Bohemians – Chodov 3:6 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 16:0 (kon.) | Jičín – Ostrava 4:10 (kon.)
Liberec – Tatran 2:3 (kon.) | Panthers – Královské Vinohrady 6:2 (kon.)
konec
Panthers Praha
6:2 (3:0, 2:0, 1:2)
TJ Sokol Královské Vinohrady
Neděle 17.09.2017, 18:00 • STODOLA Aréna Střešovice • Extraliga žen • 2. kolo
     
    Střely na branku ve třetí třetině: 13-7 (19:54:41)
     
    Ačkoliv SKV se podařilo vstřelit dvě branky, na odvrácení výhry Panterek to bohužel nestačilo a ty tak díky bezchybným dvěma třetinám berou zaslouženě tři body. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji krásný zbytek dne a hezký start do nového týdne.
     
    Konec zápasu.
     
    Doplňuji asistenci u druhé branky SKV, asistovala Michaela Lingová.
     
    58:25
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku!Další úprava skóre ze strany SKV! ANETA TVRZNÍKOVÁ z rozehrávky nahodila míček před Dresslerovou a míček se dostal až za brankovou čáru. Asistence: Lingová.
     
    53:50
    Po Lingové zkusila štěstí Vavřinová, tu už ale Dresslerová vychytala.
     
    53:17
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Takové první utkání si asi Marie Dresslerová nepředstavovala, protože SKV se podařilo vstřelit branku! MICHAELA LINGOVÁ se konečně prosadila, když novicku Panterek v brance přestřelila a zasadila míček do víka branky. Asistence: Honzová.
     
    50:00
    Střídání v týmu Panthers Praha: ze hřiště odchází Kristýna Horňáková, přichází Marie Dresslerová.
     
    46:50
    Doplňuji asistenci u páté branky. Asistovala Eliška Kučerová.
     
    46:31
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Gól číslo šest! ANEŽKA SLANÁ krásně zakombinovala společně z Kristýnou Vranovou, kdy si párkrát mezi sebou prohodily míček až nakonec první jmenovaná trefila levý roh branky. Asistence: Vranová.
     
    43:00
    Duo Ivana Lamková-Veronika Zittová se obě neúspěšně snažily o šestou branku. Nejprve Lamková byla vychytána, poté Zittová přestřelila klec.
     
    41:30
    Hra je zatím pomalá a klidná. Panterky se nikam neženou a jen drží míček.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku po druhé třetině: 5-9
     
    Druhé dějství jen potvrdilo dominanci domácích hráček, které přidaly do svého už tak bohatého brankového konta další dvě branky. Hráčky z Vinohrad sice začaly v závěru třetiny tlačit na gólmanku Horňákovou, která ale vše odrazila.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    37:00
    Michaela Lingová zkusila štěstí, bez úspěchu.
     
    35:30
    Konečně velká šance Sokola! Linda Dustová se dostala k volnému míčku a dělovkou vypálila směrem k Horňákové, ta sice míček neviděla, ale naštěstí pro ní jí míček trefil do nohy.

    Marek Baloun


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 3. Vranová (Lochmannová), 14. Jelínková (Šusterová), 20. Šusterová (Zittová), 26. Zittová, 30. A. Nováková (Kučerová), 47. Slaná (Vranová) – 54. Lingová (Honzová), 59. Tvrzníková (Lingová)


    Panthers Praha: Horňáková (50. Dresslerová) – Fabiánová, Klvaňová, Kučerová, Pitterlingová, Škopánová, Šusterová, Vranová – Raková, Hubáčková, Jelínková – Lamková, Lochmannová, Miklíková – A. Nováková, Slaná, Zittová.
    TJ Sokol Královské Vinohrady: Vyrobíková (Kuchyňková) – Sladkovská, Trunečková, Vejvodová, Čermáková – Bartošová, Bartůňková, Bursová – Dobisíková, Dunstová, Honzová – A. Kutnarová, Kylarová, Lingová – Šádková, Tvrzníková, Vavřinová – Zelníčková, Žižková.

    Rozhodčí: Mik, Szilvási
    thejrc.org