Benátky n/J – Motor ČB 3:0 (kon.) | Vsetín – Přerov 1:3 (kon.) | Třebíč – Kladno 3:2 (po pr.)
Prostějov – Havířov 3:1 (kon.) | Kadaň – Slavia 3:6 (kon.) | Frýdek-M. – Litoměřice 5:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
HC ZUBR Přerov
Středa 20.09.2017, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:23
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští se ještě nevzdávají a v dnešním utkání neskončí s nulou na kontě. Po střele Ondřeje Slováčka se kotouč v brankovišti odrazil příznivě k MARTINU JANÁČKOVI, který jej silou vůle dotlačil za Klimešova záda. Přesilovka je využita po patnácti sekundách. Asistence: Ondřej Slováček.
     
    55:08
    Ještě jedna přesilová hra pro domácí, za katr míří Novotný za hákování.
     
    53:54
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Tomáš Frolo – 2+10 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Šimon Kratochvíl – 2+10 min., hrubost).
     
    53:36
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hanáci si brankou v přesilové hře pojišťují svůj náskok a troufám si říct, že v dnešním utkání zaslouženě vyhrají! Běhalovu střelu vyrazil Horčička pouze před sebe a FILIP DVOŘÁK následně vymetl pavučiny v pravém horním rohu. Asistence: Jiří Běhal.
     
    52:04
    Hanáci ujeli do přečíslení dvou na jednoho. Plášek vybídl ke skórování Sýkoru, jenže jeho zakončení zlikvidoval výborným zákrokem lapačkou Horčička!
     
    51:47
    Následně se Šilhavý provinil nedovoleným bráněním a putuje na trestnou lavici.
     
    40:37
    Procházka zasáhl Tepera holí do obličeje a míří na trestnou lavici. Vsetín si zahrjae další z řady přesilovek. Prosadí se poprvé v tomto utkání?
     
    39:40
    Březina se nerozpakoval a ihned po průchodu do útočného pásma nebezpečně vypálil. Klimeš na jeho ránu nedokázal zareagovat, ale puk orazítkoval pravou tyč! Vsetínští byli blízko první brance v utkání.
     
    36:09
    Velká šance Vsetína. Slováček našel před odkrytou brankou Březinu, jenže ten musel střílit velmi rychle a nedal si tak záležet na přesnosti. Klimeš by v té chvíli byl bez šance, ale puk minul svatyni hostů.
     
    35:13
    Vsetín dostává další šanci na snížení. Hosté hráli v šesti a za tuto zbytečnou chybu nyní mohou pykat. Trest odsedí Karel Plášek.
     
    34:25
    Ondřej Slováček umí nájezdy skvěle, tentokrát však neuspěl. Klimeš se nenechal rozhodit jeho pohyby, zůstal stát na místě a betonem odrazil kotouč mimo branku. Nyní svůj tým Klimeš podržel!
     
    34:25
    Z tlaku se však dokáza vymanit Slováček, který si to s pukem namířil až před Klimeše a byl nedovoleně zastaven Horákem! Následuje trestné střílení!
     
    29:57
    V dvojnásobném oslabení se do úniku vydal Tomáš Fořt, ale Horčička jej dokázal vychytat. Střela mezi betony neměla gólové parametry.
     
    29:31
    Vsetín čeká dlouhá přesilovka pět na tři! Valenta si po buly počínal nedovoleně a míří na trestnou lavici.
     
    29:24
    Teper byl u vlastní branky podražen Filipem Dvořákem a domácí si zahrají druhou přesilovku v této třetině. Budou úspěšnější?
     
    24:17
    Tomáš Sýkora podrazil soupeře a zamíří na trestnou lavici. Valaši se budou snažit snížit dvoubrankovou ztrátu.
     
    22:18
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté odskakují do dvoubrankového náskoku. Už Dvořák se mohl dostat do obrovské šance, jenže obránce domácích mu na poslední chvíli zvedl hokejku. Puk se však odrazil k RADOMÍRU PALOVI, který přesnou střelou od modré čáry propálil Horčičku. Kotouč mířil mezi pravou ruku a tělo. Asistence: Jakub Šlahař, Jan Berger.
     
    15:48
    První vyloučení na straně hostů, na trestnou lavici míří asisten kapitána Radomír Pala. Čeká nás první přesilovka Valachů.
     
    13:52
    Frolo špatně rozehrál u své branky, a důsledkem toho byla obrovská šance Přerova. Karel Plášek byl před Horčičkou úplně sám, jenže měl kotouč na bekhendu a nedokázal vsetínského gólmana přehodit. Rána těsně míjí pravou tyč.
     
    09:40
    V souboji před brankou si nedovoleně počínal Martin Podešva a je prvním vyloučeným hráčem duelu. Hosté mohou svůj náskok navýšit v přesilové hře.
     
    02:41
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté se z nenápadné situace dostávají do vedení. Tento gól si Luboš Horčička za rámeček nedá. Ostrčil ztratil za svou brankou kotouč, kterého se chopil ŠIMON KRATOCHVÍL a střelou z nulového úhlu pokořil vsetínského gólmana. Ten zřejmě nedával pozor a puk mu proletěl k bližší tyčce. Asistence: Jakub Navrátil.
    Marken.cz

    Tomáš Kopecký

    Branky a nahrávky: 56. Janáček (Slováček) – 3. Š. Kratochvíl (Navrátil), 23. Pala (Šlahař, Berger), 54. F. Dvořák (Běhal)


    VHK ROBE Vsetín: Horčička (Šurý) – Frolo (A), Ostrčil, Janáček, Teper, Dundáček, Holomek – Březina, Kucharczyk (A), Markovič – Vávra, Podešva (C), Slováček – Finsterle, Šilhavý, Hořanský – Klímek, Pokorny, Vrána.
    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šimboch) – M. Novotný, Valenta, Malina, O. Horák, Pala, Běhal – Milan Procházka, Pšurný, Fořt (C) – Plášek, T. Sýkora, Koblar – Šlahař, Berger, F. Dvořák – Goiš, Š. Kratochvíl, Navrátil.

    Rozhodčí: Luczków, Kašík – Zídek, Špringl
    thejrc.org