Vladivostok – Viťaz 3:4 (po pr.) | Omsk – Chanty-Mansijsk 3:2 (po pr.) | Barys – Novosibirsk 0:4 (kon.)
Minsk – Magnitogorsk 5:3 (kon.) | Dynamo Moskva – Jekatěrinburg 0:1 (kon.) | Jaroslavl – Toljatti 2:1 (kon.)
Petrohrad – Čeljabinsk 5:0 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
5:0 (1:0, 3:0, 1:0)
Traktor Čeljabinsk
Neděle 17.09.2017, 16:00 • Ice Palace, Petrohrad • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:03
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Ani Francouz neopustí utkání s čistým štítem, domácí vedou už 5:0! Pátý gól SKA až podezřele připomíná ten první – zpoza branky namazal Pavel Dacjuk na kruh PATRIKU HERSLEYMU a ten z první rozvlnil síť čeljabinské klece. Asistence: Pavel Dacjuk, Nikita Gusev.
    27:14 Viktor TICHONOV - 4:0
     
    27:14
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Traktor se sesypal jako domeček z karet, Pavel Francouz půjde do hry. Rukavišnikov se dostal k pryži na hranici útočného pásma, odkud vyslal na hostující klec prudkou střelu. Tu mimo dosah Vasilije Děmčenka tečoval VIKTOR TICHONOV a zvýšil tak náskok svého celku na čtyři branky! Asistence: Roman Rukavišnikov, Jegor Rykov.
    26:30 Nikolaj PROCHORKIN - 3:0
     
    26:30
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Obrovský kiks hostující obrany vede ke třetí brance v její síti! Na modré čáře proklouzl hráčům Traktoru skrz prsty NIKOLAJ PROCHORKIN, jenž si po převzení přihrávky udělal krátký výlet před Děmčenka a z bezprostřední blízkosti se nemýlil – 3:0. Asistence: Nikita Gusev, David Rundblad.
    23:48 Jevgenij KETOV - 2:0
     
    23:48
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí si zadělávají na dvanáctou výhru v řadě, JEVGENIJ KETOV je posílá do dvoubrankového vedení! Forvard domácích se na kruhu zbavil dvou hráčů Traktoru a přesunul se k brankovišti, odkud uklidil kotouč do horní části hostující klece. Asistence: Ilja Kablukov.
    13:02 Ilja KOVALČUK - 1:0
     
    13:02
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Z přesilovky uběhlo jen sedmnáct sekund a domácí jdou do vedení! Nikita Gusev zpoza branky nabil na pravý kruh připravenému ILJU KOVALČUKOVI, který prudkou dělovkou z voleje naprosto nekompromisně pohřbil kotouč za bezmocného Děmčenka. Asistence: Nikita Gusev, Pavel Dacjuk.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 14. Kovalčuk (N. Gusev, Dacjuk), 24. Ketov (Kablukov), 27. Prochorkin (N. Gusev, Rundblad), 28. Tichonov (Rukavišnikov, Rykov), 48. Hersley (Dacjuk, N. Gusev)


    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Korobjov) – Hersley, Gavrikov, Čudinov, A. Bělov, Zub, Rundblad, Rukavišnikov, Rykov – Dacjuk, Kovalčuk, Barabanov – Kalinin, M. Malcev, Širokov – S. Plotnikov, Prochorkin, N. Gusev – Tichonov, Kablukov, Ketov.
    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (28. Francouz) – Kolcov, I. Višněvskij, Borodkin, Bailen, Mamajev, Klimontov, A. Petrov, Isajev – Rybakov, Jakuceňa, Kručinin – Gynge, Videll, Szczechura – Peňkovskij, Polygalov, Kravcov – Šarov, Šolochov, Tridčikov.

    Rozhodčí: Gašilov, Oskirko – Šalagin, Šišlo

    Diváci: 12 405
    ocianews.com