Vladivostok – Viťaz 3:4 (po pr.) | Omsk – Chanty-Mansijsk 3:2 (po pr.) | Barys – Novosibirsk 0:4 (kon.)
Minsk – Magnitogorsk 5:3 (kon.) | Dynamo Moskva – Jekatěrinburg 0:1 (kon.) | Jaroslavl – Toljatti 2:1 (kon.)
Petrohrad – Čeljabinsk 5:0 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
0:4 (0:2, 0:1, 0:1)
HC Sibir Novosibirsk
Neděle 17.09.2017, 13:05 • Barys Arena, Astana • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.
     
    Krásné odpoledne! V Barys Areně je dnes na programu odveta pátečního duelu mezi silnou Astanou a hosty z Novosibirsku, přičemž první zápas překvapivě vyhrál sibirský David! Povede se mu dnes úspěch zopakovat, nebo se Barys ze svých chyb poučí? Pojďme si oba soupeře představit o něco podrobněji.
     
    BARYS ASTANA
    4. místo ve Východní konferenci
    9 Z, 6-0-1-2, 19 bodů (skóre 32:20)

    Astanu páteční porážka sesadila z vrcholu Východní konference a odsoudila až na čtvrté místo. Nemusí jí to však moc mrzet, jelikož na aktuálního lídra z Ufy ztrácí jen tři body a ještě k tomu má jeden duel k dobru. Barys je dnes v této výhodné pozici hlavně díky skvělému útoku, který se stává postrachem celé KHL a patří mezi ty vůbec nejlepší v lize. V prvním střetnutí s Novosibirskem ale tvrdě narazil a uvidíme, jestli se mu dnes povede se zlepšit.

    Nejproduktivnější hráči
    Nigel DAWES – 16 bodů (12+4)
    Linden VEY – 13 bodů (2+11)
    Darren DIETZ – 11 bodů (5+6)
    Kevin DALLMAN – 11 bodů (2+9)

    Brankářské statistiky
    Henrik KARLSSON
    – 457 min. | 93,1% úsp. | prům. 1,84
    Sergej KUDRJAVCEV
    – 80 min. | 93,0% úsp. | prům. 2,24
     
    SIBIR NOVOSIBIRSK
    9. místo ve Východní konferenci
    10 Z, 5-0-1-4, 16 bodů (skóre 21:20)

    Novosibirští si zase vítězstvím v prvním utkání zlepšili relativně bídnou bilanci z posledních zápasů, stále jim však nemůže být úplně do zpěvu. Aktuálně se nachází na deváté příčce v konferenci, na krk jim s čtyřbodovou ztrátou dýchá desátý Traktor. Pokud by se Sibiru ale dnes povedlo na Astanu vyzrát i podruhé, mohl by se rázem vyšvihnout na přední příčky tabulky.

    Nejproduktivnější hráči
    Alexander BERGSTRÖM – 6 bodů (3+3)
    Patrik ZACKRISSON – 5 bodů (4+1)
    Andrej SIGARJOV – 5 bodů (2+3)
    Stepan SANNIKOV – 5 bodů (1+4)
    Ivan VEREŠČAGIN – 5 bodů (0+5)

    Brankářské statistiky
    Alexander SALÁK
    – 595 min. | 93,0% úsp. | prům. 2,02

     
    SHRNUTÍ PRVNÍHO ZÁPASU

    Domácí do utkání vstoupili jako jasní favorité a prakticky celý zápas si nad Novosibirskem drželi mírnou převahu, celých šedesát minut však naráželi na pevnou zeď v hostující brance – Alexandera Saláka. Ten byl v zápase pokořen jen jednou, a to bývalým forvardem Maple Leafs Mattem Frattinem, který v dvaačtyřicáté minutě otevřel skóre. Henrik Karlsson na druhé straně ledu už tak úspěšný nebyl, na něj si nejprve přišel Patrik Zackrisson a o několik minut později otočil skóre Alexander Bergström. Vítězství Sibiru pak několik vteřin před koncem zpečetil zásahem prázdné brány Vjačeslav Osnovin a překvapení bylo na světě.

    Pátek, 15. 9. 2017
    Barys Astana – Sibir Novosibirsk 1:3
    (0:0, 0:0, 1:3)


    Branky a nahrávky: 42. Frattin (Dallman, St. Pierre) – 44. Zackrisson (Bergström, Sigarjov), 52. Bergström (Sigarjov, K. Alexejev), 60. Osnovin (Pervušin)
    Střely na branku: 30 – 18
    Zblokované střely: 11 – 17
    Vhazování: 34 – 23
    Trestné minuty: 33 – 18
    Využití přesilovek: 1/5 – 0/3
    Diváci: 6 994

    Podrobný textový přenos ze zápasu si můžete prohlédnout zde.
     
    Úvodní sestavy:

    Barys Astana: Kudrjavcev (H. Karlsson) – Dallman, Dietz, Šalapov, M. Semjonov, Savčenko, Lipin, Polochov – Dawes, Vey, Frattin – Michajlis, Puškarjov, St. Pierre – Žajlauov, Belgibajev, Sagadajev – V. Nikulin, Markelov, Baldin – Gurkov.

    HK Sibir Novosibirsk: Krasikov (Salák) – K. Vorobjov, Vereščagin, K. Alexejev, Ignatovič, Polášek, Naumov, Demidov – Zackrisson, Bergström, Sigarjov – Enlund, Koňkov, Šarov – Tkačenko, Osnovin, Pervušin – Zyrjanov, Barbašev, Zemčenko.

    Rozhodčí: Soin, Ravodin – Sysujev, Otmachov.
     
    Stejně jako v pátek se i v odvetě budou hosté muset obejít bez jednoho z jejich nejproduktivnějších forvardů – Stepana Sannikova. Tomu po dnešním utkání vyprší dvouzápasový distanc, který si vysloužil úmyslným nárazem do rozhodčího ve středečním utkání s Viťazem Podolsk.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Ještě jednou vám přeji příjemné odpoledne, v Barys Areně už je vše připraveno. Týmy jsou ještě v kabinách, od úvodního vhazování nás dělí ještě pár minut.
     
    Hráči obou celků už jsou seřazeni na modré čáře, zhruba z poloviny zaplněnou halou zní hymna Ruské federace. Po ní uslyšíme ještě tu kazašskou, start utkání se tak o pár minut posune.
     
    Sudí už svolává borce do středového kruhu, začínáme!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:17
    Jako první se do útoku vrhli domácí, Krasikov už má první dva zákroky. Obrana Sibiru start zápasu trochu zaspala.
     
    01:03
    Astana se dostala do přečíslení dva na jednoho, zakončující Puškarjov z bezprostřední blízkosti brankoviště jen orazítkoval beton připraveného gólmana Novosibirsku. Ten momentálně neprožívá úplně klidné chvíle.
     
    02:00
    Barys je stále pevně usazený v útočném pásmu, Novosibirští se snaží na kotouč dostat jen marně. Uvidíme, jak dlouho zvládnou náporu odolávat.
     
    02:40
    Atmosféra v Barys Areně by se dala krájet, Vereščagin byl nyní hodně zákeřně u mantinelu sestřelen Markelovem. Hvězdný bek hostů se po chvíli zvedá, trest domácího borce pravděpodobně mine.
     
    03:22
    Pokus o protiútok byl velmi rychle rozmetán, domácí se vrací do útočné třetiny kluziště. Zatím se jim i přes veškeré snahy nepodařilo hbitého Krasikova nějak zaskočit.
     
    04:20
    Kudrjavcev před najíždějícím Šarovem raději schoval pryž pod rukavici, hra je přerušena. Po krátké pauze proběhne vhazování po jeho levé ruce.
     
    05:10
    Oba celky se teď prezentují hodně agresivní hrou, na ledě bylo vidět hned několik zákroků na hranici pravidel. Rozhodčí zatím k utkání přistupují trochu laxně.
     
    06:07
    Obrana Sibiru se zpevnila a soupeři se nyní vůbec nedaří se procpat blíž ke Krasikovi, střela na branku se stává raritou.
     
    07:10
    Michajlis hledal z kruhu před branku najíždějícího Puškarjova, který ze sebe ale nezvládl setřást dotěrného obránce a vůbec nemohl puk zachytit. Gólman Novosibirsku tak nemusel zasahovat.
     
    07:54
    Sibir právě vstřelil branku!
    První střela hostů, první gól – Novosibirsk jde nečekaně do vedení! Po krátké kombinaci skončil puk na holi připraveného Demidova, který jej od modré poslal na bránu. Mimo dosah gólmana kotouč v mezikruží tečoval JONAS ENLUND a otevřel tak skóre dnešního zápasu! Asistence: Nikolaj Demidov, Sergej Koňkov.
    07:54 Jonas ENLUND - 0:1
     
    08:44
    Domácí se snaží na úvodní trefu Demidova nějak odpovědět, hosté jsou však momentálně na koni a vůbec je nepouštějí za modrou čáru. Útok Astany to teď má hodně těžké.
     
    09:36
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Konstantin Puškarjov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    10:09
    Novosibirsku se zatím nedaří v přesilové hře nic kloudného vymyslet, bránící čtveřice Barysu zvládá jejich útoky odrážet bez větších problémů.
     
    10:25
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Andrej Sigarjov – 2 min. + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku).
     
    11:10
    Na puku jsou častěji hosté, kterým se ale vůbec nedaří prorazit dopředu. Hráči Astany jim nedávají ani centimetr ledu bez boje.
     
    12:27
    Nigel Dawes vyslal z kruhu Krasikovovi pozdrav, na nejž připravený strážce novosibirské svatyně odpověděl dobře položeným betonem. Následně puk skrývá do lapačky.
     
    12:33
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Maxim Semjonov – 2 min., faul kolenem).
     
    13:20
    Sibir právě vstřelil branku!
    Využitá přesilovka, Novosibirsk vede už o dva góly! Naumov si s pukem na holi vyjel na branku domácích a nabil na kruh připraveného IVANU VEREŠČAGINOVI, který střelou z voleje posílá druhý kotouč za záda Sergeje Kudrjavceva. Asistence: Vladislav Naumov, Patrik Zackrisson.
    13:20 Ivan VEREŠČAGIN - 0:2
     
    14:43
    Sibir se dopouští snad vůbec prvního zakázaného uvolnění v dnešním zápase, po krátké přestávce se tak hra vrátí před Krasikovu klec.
     
    15:23
    St. Pierre chtěl pohrozit z modré čáry, jenže jeho slabší střela minula hostující svatyni o dobré dva metry. Forvard Astany ani moc lépe vystřelit nemohl, jelikož na něj byl nalepený jeden z hráčů Novosibirsku.
     
    16:35
    Momentálně se hraje hlavně ve středním pásmu, hosté se v posledních chvílích soustředili výhradně na odrážení astanských ataků, což se jim zatím daří. Dopředu se nijak zvlášť nehrnou.
     
    19:00
    Zblízka se Kudrjavceva pokusil zaskočit Vorobjov, strážce domácí svatyně ho ale měl přečteného.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Omlouváme se za stručný komentář ke konci třetiny, technické problémy nám bohužel nedovolily poskytnout detailnější popis hry.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Statistiky po první třetině
    Střely na branku: 7 – 7
    Zblokované střely: 2 – 6
    Vhazování: 12 – 8
    Trestné minuty: 4 – 12
    Využití přesilovek: 0/1 – 1/2
     
    První část střetnutí mezi domácí Astanou a hosty ze Sibiře je za námi, hosté po ní překvapivě vedou 2:0! Ze začátku měli na ledě jasnou převahu domácí, kterým však inkasované branky úplně sebraly vítr z plachet a v druhé polovině třetiny jsme tak sledovali poměrně vyrovnanou podívanou.
     
    Hráči už dělají kolečka po ledě, druhá dvacetiminutovka začne za malou chvíli.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:24
    Hosté po vyhraném vhazování neztráceli čas a okamžitě se vrhli na Kudrjavceva, který musel čelit hned dvěma střelám. O malou chvíli později zasahoval i Krasikov na druhé straně kluziště.
     
    21:41
    Hra se přelévá ze strany na stranu, atak Barysu střídá útok Novosibirsku. Sledujeme vyrovnanou podívanou.
     
    22:28
    Zackrisson se při příjezdu do útočného pásma trochu unáhlil, vpád Sibiru dopředu zastavuje odpískaný ofsajd.
     
    23:26
    Kevin Dallman si řekl o slovo z modré čáry, jeho pokus ale zmizel v hloučku před bránou stojících hráčů a Krasikov tak vůbec nemusel zasahovat. Domácí si následně velmi rychle berou puk zpět a zůstávají v útoku.
     
    24:40
    Poslední minuta byla v Barys Areně hodně divoká, obě družstva se krátce po sobě dostala do úniků. Oba brankáři zachovali chladné hlavy a zvládli na střelce vyzrát.
     
    25:11
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Konstantin Puškarjov – 2 min., vražení na hrazení).
     
    25:28
    Bergström chvilku hledal skulinu v pevné obraně Barysu, nakonec se ale rozhodl s pukem stáhnout před vlastního gólmana. Novosibirsk se ještě v útočném pásmu v přesilovce ani jednou neukázal.
     
    26:37
    Sibir právě vstřelil branku!
    Barysu začíná ujíždět vlak, hosté vedou už o tři branky a malinkatý hlouček jejich fanoušků je štěstím bez sebe! Kvůli naprostému selhání domácí obrany vznikl před Kudrjavcevem naprostý chaos, v němž se jako první zorientoval VLADISLAV NAUMOV. Ten jen doklepl kotouč za bezbranného brankáře, který v dnešním utkání pravděpodobně dochytal. Asistence: Alexandr Šarov, Sergej Koňkov.
    26:37 Vladislav NAUMOV - 0:3
     
    26:37
    Střídání v týmu Barys Astana: ze hřiště odchází Sergej Kudrjavcev, přichází Henrik Karlsson.
     
    27:33
    Konstantin Puškarjov se i přes neodbytnou obranu Novosibirsku dostal ke střele, jenže ta nebyla úplně přesná a Krasikov jen mohl pozorovat, jak puk klouže kolem levé tyče jeho branky.
     
    Dnešní utkání sleduje 6 402 diváků.
     
    28:50
    Barys po třetí inkasované trefě působí na ledě hodně opařeně, skoro jako by nevěděl kudy kam. Novosibirsk si teď dělá vše, co se mu jen zamane.
     
    29:17
    A pozor, Astana se začíná oklepávat! Z kruhu se ozval Talgat Žajlauov, jehož nepřesná střela sice branku Sibiru úplně minula, nicméně je znamením zlepšující se hry Barysu.
     
    29:27
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Sergej Koňkov – 2 min., držení hole).
     
    30:07
    Hosté se zatím zvládají s přehledem bránit, už podruhé vyprovodili domácí ven ze svého obranného pásma. Ti nyní musí lovit puk až zpoza vlastní branky.
     
    30:49
    Před Krasikovem vznikla poněkud nepřehledná situace, která končí přerušením poté, co brankář Sibiru kotouč zalehl. Vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    32:12
    Astana se snaží na delší dobu usadit před brankou, kvůli pevné defenzívě Novosibirsku to má ale hodně těžké. Domácí si na Krasikova dnes jen tak nepřijdou.
     
    33:45
    Osnovin v útočném pásmu obral jednoho z hráčů Barysu o puk a zaútočil, Karlsson jeho ambice zkrotil jen tak tak. Halou se nese pochopitelný pískot.
     
    34:37
    Alexander Bergström po přejezdu hranice útočného pásma nic neřešil a okamžitě vypálil na domácí klec, puk následně úplně zmizel v rukavici připravného Karlssona.
     
    35:12
    Ihned po vyhraném vhazování si o slovo řekl Vorobjov, jehož pokus Švéd ve službách Astany kryje. O malou chvíli později zneškodňuje i ránu jiného hráče z podobného místa.
     
    35:22
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Linden Vey – 2 min., sekání).
     
    35:43
    Domácí se osvobozují a mohou jet vystřídat. Ve vlastním pásmu zachytává puk na svou hůl Nikulin, který se jej snaží rozehrát dopředu.
     
    36:47
    Obrana Barysu se semkla kolem svého brankáře a nechává hostům poměrně dost místa po kombinování. Brankář Astany zatím v přesilovce nečelil ani jedné střele.
     
    37:37
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Pavel Tkačenko.
     
    38:11
    Na konci krátké série přihrávek stál Jegor Šalapov, který z kruhu jen orazítkoval beton hbitého Alexeje Krasikova. Strážce novosibirské svatyně dnes odvádí skvělou práci.
     
    38:56
    Domácí si v početní výhodě počínají velmi nebezpečně, zatím se jedná o snad jejich nejlepší dnešní přesilovku. Stále však nemohou najít recept na skvělého brankáře soupeře.
     
    39:28
    Třetina se více méně dohrává, ani jeden celek se moc nesnaží útočit. Oba týmy se zřejmě už nemohou dočkat patnáct minut dlouhé pauzy.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Statistiky po dvou třetinách
    Střely na branku: 17 – 16
    Zblokované střely: 7 – 12
    Vhazování: 25 – 15
    Trestné minuty: 8 – 16
    Využití přesilovek: 0/3 – 2/4
     
    Novosibirsk si směle kráčí k dalšímu tříbodovému zisku z astanského ledu. Domácí byli v prvních minutách opět aktivnějším celkem na ledě, po třetí inkasované brance se ale znovu sesypali jako domeček z karet a hosté s přehledem kontrolovali hru.
     
    Týmy se vrací zpět na led, za rolbou se pomalu zavírají vrátka. Start třetí části tu bude co nevidět.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:23
    První střelu poslední části základní hrací doby má na svědomí Darren Dietz, jehož dělovku od modré vyrazil Krasikov vyrážečkou do rohu kluziště.
     
    41:29
    Barys se po krátké pauze chce vrátit zpět do útoku, Novosibirští mu v tom ale urputně brání a zatím se daří spíše jim než Astaně.
     
    42:33
    Za Krasikovovou brankou proběhla krátká tahanice o puk, ze které vyjel vítězně jeden z hráčů Barysu. Začátek poslední třetiny je poněkud ospalejší, rozhodně se nedá říct, že by se hrálo v kdo ví jak rychlém tempu.
     
    43:46
    Sibir se dopouští postavení mimo hru, po kratičké pauze se bude vhazovat před modrou čárou domácího pásma.
     
    44:22
    Zničehonic se úplně sám před brankou Astany ocitl Alexander Bergström, jehož zakončení vykryl položený Karlsson dobře umístěnou lapačkou. Nechybělo málo a čtvrtý gól byl na světě.
     
    45:42
    Přečíslení Barysu tři na dva končí střelou Dallmana z kruhu, která se však třem tyčím novosibirské klece úplně vyhnula.
     
    46:51
    Momentálně se hraje hlavně v obranném pásmu domácích, v hale panuje ponurá atmosféra. Hrobové ticho místy prořízne pískot některého z fanoušků kazašského celku.
     
    47:40
    Pryž dopředu pronesl Pavel Tkačenko, jenž byl ale defenzívou Barysu velmi rychle odzbrojen. Následný protiútok končí skvělým zákrokem gólmana Sibiru.
     
    48:34
    Domácí rozjeli hezkou kombinaci, Lipin však při zachycení puku dle sudích už stál za modrou čárou a je tak odpískán ofsajd. Ochozy se znovu nese pískot.
     
    49:38
    Další postavení mimo hru, tentokrát se jej dopustil na druhé straně ledu Koňkov. Řekl bych, že branku ve třetí třetině pravděpodobně neuvidíme, jelikož ani jeden celek už ani zdaleka nehraje na plný plyn.
     
    50:38
    Gurkov se s kotoučem drží u mantinelu a snaží se ze sebe setřást dotěrného bránícího hráče Sibiru. Defenzíva Novosibirsku je stále pevná a nepouští soupeře před brankoviště.
     
    51:57
    Naumov zachytil plachtící kotouč ve vlastní třetině a rozehrál jej vpřed, následný atak hostujícího celku ale velmi rychle vyhořel. Karlsson nemusel zasahovat.
     
    53:02
    Hraje se nahoru dolu, o vítězi už je pravděpodobně rozhodnuto. Při pohledu na skóre a herní projev obou týmů by Astaně nyní pomohl snad jen zázrak.
     
    53:44
    Na hranici brankoviště se objevil nikým nehlídaný Sigarjov, hbitý Švéd v domácí brance se stihl velmi rychle přesunout k opačné tyči a jeho zakončení vykrýt hrudníkem.
     
    54:41
    Novosibirsk se v posledních minutách aktivně snaží do astanské rakve zatlouct čtvrtý hřebík, nicméně Henrik Karlsson zvládá jejich ambice krotit včas.
     
    55:38
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Kirill Vorobjov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    55:38
    Karlsson míří na střídačku, domácí tedy začnou přesilovou hru s opuštěnou brankou a šesti hráči na ledě!
     
    56:15
    Po krátkém tlaku se povedlo jednomu z hráčů Sibiru vyhodit kotouč ven z pásma. Pryž doklouzala až na druhou stranu ledu, přičemž domácí branku minula jen těsně.
     
    57:20
    Sibir právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Ve vlastním pásmu se puku chopil VJAČESLAV OSNOVIN a přes celé hřiště jej poslal do prázdné astanské sítě! Zajímavé je, že stejný hráč potvrdil i páteční výhru Novosibirsku. Bez asistence.
    57:20 Vjačeslav OSNOVIN - 0:4
     
    58:53
    Utkání se dohrává v pásmu Sibiru, Krasikov ale vůbec nemusí čelit žádným střelám a ze zápasu si tak velmi pravděpodobně do statistik odnese čisté konto.
     
    59:24
    Čistý štít chtěl gólmanu Novosibirsku pošpinit Žajlauov, jehož střela z mezikruží skončila na betonu připraveného Krasikova. Ten následně puk schovává do rukavice.
     
    Konec zápasu.
     
    Statistiky utkání
    Střely na branku: 26 – 22
    Zblokované střely: 9 – 21
    Vhazování: 36 – 20
    Trestné minuty: 8 – 18
    Využití přesilovek: 0/4 – 2/4
     
    Československá stopa

    Adam Polášek (SIB)
    0+0, 1 střela na branku, 0 TM, čas nad ledě 18:37
     
    Dohráno! Fanoušci Novosibirsku musí být bez sebe, celek jejich srdce totiž dokázal Astanu pokořit i v druhém zápase a z kazašské metropole si tak odváží všech šest bodů. Obě vítězství byla zasloužená, Barys si se svým soupeřem vůbec nevěděl rady a ten využil všech jeho chyb.
     
    To je ode mne z tohoto utkání vše, přeji vám příjemný zbytek neděle. Na počtenou! (15:27:04)

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 8. Enlund (Demidov, Koňkov), 14. Vereščagin (Naumov, Zackrisson), 27. Naumov (Šarov, Koňkov), 58. Osnovin


    Barys Nur-Sultan: Kudrjavcev (27. H. Karlsson) – Dallman, Dietz, Šalapov, M. Semjonov, Savčenko, Lipin, Polochov – Dawes, Vey, Frattin – Michajlis, Puškarjov, St. Pierre – Žajlauov, Belgibajev, Sagadajev – V. Nikulin, Markelov, Baldin – Gurkov.
    HC Sibir Novosibirsk: Krasikov (Salák) – K. Vorobjov, Vereščagin, K. Alexejev, Ignatovič, Polášek, Naumov, Demidov – Zackrisson, Bergström, Sigarjov – Enlund, Koňkov, Šarov – Tkačenko, Osnovin, Pervušin – Zyrjanov, Barbašev, Zemčenko.

    Rozhodčí: Soin, Ravodin – Sysujev, Otmachov

    Diváci: 6 402
    bahis siteleri