Zlaté Moravce – Dunajská Streda 2:3 (kon.)
konec
FC ViOn Zlaté Moravce
2:3 (0:0)
DAC 1904 Dunajská Streda
sk Neděle 17.09.2017, 19:00 • FC ViOn Zlaté Moravce, a. s. • Niké liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vážení diváci, vitajte pri zápase ôsmeho kola Fortuna ligy.

    Duel dvoch tabuľkových susedov môže posunúť jeden alebo druhý celok bližšie k špičke tabuľky. Štvrtý FC ViOn Zlaté Moravce dnes hostí piatu Dunajskú Stredu.

    Stretnutie sa začne o 19:00.
     
    FC DAC Dunajská Streda

    DAC ťahá dvojzápasovú šnúru bez víťazstva. Minulý týždeň Dunajská Streda doma remizovala s Prešovom 0:0, pred reprezentačnou prestávkou dostala výuku od nováčika z Nitry a pod Zoborom prehrala 1:3. Aj to zapríčinilo stratu kontaktu s lídrom tabuľky.

    Tímu zo Žitného ostrova aktuálne patrí piate miesto so ziskom 12 bodov. Naposledy mužstvo z južného Slovenska vyhralo ešte 20. augusta. Vtedy DAC nešetrilo Žilinu a vyhralo po divokej prestrelke 4:2.

    V strede týždňa Dunajská Streda nezaváhala a v treťom kole Slovnaft Cupu zvíťazila nad Devínskou Novou Vsou 3:0.
     
    FC ViOn Zlaté Moravce

    Forma Zlatých Moraviec je ako na hojdačke. Výhra, prehra, výhra, prehra, výhra, prehra a výhra. Raz hore, raz dole. Štyri víťazstvá zaznamenal ViOn s Ružomberkom, Žilinou, Prešovom a Senicou, za kratší koniec ťahalo FC pri súbojoch so Slovanom, Nitrou a Michalovcami. Zlaté Moravce na domácej pôde v troch zápasoch ani raz neprehrali, vstrelili osem gólov a inkasovali iba dva.

    Späť k poslednému zápasu Fortuna ligy, v ktorom Moravce porazili Senicu na jej pôde 1:0 a nepriamo tak poslali Ivana Vrabca preč zo Záhoria. Cez týždeň na jeho miesto zasadol skúsený Ladislav Hudec.

    Veľký šok ale prišiel v Slovnaft Cupe, kde ViOn nestačil v tretej fáze turnaja na ŠK Slovan Šimonovany – Partizánske. Celok z Fortuna ligy podľahol na pôde mužstva zo štvrtej ligy po strelách zo značky bieleho bodu.
     
    Úvodné zostavy:

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Chren, Dobrotka, Nikolić (C), Záhumenský – Karlík – Gešnábel, De Oliveira Silva, Bariš, Nascimento – Urgela.
    Náhradníci: Novota – Horník, Szymonowicz, Paixao da Silva, Renan Renan, Sládek, Baggio da Costa.

    FC DAC Dunajská Streda: Macej – Davis, Huk, Šatka, Živković – Ljubicić (C) – K. Vida, Pambou, Kalmár, Ashiru – Pačinda.
    Náhradníci: Száraz – Ľupták, Koštrna, Divković, Malec, Čmelík, Kontár.

    Rozhodca: Dušan Sedlák – Mário Roszbeck, Martin Špivák.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Rýchly prechod do útoku od domácich, ktorý si ihneď vypýtali štandardnú príležitosť z dobrej vzdialenosti.
     
    2
    Snaha o signál nevyšiel, hostia vyviezli loptu na polovicu súpera, mohla z toho byť šanca, to by však pas na Vidu musel byť presnejší.
     
    3
    Patrik Macej sa zapojil do rozohrávky DAC, loptu poslal iba na nohu Clebera, ten sa ale loptu triafa veľmi nepresne.
     
    4
    Tvrdý zákrok na Bariša, voľný kop pre domácich pri postrannej čiare.
     
    5
    S nepekným zákrokom aj Karol Karlík. Hlavný rozhodca domácemu defenzívnemu záložníkovi iba dohovára, nabudúce to bude aj s kartou.
     
    5
    Nepresná akcia Dunajskej Stredy po ľavej strane, Pavel Kováč si dáva s odkopom poriadne načas.
     
    6
    Musefiu Olansunkanmi Ashiru sa dostal do pokutového územia, poslal loptu späť do ohňa. Prihrávka prešla celou šírkou šestnástky, aby nakoniec skončila za bránkovou čiarou.
     
    7
    Prvý rohový kop pre domáce mužstvo, Cleber Silva Nascimento zatočil loptu na zadnú žrď, kde sa do hlavičky tlačil Miloš Nikolić. Domáci obranca signalizoval držanie, Dušan Sedlák je neoblomný.
     
    8
    Marin Ljubicić si pomohol rukami v súboji so Silvom, domáci hráč sa ťažko zdvíha zo zeme.
     
    9
    Vidíme veľký počet faulov v prvých minútach. Kristopher Vida vyskúšal šťastie spoza pokutového územia, jeho rana šla vedľa domácej brány.
     
    10
    Okrem faulov kazia pôžitok zo zápasu aj nepresné prihrávky, máme za sebou úvodných desať minút.
     
    11
    Útočný faul hráča ViOnu, toto divákov rozhodne nemôže baviť. Dunajská Streda chcela prejsť jednou prihrávkou do útoku, stopéri Zlatých Moraviec boli pozorní.
     
    12
    Cleber Silva Nascimento s možnosťou rýchleho protiútoku po zisku lopty v stredovom kruhu. Bývalý hráč Slovana Bratislava či Petržalky proti štvorčlennej presile nič nezmohol...
     
    13
    Martin Chren poslal dlhý center do pokutového územia. Lopta preskočila hneď šiestich hráčov, aby nakoniec skončila v rukaviciach Maceja.
     
    13
    Ešte v tej istej minúte vidíme prvú vážnejšiu strelu, ktorú má na svedomí Ľubomír Urgela. Dobré obtočenie sa okolo protihráča a zakončenie nad brvno brány DAC.
     
    14
    Výbornú atmosféru na tribúnach vytvárajú fanúšikovia Dunajskej Stredy. Tí s výkonom svojich miláčikov nemôžu byť spokojní, stále sme ale v prvej štvrťhodine.
     
    15
    Zsolt Kalmár dostal úder do hlavy po nešetrnom zákroku Karlíka, uvidíme štandardku z ľavej strany.
     
    16
    Center skončil priamo v náručí gólmana Kováča, vysoký pressing Dunajskej Stredy domácim znemožňuje rozohrať.
     
    17
    Timotej Záhumenský prenikol s loptou až na hranicu bránkovej čiary, odkiaľ poslal loptu späť pred bránu. Loptu síce zasiahol jeden z obrancov DAC, tá sa nakoniec dostala až k Barišovi, ktorý ju nepresne posiela až do sektoru za bránou Maceja...
     
    18
    Róbert Gešnábel stiahol v strede poľa na zem Kalmára, žltá karta stále čaká na pravú príležitosť v kapse hlavného arbitra.
     
    19
    Dunajská Streda sa jedným nákopom dostala dopredu, Musefiu Olansunkanmi Ashiru dokázal vystreliť, jeho zakončenie bolo veľmi slabé.
     
    20
    Ľubomír Urgela bol prichytený v ofsajdovej pasci stopérov hostí. Lopta pre hráčov v žltých dresoch s modrými pruhmi.
     
    22
    Erik Pačinda si dokázal nabehnúť na center Daviesa, škoda len, že bývalý hráč Košíc poslal svoju hlavičku do zeme. Ak by sa lopta odrazila o dobré tri metre neskôr, nepreskočila by bránu Kováča!
     
    23
    Polovica polčasu je za nami, vpredu sú už domáci. Tí sa tam udržia, Urgela bol faulovaný.
     
    24
    Nepresnosť ukončila možnosť domácich, takýchto nepresných prihrávok je bolo doterajšom priebehu viac než dosť.
     
    25
    Yves Simon Pambou dostal veľa času aj priestoru na svoje zakončenie! Pambou loptu nádherne zatočil, tá klesala veľmi rýchlo smerom dolu, až nakoniec skončila na spojnici domácej brány!
     
    26
    Róbert Gešnábel po dobrom pressingu spoluhráčov mohol preveriť pozornosť brankára hostí, ale jeho strela bola rovnako slabá, ako tá od Ashiru spred siedmich minút.
     
    27
    Ďalšia maličká chyba od obrancov DAC, Patrik Macej musel z brány von a loptu radšej poslať za postrannú čiaru.
     
    29
    Tomáš Huk zablokoval akciu domácich, ktorá šla po pravej strane. Huk poslal loptu na rohový kop.
     
    30
    Rozohrávka nakrátko vyústila v razantnú strieľanú prihrávku pred bránu Dunajskej Stredy, tam bolo až niekoľko hráčov domácich, ale ani jeden z nich neupratal loptu do siete Maceja!
     
    31
    Yves Simon Pambou ťahal protihráča za dres, čím mu znemožnil rýchly prechod do útoku. Pambou bol o pár sekúnd sám faulovaný, v tom čase ešte plynula výhoda domácich, čo znemožnilo hosťom zahrávať voľný kop.
     
    33
    V úvodnej polhodine duelu sme videli šanca oboch stranách, Marko Živković teraz zapracoval proti Cleberovi pri postrannej čiare a udržal tak loptu na kopačkách DAC.
     
    34
    Musefiu Olansunkanmi Ashiru trafil nízky center svojou hlavou, toto zakončenie ani nemôžeme počítať medzi strely.
     
    34
    Martin Chren sa hnevá za rozhodnutie hlavného rozhodcu, ktorý mu ukázal žltú kartu po faule zozadu na Ljubicića. Karta to je zaslúžená.
     
    35
    V posledných momentoch je Dunajská Streda lepším mužstvom, ViOn sa bráni na vlastnej polovici so všetkými hráčmi.
     
    36
    Erick Davis posiela presné centre na hlavy svojich spoluhráčov, avšak ich hlavičky nemusia Kováča vôbec trápiť. Zsolt Kalmár sa zavesil do vzduchu, hlavou sa ale vôbec netriafa do priestoru žrdí.
     
    37
    Damián Bariš teraz vo veľkej šanci zahadzuje možnosť na otvárací gól. Domáci na dvakrát prepasírovali loptu cez Huka, Bariš ale nedokázal presne zakončiť. Koncovka domáceho záložníka skončila iba na bočnej sieti.
     
    39
    Menší nápor hostí využili Marko Živković na center. Loptu trafil Karol Karlík, ktorý ju nešťastne posiela za bránkovú čiaru – roh pre DAC.
     
    40
    Zsolt Kalmár sa snažil priamo ohroziť Kováča, ten týmto pokusom nebol prekvapený.
     
    40
    Kombinácia domácich sa ukončila po avizovanom ofsajde, Róbert Gešnábel dobre vedel, že nemôže hrať, loptu tak iba prepustil.
     
    41
    Mateus De Oliveira Silva teraz dostáva mierne nezaslúženú kartu po súboji s Ljubicićom, kapitán hostí pád aj faul prifilmoval.
     
    42
    Davies s ďalším centrom pred Kováča, Pačinda sa do zakončenia nedostal. Prvý polčas sa blíži ku koncu, pri lopte zostáva Dunajská Streda.
     
    43
    Hostia neudržali loptu na kopačkách, do útoku už mieri Mateus.
     
    44
    Záhumenského preťažený center, Marko Živković síce loptu odkopol, tá ale skončila na kopačkách ViOnu.
     
    45
    Róbert Gešnábel si krásne zbehol za obranu DAC, vystrelil, no trafil iba žrď. Lopta bola odprataná za bránkovú čiaru, uvidíme ešte roh.
     
    45
    Center už vzrušenie nepriniesol, hráči odchádzajú do šatní za bezgólového stavu.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Množstvo šancí, nepresností aj faulov. To všetko priniesol prvý polčas, po ktorom mohli vyhrávať ako domáci, tak aj hostia. Konštrukcie brány pomohli obom gólmanom, ťažko povedať, kto bol lepším tímom v prvom polčase.

    Ten druhý sa začne približne v 20:05.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Po zmene strán bez striedania. Sám som zvedavý, ako skončí tento zápas.
     
    47
    Timotej Záhumenský potiahol za dres Kalmára, uvidíme zaujímavý priamy kop od hostí.
     
    47
    Zsolt Kalmár poslal loptu pred Kováča, kde prišlo ešte k teču. Domáci brankár síce s problémami, no nakoniec loptu chytá.
     
    48
    Na druhej strane sa snaha Urgelu o brejk skončila neúspechom.
     
    49
    Dlhé vhadzovanie Chrena hostia odvrátili, lopta sa rýchlo vrátila až ku brankárovi ViOnu.
     
    50
    Róbert Gešnábel zahadzuje ďalšiu šancu, našprintoval si na prihrávku Urgelu, no z hranice šestnástky prestreľuje bránu Maceja.
     
    51
    Útočný faul Daviesa, ktorý si nedovolene pomohol v súboji s Cleberom.
     
    52
    Bariš nestihol dobehnúť prihrávku spoluhráča, Patrik Macej posiela loptu hlboko do poľa.
     
    52
    Dunajská Streda dala gól!
    Po výkope Maceja sa lopta dostala na polovicu Zlatých Moraviec. Tam sme videli rýchlu kombináciu DAC, Pačinda rýchlo preposlal loptu na ZSOLTA KALMÁRA, ktorý zoči-voči Kováčovi konečne uspel!
    Asistencia: Erik Pačinda.
     
    54
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Musefiu Olansunkanmi Ashiru, prichádza Tomáš Malec.
     
    55
    Ľubomír Urgela sa dostal pomerne poľahky do pokutového územia, tam mohol prihrávať na Gešnábela, Urgela sa ale ulakomil, vystrelil a nechal vyniknúť Patrika Maceja!
     
    56
    Erik Pačinda sa ocitol v ofsajde. Aj napriek odpískaniu postavenia mimo hry pokračoval v hre a napálil loptu na bránu. Za túto nefér hru domáci požadujú kartu pre špílmachra DAC.
     
    58
    Karol Karlík teraz z veľkej vzdialenosti vyskúšal šťastie, jeho strela nemala v žiadnom prípade gólové parametre.
     
    58
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Yves Simon Pambou, prichádza Branislav Ľupták.
     
    59
    Hostia tak po góle spravili dve zmeny, domáci so svojím prvým striedaním stále čakajú. Cleber Silva Nascimento bol netrpezlivý, javil záujem o hru, ale v čase prihrávky stál za posledným obrancom Dunajskej Stredy.
     
    60
    Branislav Ľupták sa po príchode na ihrisko okamžite pripomenul. Bol to taktický faul, ktorý Dušan Sedlák jasne odpískal.
     
    61
    Cleber Silva Nascimento prešiel cez Šatku, dostal loptu na hranicu malého vápna, tam už ale úraduje Tomáš Huk. Odchovanec Košíc loptu zblokoval, čím len uľahčil robotu Macejovi.
     
    62
    Zlaté Moravce dali gól!
    Presná akcia vedená stredom ihriska, Cleber krásne našiel Silvu, ktorý poskytol krásnu prihrávku pred bránu. Tam ju síce netrafili dvaja domáci futbalisti, no RÓBERT GEŠNÁBEL už nezaváhal a dopravil loptu do poloprázdnej brány.
    Asistencia: Mateus De Oliveira Silva.
     
    63
    Zlaté Moravce dali gól!
    Dvojminútova salva domáceho ViOnu, Cleber odcentroval z ľavej strany. Tomáš Huk podcenil tento nákop, loptu podbehol aj Patrik Macej a RÓBERT GEŠNÁBEL mal otvorenú cestu k svojmu druhému gólu v rozpätí dvoch minút!
    Asistencia: Cleber Silva Nascimento.
     
    65
    Obrovský šok pre hostí, Dunajská Streda v posledných minútach hrala v obrane priam katastrofálne.
     
    66
    Cleber tentokrát vpredu neuspel, hostia budú striedať aj do tretice.
     
    67
    Center domácich mal nájsť Chrena, namiesto toho sa bude kopať aspoň roh.
     
    68
    Cleber Silva Nascimento poslal loptu na prednú tyč, táto lopta sa ale rýchlo zatočila späť za bránkovú čiaru. Nasleduje odkop od brány. Pred ním uvidíme avizované striedanie.
     
    68
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Kristopher Vida, prichádza Marko Divković.
     
    69
    Cleber strážený Daviesom, domácemu futbalistovi sa navyše píska ofsajdové postavenie.
     
    70
    Niekoľkokrát spomínaný Cleber je bez pochýb najlepším hráčom Zlatých Moraviec. Skúsený harcovník je autorom gólovej prihrávky, Brazílčan stál aj na začiatku vyrovnávajúceho gólu. Tentokrát bol Cleber stiahnutý na zem Ljubicićom.
     
    71
    Cleber Silva Nascimento mohol vyšperkovať svoj výkon po protiútoku. Samostatný nájazd na Maceja domáci hráč nedokázal pretaviť do úspešného konca. ViOn bude zahrávať rohový kop.
     
    72
    Centre Clebera spoza rohovej zástavky sú menej nebezpečné ako tie z hry, inak tomu nebolo ani teraz.
     
    73
    Zsolt Kalmár sa po jednom zo súbojov ocitol na trávniku a len s pomocou spoluhráčov vstáva z ihriska.
     
    74
    Pačindov center ešte nadvihol jeden z hráčov, DAC sa ku zakončeniu ale nedostala.
     
    75
    Mateus De Oliveira Silva až príliš špekuloval na vlastnej polovici, pätičkou naslepo vyzval hostí do šance. Zsolt Kalmár si zbiehal na kolmicu spoluhráča, telom ho výborne odstavil Timotej Záhumenský.
     
    76
    Sme v záverečnej štvrťhodine a Zlaté Moravce stále nestriedali. Domáci sa musia brániť ataku hostí.
     
    77
    Karol Karlík poľahky posiela loptu za postrannú čiaru, center postrádal väčšiu presnosť.
     
    77
    Zsolt Kalmár sa výborne obtočil okolo Záhumenského, maďarský futbalista neudržal balans a píska sa faul. K nemu došlo ani nie meter pred šestnástkou, toto je výborná príležitosť na vyrovnanie!
     
    78
    Dunajská Streda dala gól!
    Erik Pačinda nastrelil z priameho kopu iba pred sebou stojaci múr, lopta sa ale odrazila späť k hráčom hostí. Tam už bol pripravený ZSOLT KALMÁR, ktorý z dorážky prekonáva mierne dezorientovaného Kováča!
     
    79
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Róbert Gešnábel, prichádza Ewerton Paixao da Silva.
     
    80
    Tlak Dunajskej Stredy začína eskalovať, hostia zahrávajú rohový kop.
     
    80
    Prudká lopta od Pačindu na prednú tyč, domáci obrancovia loptu odkopli do autu.
     
    81
    Erik Pačinda mohol zúžitkovať ťaženie Živkovića, to by si ale žiadalo presnejšiu a razantnejšiu strelu na bránu Kováča.
     
    82
    Pačinda s Kalmárom pri chuti. Prvý menovaný sa snažil vysunúť autora oboch gólov DAC, ten sa ale ocitol v avizovanom ofsajde.
     
    83
    Dnešné stretnutie sleduje 1 786 divákov.
     
    83
    Erick Davis príliš prifilmoval pád po súboji so Záhumenským, hlavný rozhodca na toto neskočil.
     
    83
    Zlaté Moravce sa dostali do šance, ale aj tam sa pískal ofsajd.
     
    84
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Cleber Silva Nascimento, prichádza Dawid Szymonowicz.
     
    84
    Dunajská Streda dala gól!
    Ďalší obrat v stretnutí, do vedenia sa dostávajú späť hostia. MARKO DIVKOVIĆ sa so šťastím dostal k lopte po hlavičke spoluhráča. Loptu si potiahol do šestnástky, kde dokázal zakončením popod nohy prekonať Kováča.
     
    86
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Timotej Záhumenský, prichádza Peter Sládek.
     
    87
    Ewerton Paixao da Silva nedokázal úspešne prejsť cez súpera, čas na vyrovnanie sa kráti.
     
    88
    Faul pred pokutovým územím Dunajskej Stredy, loptu si už stavia Karol Karlík.
     
    89
    Karol Karlík síce múr prestrelil, lopta letela až príliš vysoko, nie je z toho ani náhodou strela na Maceja.
     
    90
    Patrik Macej sa s rozohrávkou neponáhľa, my sme vstúpili do poslednej minúty riadnej hracej doby.
     
    90
    Marko Divković stiahnutý na zem Milošom Nikolićom, Pačinda rozohráva priamy kop nakrátko.
     
    90+1
    Nadstavujú sa tri minúty.
     
    90+1
    Tomáš Malec si zbiehal na os ihriska, aby mohol vystreliť, k lopte sa však nedostal.
     
    90+2
    DAC sa drží na území ViOnu, hosťujúci futbalisti skúsene kontrolujú záverečné momenty duelu.
     
    90+2
    Ľubomír Urgela odzbrojený Ľuptákom, šanca na moment prekvapenia je premrhaná.
     
    90+3
    Ešte jeden veľký závar pred Macejom, Dunajská Streda to aj so šťastím zvládla.
     
    90+3
    Jeden z posledných nákopov domácich na polovicu hostí, plynú posledné sekundy.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 12:5. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 18:13.
     
    Máme za sebou stretnutie plné zvratov. Po bezgólovom prvom polčase sa všetko podstatné začalo diať až po zmene strán. V 52. minúte sa o otvárací gól postaral Zsolt Kalmár, o desať minút neskôr to bolo všetko inak. Róbert Gešnábel dvomi gólmi v rozpätí necelých dvoch minút otočil skóre stretnutia. Radosť Zlatých Moraviec trvala dobrú štvrťhodinu. Vtedy svojim druhým gólom v zápase zaúradoval Zsolt Kalmár, keď dorazil do siete Kováča odrazenú loptu po priamom kope Pačindu. O šesť minút neskôr prinavrátil vedenie DAC striedajúci Marko Divković a definitívne upravil podobu výsledku na konečných 3:2 pre Dunajskú Stredu.

    Súboj dvoch tabuľkových susedov vyšiel lepšie pre hostí, ktorí sa odpútali od Zlatých Moraviec a poskočili na štvrté miesto. ViOn naopak stratil jednu priečku, keď ho počas víkendu predbehla majstrovská Žilina.
     
    Odo mňa je to na dnes všetko. Ďakujem vám za pozornosť, prajem ešte príjemný zvyšok nedele a zajtra bezproblémový štart do nového týždňa. (21:02:50)

    Viktor Kalinács

    Branky: 62. Gešnábel (De Oliveira Silva), 63. Gešnábel (Nascimento) – 52. Kalmár (Pačinda), 78. Kalmár, 84. Divković

    Karty:   34. Chren (ZMO), 41. De Oliveira Silva (ZMO) – 31. Pambou (DUN)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 12:5. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 18:13.
    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Chren, Dobrotka, Nikolić (C), Záhumenský (86. Sládek) – Karlík – Gešnábel (79. Paixao da Silva), De Oliveira Silva, Bariš, Nascimento (84. Szymonowicz) – Urgela.
    Náhradníci: Novota – Horník, Szymonowicz, Paixao da Silva, Renan Renan, Sládek, Baggio da Costa.

    DAC 1904 Dunajská Streda: Macej – Davis, Huk, Šatka, Živković – Ljubicić (C) – K. Vida (68. Divković), Pambou (58. Ľupták), Kalmár, Ashiru (54. Malec) – Pačinda.
    Náhradníci: Száraz – Ľupták, Koštrna, Divković, Malec, Čmelík, Kontár.

    Rozhodčí: Dušan Sedlák – Mário Roszbeck, Martin Špivák

    Diváci: 1 786
    thejrc.org