Bohemians – Chodov 3:6 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 16:0 (kon.) | Jičín – Ostrava 4:10 (kon.)
Liberec – Tatran 2:3 (kon.) | Panthers – Královské Vinohrady 6:2 (kon.)
konec
Finance Novák FBK Jičín
4:10 (1:2, 2:3, 1:5)
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Neděle 17.09.2017, 17:00 • Sportovní areál Jičín • Extraliga žen • 2. kolo
     
    59:53
    Jičín právě vstřelil branku! Avšak poslední slovo v tomto zápase má Jičín, který alespoň kosmeticky upravuje skóre. Autorem branky je LUCIE KLOUTVOROVÁ. Asistence: Andrea Satýnková.
     
    58:57
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Nezvládne. Bohužel, tento tlak Jičín neustál a Ostrava se trefuje podesáté. Tuhle branku střílí KRISTÍNA HUDÁKOVÁ. Asistence: Veronika Káčová.
     
    57:14
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Nakonec se ještě hosté prosazují a zasloužila se o to PAULÍNA HUDÁKOVÁ. Asistence: Denisa Kotzurová.
     
    46:51
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostravské hráčky jsou v třetí třetině k nezastavení. O další branku se postarala ANDREA PASTUŠKOVÁ, jejíž střelu nedokázala Kociánová udržet v rukou. Asistence: Veronika Rybičková.
     
    45:11
    Ostrava právě vstřelila branku!
    A je to tu! Po další dobré kombinaci se prosazuje ELIŠKA JUREČKOVÁ. Asistence: Paulína Hudáková.
     
    43:00
    Ostrava právě vstřelila branku!
    ANDREA PASTUŠKOVÁ nakonec využívá přesilovku a po dobré kombinaci Ostrava přidává další branku do sítě Jičína. Asistence: Pavla Kajfoszová.
     
    39:13
    Jičín právě vstřelil branku! Jičín se nakonec dočkal a dává před přestávkou snižující branku. Autorem branky je KRISTÝNA BACHMAIEROVÁ a Jičín může živit naději na nějaký zvrat v utkání. Asistence: Lucie Kloutvorová.
     
    32:36
    Ostrava právě vstřelila branku!
    No, a tlak Ostravy se postupně začíná projevovat i na ukazateli skóre. VERONIKA KÁČOVÁ přidává totiž další branku svého týmu, kdy vymetla šibenici a Jičín by měl co nejdříve vstřelit branku. Jinak to budou mít již hodně těžké ve zbytku zápasu. Bez asistence.
     
    28:53
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Nyní se uplatnilo pravidlo nedáš dostaneš. Kloutvorová měla opět před brankou Ostravy velkou šanci ke skórování, ale nevyužila ji. Následně se hosté dostali do útoku a VERONIKA KÁČOVÁ naopak dává branku a posílá svůj tým do dvoubrankového vedení. Asistence: Karin Vavrečková.
     
    24:29
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Hráčky Ostravy se dokázaly udržet před brankou a nakonec se opětovně ujímají vedení! Autorem branky je KRISTÍNA HUDÁKOVÁ. Asistence: Denisa Kotzurová.
     
    23:43
    Jičín právě vstřelil branku! Jičín přestál úvodní tlak soupeře a vyrovnává stav zápasu. Střelkyní je tentokrát GABRIELA ŽŮRKOVÁ. Asistence: Lucie Růžičková.
     
    18:05
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ale Ostrava si své vedení vrací ihned zpět. MARKÉTA VRLÍKOVÁ hezky vystřelila a míček skončil v šibenici. Asistence: Andrea Pastušková.
     
    17:44
    Jičín právě vstřelil branku! A světe div se, Jičín z ojedinělého útoku srovnává stav zápasu. Autorem branky je LUCIE KLOUTVOROVÁ. Asistence: Kristýna Bachmaierová.
     
    11:26
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Po krásné akci už jen stačilo KRISTÍNĚ HUDÁKOVÉ zamést míček do prázdné branky. Asistence: Paulína Hudáková.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 18. Kloutvorová (Bachmaierová), 24. Žůrková (Růžičková), 40. Bachmaierová (Kloutvorová), 60. Kloutvorová (Satýnková) – 12. K. Hudáková (P. Hudáková), 19. Vrlíková (Pastušková), 25. K. Hudáková (Kotzurová), 29. Káčová (Vavrečková), 33. Káčová, 43. Pastušková (Kajfoszová), 46. Jurečková (P. Hudáková), 47. Pastušková (Rybičková), 58. P. Hudáková (Kotzurová), 59. K. Hudáková (Káčová)


    Finance Novák FBK Jičín: A. Kociánová (Kůčová) – Růžičková, Chlumská, Florianová, Strejcovská, Bachmaierová, N. Mrázková – Kůželová, Svobodová, Kloutvorová – Žůrková, Landgrafová, Satýnková – Kosová, Mikolášková.
    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Tomšová (Dupčáková) – Vavrečková, Rybičková, Kotzurová, Jurečková, Grossová, Kajfoszová – Vrlíková, Šuranyiová, Pastušková – Nela Škopková, Káčová, Režnarová – K. Hudáková, P. Hudáková.

    Rozhodčí: Měsíček Michal, Trnka Martin

    Diváci: 104
    thejrc.org