Zlaté Moravce – Dunajská Streda 2:3 (kon.)
konec
FC ViOn Zlaté Moravce
2:3 (0:0)
DAC 1904 Dunajská Streda
sk Neděle 17.09.2017, 19:00 • FC ViOn Zlaté Moravce, a. s. • Niké liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Ešte jeden veľký závar pred Macejom, Dunajská Streda to aj so šťastím zvládla.
     
    88
    Faul pred pokutovým územím Dunajskej Stredy, loptu si už stavia Karol Karlík.
     
    86
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Timotej Záhumenský, prichádza Peter Sládek.
     
    84
    Dunajská Streda dala gól!
    Ďalší obrat v stretnutí, do vedenia sa dostávajú späť hostia. MARKO DIVKOVIĆ sa so šťastím dostal k lopte po hlavičke spoluhráča. Loptu si potiahol do šestnástky, kde dokázal zakončením popod nohy prekonať Kováča.
     
    84
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Cleber Silva Nascimento, prichádza Dawid Szymonowicz.
     
    79
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Róbert Gešnábel, prichádza Ewerton Paixao da Silva.
     
    78
    Dunajská Streda dala gól!
    Erik Pačinda nastrelil z priameho kopu iba pred sebou stojaci múr, lopta sa ale odrazila späť k hráčom hostí. Tam už bol pripravený ZSOLT KALMÁR, ktorý z dorážky prekonáva mierne dezorientovaného Kováča!
     
    77
    Zsolt Kalmár sa výborne obtočil okolo Záhumenského, maďarský futbalista neudržal balans a píska sa faul. K nemu došlo ani nie meter pred šestnástkou, toto je výborná príležitosť na vyrovnanie!
     
    71
    Cleber Silva Nascimento mohol vyšperkovať svoj výkon po protiútoku. Samostatný nájazd na Maceja domáci hráč nedokázal pretaviť do úspešného konca. ViOn bude zahrávať rohový kop.
     
    68
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Kristopher Vida, prichádza Marko Divković.
     
    63
    Zlaté Moravce dali gól!
    Dvojminútova salva domáceho ViOnu, Cleber odcentroval z ľavej strany. Tomáš Huk podcenil tento nákop, loptu podbehol aj Patrik Macej a RÓBERT GEŠNÁBEL mal otvorenú cestu k svojmu druhému gólu v rozpätí dvoch minút!
    Asistencia: Cleber Silva Nascimento.
     
    62
    Zlaté Moravce dali gól!
    Presná akcia vedená stredom ihriska, Cleber krásne našiel Silvu, ktorý poskytol krásnu prihrávku pred bránu. Tam ju síce netrafili dvaja domáci futbalisti, no RÓBERT GEŠNÁBEL už nezaváhal a dopravil loptu do poloprázdnej brány.
    Asistencia: Mateus De Oliveira Silva.
     
    58
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Yves Simon Pambou, prichádza Branislav Ľupták.
     
    55
    Ľubomír Urgela sa dostal pomerne poľahky do pokutového územia, tam mohol prihrávať na Gešnábela, Urgela sa ale ulakomil, vystrelil a nechal vyniknúť Patrika Maceja!
     
    54
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Musefiu Olansunkanmi Ashiru, prichádza Tomáš Malec.
     
    52
    Dunajská Streda dala gól!
    Po výkope Maceja sa lopta dostala na polovicu Zlatých Moraviec. Tam sme videli rýchlu kombináciu DAC, Pačinda rýchlo preposlal loptu na ZSOLTA KALMÁRA, ktorý zoči-voči Kováčovi konečne uspel!
    Asistencia: Erik Pačinda.
     
    50
    Róbert Gešnábel zahadzuje ďalšiu šancu, našprintoval si na prihrávku Urgelu, no z hranice šestnástky prestreľuje bránu Maceja.
     
    47
    Zsolt Kalmár poslal loptu pred Kováča, kde prišlo ešte k teču. Domáci brankár síce s problémami, no nakoniec loptu chytá.
     
    45
    Róbert Gešnábel si krásne zbehol za obranu DAC, vystrelil, no trafil iba žrď. Lopta bola odprataná za bránkovú čiaru, uvidíme ešte roh.
     
    41
    Mateus De Oliveira Silva teraz dostáva mierne nezaslúženú kartu po súboji s Ljubicićom, kapitán hostí pád aj faul prifilmoval.
     
    37
    Damián Bariš teraz vo veľkej šanci zahadzuje možnosť na otvárací gól. Domáci na dvakrát prepasírovali loptu cez Huka, Bariš ale nedokázal presne zakončiť. Koncovka domáceho záložníka skončila iba na bočnej sieti.
     
    34
    Martin Chren sa hnevá za rozhodnutie hlavného rozhodcu, ktorý mu ukázal žltú kartu po faule zozadu na Ljubicića. Karta to je zaslúžená.
     
    31
    Yves Simon Pambou ťahal protihráča za dres, čím mu znemožnil rýchly prechod do útoku. Pambou bol o pár sekúnd sám faulovaný, v tom čase ešte plynula výhoda domácich, čo znemožnilo hosťom zahrávať voľný kop.
     
    30
    Rozohrávka nakrátko vyústila v razantnú strieľanú prihrávku pred bránu Dunajskej Stredy, tam bolo až niekoľko hráčov domácich, ale ani jeden z nich neupratal loptu do siete Maceja!
     
    25
    Yves Simon Pambou dostal veľa času aj priestoru na svoje zakončenie! Pambou loptu nádherne zatočil, tá klesala veľmi rýchlo smerom dolu, až nakoniec skončila na spojnici domácej brány!
     
    22
    Erik Pačinda si dokázal nabehnúť na center Daviesa, škoda len, že bývalý hráč Košíc poslal svoju hlavičku do zeme. Ak by sa lopta odrazila o dobré tri metre neskôr, nepreskočila by bránu Kováča!

    Viktor Kalinács

    Branky: 62. Gešnábel (De Oliveira Silva), 63. Gešnábel (Nascimento) – 52. Kalmár (Pačinda), 78. Kalmár, 84. Divković

    Karty:   34. Chren (ZMO), 41. De Oliveira Silva (ZMO) – 31. Pambou (DUN)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 12:5. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 18:13.
    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Chren, Dobrotka, Nikolić (C), Záhumenský (86. Sládek) – Karlík – Gešnábel (79. Paixao da Silva), De Oliveira Silva, Bariš, Nascimento (84. Szymonowicz) – Urgela.
    Náhradníci: Novota – Horník, Szymonowicz, Paixao da Silva, Renan Renan, Sládek, Baggio da Costa.

    DAC 1904 Dunajská Streda: Macej – Davis, Huk, Šatka, Živković – Ljubicić (C) – K. Vida (68. Divković), Pambou (58. Ľupták), Kalmár, Ashiru (54. Malec) – Pačinda.
    Náhradníci: Száraz – Ľupták, Koštrna, Divković, Malec, Čmelík, Kontár.

    Rozhodčí: Dušan Sedlák – Mário Roszbeck, Martin Špivák

    Diváci: 1 786
    thejrc.org