Los Angeles – Vancouver 3:4 (po pr.) | NY Islanders – Philadelphia 3:2 (po pr.) | Vancouver – Vegas 4:9 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
4:9 (2:4, 0:1, 2:4)
Vegas Golden Knights
Neděle 17.09.2017, 23:00 • Rogers Arena, Vancouver • Příprava NHL
Partner:
    56:55 Paul THOMPSON - 4:9
     
    56:55
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hostující celek navyšuje své vedení. Nicolas Hague mohl vypálit, ale ještě přihrával zcela volnému spoluhráči. Tím byl PAUL THOMPSON, který si sjel na přihrávku a snadno zakončoval. Asistence: Nicolas Hague a Nick Suzuki.
    52:49 Brock BOESER - 4:8
     
    52:49
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Přesilovku pět na tři dokázal domácí celek využít. BROCK BOESER dostal puk do hodně ostrého úhlu. A tak spíše nahazoval na branku. Hostujíc gólman si ale nepohlídal prostor u bližší tyčky, a tak kotouč propadl mezi tyčí a výstrojí až za brankovou čáru. Asistence: Evan McEneny a Philip Holm.
    50:33 Nick SUZUKI - 3:8
     
    50:33
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Osmou branku hostů přidává NICK SUZUKI. Uspěl krásnou bekhendovou kličkou. Domácí obrana svého brankáře rozhodně nepodržela. Bez asistence.
    50:05 Tomáš HYKA - 3:7
     
    50:05
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    V pohodě hrající hostující celek přidává další branku. Tomáš Nosek našel svého parťáka TOMÁŠE HYKU, který puk zpracoval a měl dostatek času na zakončení. Počkal si na správný moment a vypálil. Krásná rána českého hráče. Asistence: Tomáš Nosek.
    46:56 Tyler WONG - 3:6
     
    46:56
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí hokejisté měli kotouč pod kontrolou ve svém pásmu, jenže špatně rozehráli. TYLER WONG se dostal k puku, bez nějaké dlouhé přípravy vypálil a trefil přesně horní část brány. Hattrick pro hostujícího hráče. Bez asistence.
    42:24 Philip HOLM - 3:5
     
    42:24
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí celek využívá přesilovou hru a snižuje na rozdíl dvou branek. Puk na modrou čáru dostal PHILIP HOLM a překonal vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jayson Megna a Jake Virtanen.
    25:25 Alex TUCH - 2:5
     
    25:25
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hostující celek využívá přesilovou hru a dostává se do vedení. Shea Theodore vypálil od modré čáry a jeho pokus před brankou efektivně tečoval ALEX TUCH. Asistence: Shea Theodore a TJ Tynan.
    17:30 Tyler WONG - 2:4
     
    17:30
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Vegas vede o dvě branky. Tomáš Nosek poslal kotouč na modrou. Hunt vypálil. Jeho pokus se od tyče odrazil před branku, kde byl zcela volný TYLER WONG. Úlohu měl nyní snadnou, doklepl kotouč za dezorientovaného brankáře. Druhý gól pro Wonga v tomto zápase. Asistence: Brad Hunt a Tomáš Nosek.
    14:28 Tomáš NOSEK - 2:3
     
    14:28
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Gólové hody pokračují dál. Matteau výborně celou akci vymyslel. Dostal se do zakončení. Jeho pokus se štěstím brankář zastavil. Puk mu zůstal u betonu. Domácí bek se jej pokoušel odstřelit pryč, ale ke kotouči se dostal TOMÁŠ NOSEK, který z hranice brankoviště skóroval. Asistence: Stefan Matteau a Tyler Wong.
    13:44 Jordan SUBBAN - 2:2
     
    13:44
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks rychle odpovídají. k PĚKNÉ samostatné akci se dostal JORDAN SUBBAN, který se probojoval až do předbrankového prostoru a překonal brankáře hostů. Dostal se do brejku a zvolil střelu na vzdálenější tyč. Asistence: Brock Boeser.
    12:20 Tomáš HYKA - 1:2
     
    12:20
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Las Vegas vede! Bleskově využilo přesilovou hru. Cody Glass výborně poslepu našel zcela volného TOMÁŠE HYKU, který přišpendlil kotouč pod horní tyčku. Pohledná akce znamená vedení hostujícího týmu. Asistence: Cody Glass a Brat Hunt.
    10:52 Brock BOESER - 1:1
     
    10:52
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí celek srovnává stav zápasu. BROCK BOESER přijal přihrávku od spoluhráče. Nikým neatakovaný si vybruslil do předbrankového prostoru. Počkal si na první pohyb gólmana, a tak poslal puk pod horní tyčku. Asistence: Jayson Megna.
    04:58 Tyler WONG - 0:1
     
    04:58
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Las Vegas se dočkalo první branky v přípravných zápase! TYLER WONG se dostal s kotoučem na holi do útočného pásma, vyhl se obráncům, vybruslil si před branku a poslal puk na vzdálenější tyč. Asistence: Cody Glass a Brat Hunt.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 11. Boeser (Megna), 14. Subban (Boeser), 43. Holm (Megna, Virtanen), 53. Boeser (McEneny, Holm) – 5. Wong (Glass, Hunt), 13. Hyka (Glass, Hunt), 15. Nosek (Matteau, Wong), 18. Wong (Hunt, Nosek), 26. Tuch (Theodore, Tynan), 47. Wong, 51. Hyka (Nosek), 51. Suzuki, 57. Thompson (Hague, Suzuki)


    Vancouver Canucks: Bachman (29. Demko) – Judlevi, Subban, Sautner, Brisebois, Holm, McEneny – Rodin, Chaput, Lind – Molino, Menga, Boeser – Archibald, Cassels, Virtanen – Gadjovich, Hamilton, Goldobin
    Vegas Golden Knights: Ferguson (Patera) – Reinhart, Theodore, Stoner, Hunt, Hague, Bischoff – Leipsic, Tynan, Tuch – Hyka, Glass, Kolesar – Carrier, Suzuki, Thompson – Matteau, Nosek, Wong
    thejrc.org