Ufa – Čerepovec 0:2 (kon.) | Kazaň – Riga 7:2 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
7:2 (2:1, 3:1, 2:0)
Dinamo Riga
Pondělí 18.09.2017, 18:30 • TatNeft Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:51 Jiří SEKÁČ - 7:2
     
    59:51
    Kazaň vstřelila branku!
    A ještě jedna branka na závěr! JIŘÍ SEKÁČ se dočkal hattricku! Český útočník dostal v přesilové hře přihrávku na levou stranu, udělal dva rychlé kroky a prudkou střelou trefil horní roh branky!
    53:47 Arťom LUKOJANOV - 6:2
     
    53:47
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí celek přidává branku také v závěrečné třetině a navyšuje své vedení už na 6:2! ARŤOM LUKOJANOV dostal přihrávku do jízdy, bleskovou kličkou se uvolnil do střelecké pozice a trefil se zápěstím! Asistence: Fjodor Malychin, Vasilij Tokranov.
    39:56 Justin AZEVEDO - 5:2
     
    39:56
    Kazaň vstřelila branku!
    Kazaň v samotném závěru druhé třetiny využívá početní převahu a znovu navyšuje své vedení! JUSTIN AZEVEDO si sjel na přihrávku z pravé strany a z těsné blízkosti překonal bezmocného brankáře! Asistence: Anton Lander, Jiří Sekáč.
    34:14 Vitalijs PAVLOVS - 4:2
     
    34:14
    Riga právě vstřelila branku!
    Dinamo znovu dokázalo snížit! VITALIJS PAVLOVS vlétl s pukem do útočného pásma. Jeho první střelu obránce zablokoval, ale Pavlovs se dostal k odraženému puku a napodruhé už Garipova prostřelil. Asistence: Gunars Skvorcovs.
    28:32 Nikita JAZKOV - 4:1
     
    28:32
    Kazaň vstřelila branku!
    A Kazaň opět přidává druhou branku v rychlém sledu! NIKITA JAZKOV si najel na pěknou přihrávku mezi obránce, parádně si převzal kotouč a bekhendovým blafákem překonal bezmocného Peterse! Asistence: Fjodor Malychin.
    27:52 Jiří SEKÁČ - 3:1
     
    27:52
    Kazaň vstřelila branku!
    Kazaň svému soupeři znovu odskakuje na rozdíl dvou branek! JIŘÍ SEKÁČ si vzal puk ve středním pásmu, projel s ním za modrou čáru, prodral se kolem pravého mantinelu a dokázal se natlačil před branku. Svůj parádní průnik navíc zakončil nechytatelnou střelou! Asistence: Damin Musin.
    12:08 Danny KRISTO - 2:1
     
    12:08
    Riga právě vstřelila branku!
    Hosté snižují vteřinu po skončení početní převahy! DANNY KRISTO si sjel na zpětnou přihrávku mezi kruhy a svižnou střelou zápěstím vrátil Dinamo zpátky do hry! Asistence: Brandon McMillan, T.J. Galiardi.
    05:36 Roman ABROSIMOV - 2:0
     
    05:36
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí celek rychle přidává také druhou branku. Fjodor Malychin našel utajenou přihrávkou rozjetého ROMANA ABROSIMOVA, který střelou mezi betony překonal bezmocného Peterse! Parádní vstup domácích do utkání! Asistence: Fjodor Malychin.
    05:15 Jiří SEKÁČ - 1:0
     
    05:15
    Kazaň vstřelila branku!
    Kazaň se v úvodu utkání dostává do vedení! Anton Lander dostal přihrávku za branku a okamžitě našel JIŘÍHO SEKÁČE, který si vychutnal hostujícího brankáře a po parádní kličce poslal puk do sítě! Asistence: Justin Azevedo, Anton Lander.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 6. Sekáč (Azevedo, Lander), 6. Abrosimov (Malychin), 28. Sekáč (D. Musin), 29. Jazkov (Malychin), 40. Azevedo (Lander, Sekáč), 54. Lukojanov (Malychin, Tokranov), 60. Sekáč – 13. Kristo (McMillan, Galiardi), 35. Pavlovs (Skvorcovs)


    Ak Bars Kazaň: Garipov (Biljalov) – Tokranov, Abrosimov, Markov, Jarullin, D. Musin, Batyršin, Sidorov – Klinkhammer, Svitov, Archipov – Lander, Sekáč, Azevedo – Glinkin, M. Gluchov, An. Popov – Lukojanov, Jazkov, Malychin.
    Dinamo Riga: Peters (Kalninš) – Stollery, Wrenn, Pujacs, Balinskis, Ališauskas, Zile, K. Redlihs – Kristo, McMillan, Indrašis – Galiardi, Jevpalovs, M. Redlihs – Skvorcovs, Bičevskis, Meija – Gegeris, Jelisejevs, E. Kulda – Pavlovs.

    Rozhodčí: Kuljov, Sergejev – Badyl, Zacharov
    ocianews.com