák – Petr, Pihrt, Vilček.

    Rozhodčí: Hrubeš – Petřík, Vlček.
    thejrc.org