Buffalo – Carolina 2:3 (po pr.) | Boston – Montreal 3:2 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 1:0 (po pr.)
New Jersey – Washington 4:1 (kon.) | Ottawa – Toronto 6:2 (kon.) | Winnipeg – Minnesota 2:3 (0:1 po s.n.)
Edmonton – Calgary 5:2 (kon.) | Calgary – Edmonton 4:5 (kon.) | Arizona – Los Angeles 0:0 (zruš.)
Nashville – Florida 3:5 (kon.)
konec
Boston Bruins
3:2 (0:0, 3:2, 0:0)
Montreal Canadiens
Úterý 19.09.2017, 01:00 • Videotron Centre, Québec City • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z tohoto zápasu už je to vše, mějte se fajn. (04:02:53)
    Boston zahájil přípravu cennou výhrou nad Montrealem. Vítěznou branku vstřelil v oslabení Tim Schaller.

     
    Československá stopa v utkání

    Do tohoto přípravného duelu nenastoupil žádný český ani slovenský hokejista. Desítka ve složení Vladař, Zbořil, Chára, Cehlárik, Krejčí, Pastrňák, Jeřábek, Réway, Plekanec a Hemský se tak pravděpodobně představí v příštích zápasech. Boston již zítra hostí Detroit, o den později pak Montreal přivítá Washington.
     
    Je dobojováno! Do intenzivní herní přípravy před novou sezónou NHL vstoupil vítězně tým Bostonu, který v kanadskému Québecu porazil výběr Montrealu v poměru 3:2. Všech pět branek se přitom vtěsnalo do jediné desetiminutovky v úvodu druhé třetiny, kdy se Canadiens dostali do vedení 2:0, ale o to po inkasovaných gólech v oslabení i přesilovce přišli. Po druhé přestávce jsme už moc šancí neviděli, a tak McTintyre bez větších problémů udržel čisté konto poté, co v brankovišti Bruins nahradil nepříliš jistě působícího Malcolma Subbana.
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Bruins vyhráli jedno z posledních buly a odpálili kotouč co nejdál od své svatyně. S tímto zápasem už Habs nic nesvedou.
     
    59:49
    Jeden z trenérů si jedenáct sekund před koncem třetí třetiny vyžádal oddechový čas. Po něm se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    59:49
    Trojice hráčů Montrealu velmi rychle projela středním pásmem, z levého křídla to nakonec zkoušel Alzner, jenže McTyntyre puk za svá záda nepustil.
     
    59:33
    Vhazovalo se před brankou Montrealu, kam se Fucale musel vrátit. Plány na vyrovnání se tak svěřencům Claudea Juliena bortí
     
    59:23
    Medvědi doslova vytlačili útok soupeře do středního pásma. Hra se poté přerušila kvůli náznaku šarvátky mezi Kevanem Millerem a Andrew Shawem
     
    59:00
    Poslední minuta třetí třetiny.
     
    58:56
    Bruins zatím dobře brání prostory u mantinelů ve vlastním obranném pásmu a nepouští Canadiens do palebných pozic.
     
    58:12
    Zachary Fucale odjel na hráčskou lavici Montrealu, který se pokusí vyrovnat na 3:3 při hře 6 na 5!
     
    58:05
    Froese vydoloval puk u červené čáry, jenže Waked jej vzápětí u pravého mantinelu zase ztratil proti hráčské přesile Bostonu.
     
    57:24
    Že by jsme sledovali nějaký velký závěrečný tlak Montrealu, se zatím rozhodně říci nedá. Po icingu Habs se bude konat buly po Fucaleho levici.
     
    56:55
    Ofsajd Montrealu přerušuje hru, která bude pokračovat vhazováním v bezpečné vzdálenosti od McTintyreho klece.
     
    56:28
    O chvíli později se Gallagher nepříjemně zamotal do noh Postmy a hodně pomalu se vydal na střídačku. Tam ale neabsolvuje žádné ošetření, takže by měl být v pořádku.
     
    56:02
    Gallagher dostal přihrávku na levou stranu, jeden ze soupeřů si před něj ale lehl a zabarikádoval cestu pro případný pas před branku.
     
    55:40
    Philip Danault trochu zamíchal s pukem před útočnou modrou, Galchenyuk mezitím vjel do útočného pásma a zavinil ofsajd. Dramatické vyvrcholení zápasu bude následovat ihned po krátké reklamní pauze a úpravě ledové plochy.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 28. Gabrielle (Nash, Acciari), 30. Bjork (Spooner, Postma), 31. Schaller – 21. Gallagher (Morrow), 23. Grégoire (McCarron, Juulsen)


    Boston Bruins: Subban (33. McTintyre) – Lauzon, Miller, Breen, Cross, Grzelcyk, Postma – Gabrielle, Nash, Acciari – Beleskey, Spooner, Bjork – Schaller, Cave, Senyshyn – Agostino, Studnicka, Porter.
    Montreal Canadiens: Montoya (31. Fucale) – Alzner, Petry, Morrow, Taormina, Gélinas, Juulsen, Lernout – Gallagher, Mitchell, Danault, De La Rose, Galchenyuk, McCarron, Byron, Froese, Audette, Grégoire, Shaw, Waked.

    Rozhodčí: Lambert, Furlatt – Barton, Cormier
    bahis siteleri