Vítkovice – Pardubice 4:2 (kon.) | Jihlava – Zlín 3:2 (kon.) | Plzeň – Sparta 4:3 (kon.)
Mountfield HK – Třinec 3:1 (kon.) | Kometa Brno – Chomutov 2:3 (0:1 po s.n.) | Litvínov – Olomouc 0:3 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:3 (2:0, 1:2, 1:1)
HC Sparta Praha
Neděle 17.09.2017, 16:30 • Home Monitoring Aréna • Tipsport extraliga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:27 Lukáš PECH - 4:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:27
    Sparta právě vstřelila branku!
    LUKÁŠ PECH (1+1) nejprve v samostatném úniku neuspěl, ale po skrumáži se k dorážce dostal ještě jednou a v závěru snižuje! Do konce utkání zbývá ještě půlminuta, Spartě chybí ještě jeden gól. Bez asistence.
    47:03 Milan GULAŠ - 4:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    47:03
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A na světě je čtvrtá branka Plzně, která je ve třetí třetině aktivnějším týmem. Čtvrtý gól indiánů vstřelil MILAN GULAŠ (2+5), jenž se mezi kruhy dostal ke kotouči a poslal ho neomylnou ranou přesně pod břevno branky Sparty! Asistence: Tomáš Mertl (4+2).
    33:56 Tomáš MERTL - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    33:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Skvělá akce indiánů v přesilovce a domácí jdou znovu do vedení! Hlavní zásluhu na této brance má Ondřej Kratěna, jenž ujel po levé straně, předložil kotouč pro TOMÁŠE MERTLA (4+2), který bez problémů trefil odkrytou část branky Sparty střelou z voleje. Asistence: Ondřej Kratěna (2+1).
    23:21 Alexander REICHENBERG - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    23:21
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno, Sparta využívá nabídnutou přesilovou hru po rychlé akci. Od modré čáry si sjel před branku Plzně ALEXANDER REICHENBERG (2+0), který obdržel přesný pas z pravé strany. Jeho rána byla dokonale umístěná, zapadla pod břevno klece Miroslava Svobody. Asistence: Jaroslav Hlinka (0+2) a Petr Vrána (0+1).
    21:44 Jiří ČERNOCH - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    21:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    Máme sníženo, hosté sice přesilovku nevyužili, ale nakonec se přece jenom mohou radovat. Pěknou akci vybojoval svým důrazem Forman, který viděl na levém kruhu úplně volného JIŘÍHO ČERNOCHA (2+0), jenže neměl žádný problém zakončit do prázdné branky Plzně. Asistence: Miroslav Forman (1+1),
    14:37 Petr KODÝTEK - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    14:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to byla krásná akce Plzně a domácí vedou už 2:0! Jan Schleiss přihrál přes celé útočné pásmo na volného PETRA KODÝTKA (1+1), který si perfektně zpracoval kotouč a trefil se přesně ke vzdálenější tyči. Mladý útočník střílí svůj první gól v letošní sezoně a první branku na plzeňském ledě v TELH v kariéře. Asistence: Jan Schleiss (1+2) a Lukáš Pulpán (0+2).
    05:21 Ondřej KRATĚNA - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    05:21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to je něco, indiáni se prosazují ve vlastním oslabení, i když krátce měli k dispozici výhodu. Miroslav Preisinger nevzdal souboj za brankou, poslal kotouč před ní, kde už číhal ONDŘEJ KRATĚNA (2+0), který měl napřaženo a perfektně umístěnou střelou posílá domácí do vedení. Asistence: Miroslav Preisinger (0+3).
    Marken.cz

    Jan Picka

    Branky a nahrávky: 6. Kratěna (Preisinger), 15. Kodýtek (Schleiss, Pulpán), 34. Mertl (Kratěna), 48. Gulaš (Mertl) – 22. Černoch (Forman), 24. Reichenberg (J. Hlinka, P. Vrána), 60. Pech


    HC Škoda Plzeň: M. Svoboda (Hylák) – Moravčík, Jones, D. Sklenička, P. Kadlec (C), Pulpán, Čerešňák, Kvasnička – Straka, Mertl, Gulaš (A) – D. Kubalík (A), Stach, Kindl – Schleiss, Kracík, Kratěna – Vracovský, Preisinger, Kodýtek.
    HC Sparta Praha: Aittokallio (Honzík) – Tomáš Dvořák, Zámorský, T. Pavelka, Kalina, Mikuš, Nedomlel – Říčka, Klimek, Forman – J. Hlinka (C), P. Vrána (A), Reichenberg – Kumstát (A), Pech, Kudrna – Uher, Černoch, Saponari – Rousek.

    Rozhodčí: Hejduk, R. Svoboda – Brejcha, Klouček

    Diváci: 6 776
    bahis siteleri