Třinec – Chrudim 3:7 (kon.)
konec
SKP Ocel Třinec
3:7 (2:4)
FK Chrudim
Středa 20.09.2017, 20:00 • Sportovní hala STARS Třinec • 1. Futsal liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    40
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Jenže poslední slovo v tomto utkání mají hosté. Michal Mareš rozehrávkou autu našel MARCELA RODKA, jehož razantní střela prošla přes Kreželokovu levou ruku a skončila v síti.
     
    39
    Třinec právě vstřelil branku!
    A máme tady hattrick! Zničehonic se domácí ujali míče, který šel po ose Samek – Baron až na FILIPA PRZYCZKA. Domácí střelec pak střelou pod břevno zblízka překonal Žďánského.
     
    37
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Předchozí faul je potrestán gólem. Pavel Drozd míč rozehrál na Maxe a ten jej posunul doleva na zcela osamoceného MATĚJE SLOVÁČKA. Mladý český reprezentant zakončil do prázdné brány.
     
    37
    Jan Opluštil (TRI) se jako poslední hráč uchýlil k zatažení za dres Davida Drozda. To znamená druhou žlutou a následně červenou kartu.
     
    31
    Krásně to nyní zkoušel Slováček, který byl sám před Kreželokem. Hodil si totiž míč mezi nohy a zakončoval patičkou. Kulatý předmět skončil na Kreželokovi.
     
    30
    A nyní mohl skórovat Pavel Drozd, který se proháčkoval až před Kreželoka. Domácí gólman ale dokonale vystihl směr jeho zakončení.
     
    28
    Kartónek žluté barvy si nyní vysloužil Adam Ordelt (CHR), který po přerušení chytil míč a nesl ho někam k bráně. Sudí to ohodnotil jako zdržování.
     
    27
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Okamžitě po rozehrání autu vypálil Roman Mareš, míč propadl až do blízkosti brankáře Kreželoka, jenž jej ani za asistence Samka nedokázal odpravit do bezpečí a pohodlnou trefu tak zaznamenal MARCEL RODEK.
     
    22
    Do obrovské šance se po rychlém posunu vpřed dostal Matěj Slováček. Ten si našel prostor na levé straně, ale pak nezakončil do prostoru brány.
     
    19
    Ve velké šanci se teď zjevil Buryan, který byl po dobré souhře před Litviněnkem, avšak ten mezi nohami nenabídl ani škvírku.
     
    13
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A okamžitě přichází další zářez hostujícího celku. Po rychlém zisku míče se rozjela akce na pravé straně, David Drozd kulatý předmět posunul na střed a tam jej do prázdné brány uklidil TOMÁŠ KOUDELKA.
     
    12
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Jenže nyní se Kreželok musí červenat. Koudelkova přihrávka z rohu šla přesně na nohu MATĚJE SLOVÁČKA, který zakončil a z prvního doteku našel skulinu mezi nohami brankáře.
     
    12
    Fantasticky to udělal David Drozd, který si na levé straně narazil se Slováčkem a zničehonic byl sám před Kreželokem. Ten ho ale dokázal vychytat.
     
    10
    Pavel Drozd se hlavou pokusil zpracovat míč, avšak Jan Opluštil (TRI) zvedl nohu hodně vysoko a odměnou mu je žlutá karta.
     
    9
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to je pro hosty nepříjemný šok. FILIP PRZYCZKO se postavil k exekuci volného kopu, nevymýšlel nic světoborného a tvrdou střelou našel mezeru mezi zdí a Litviněnkem!
     
    7
    Třinec právě vstřelil branku!
    Velmi pohledná trefa domácího celku. Poté, co vybojoval roh se FILIP PRZYCZKO opřel do přesné Buryanovy přihrávky a fantastickou střelou o tyč překonal naprosto bezmocného Litviněnka.
     
    5
    Také na druhé straně velká šance. Opluštil dokonale vystihl kombinaci soupeře, postupoval sám na Litviněnka, nicméně toho bohužel pro domácí trefil.
     
    5
    Další perfektní akce Chrudimi. Koudelka nejprve kombinoval se Slováčkem, ale pak zničehonic dopředu vyslal Davida Drozda. Ten zakončoval těsně vedle brány.
     
    4
    Žlutou kartu nyní obdržel Pavel Drozd (CHR), který zezadu podrazil Blahuta.
     
    4
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hodně laciná chyba v podání Hudzieczka znamená druhou branku v síti Třince. Domácí hráč ztratil míč jen kousek od brány a MAX ho uklidil přesně k tyči.
     
    1
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Velmi rychlá branka hostujícího celku. Michal Mareš získal míč na hranici brankoviště, posunul jej do pravé strany, kde našel volného MAXE. Zkušený Brazilec pak razantní střelou prostřelil Kreželoka.

    Lukáš Podleśny

    Branky: 7. Przyczko (Buryan), 9. Przyczko, 39. Przyczko (Baron) – 1. Max (M. Mareš), 4. Max, 12. Slováček (Koudelka), 13. Koudelka (D. Drozd), 27. Rodek (R. Mareš), 37. Slováček (Max), 40. Rodek (M. Mareš)

    Karty:   10. Opluštil (TRI) – 4. P.Drozd (CHR), 28. Ordelt (CHR)   37. Opluštil (TRI)


    SKP Ocel Třinec: Kreželok (Kloda) – Blahut (C), Hudzieczek, Opluštil, Csikán, Mikyska, Przyczko, Samek, Baron, Buryan, Kantor
    FK Chrudim: Litviněnko (Ordelt, Ždánský) – Hrubý, R. Mareš (C), M . Mareš, Max, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Doša, Slováček, Rodek

    Rozhodčí: Radim Filipský, Marek Klečacký
    thejrc.org