Kobra – Most 7:4 (kon.) | Vrchlabí – Letňany 3:6 (kon.) | Trutnov – Sokolov 1:3 (kon.)
Děčín – Dvůr Králové n. L. 6:2 (kon.) | Řisuty – Bílina 2:4 (kon.) | Kopřivnice – Val. Meziříčí 4:3 (po pr.)
Poruba 2011 – Opava 4:3 (kon.) | SHK Hodonín – Šumperk 0:3 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
4:3 (2:2, 1:1, 1:0)
HK Opava
Středa 20.09.2017, 18:00 • RT TORAX Arena • 2. liga skupina Východ • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:29
    Poruba právě vstřelila branku!
    VLADIMÍR LUKA dostal nádherný pas od Marka Slavíka! Ujel hostující obraně a zakončil pod lapačku brankáře Šafránka! 4:3 pro domácí!. Asistence: Marek Slavík.
     
    36:27
    Opava právě vstřelila branku!
    PETR SEIDLER nám v RT TORAX Aréně vrací vyrovnaný stav. Ještě v loňské sezóně porubský hráč si vybruslil do předbrankového prostoru a střelou nad lapačkou Kůdely byl neomylný! Asistence: Rostislav Vaněk.
     
    30:32
    Poruba právě vstřelila branku!
    Střelu Zdeňka od modré Šafránek vyrazil, ale pouze nad sebe. Ze vzduchu ho pak nádhernně do sítě sklepl TOMÁŠ KÁŇA. Asistence: Jiří Zdeněk.
     
    19:59
    Opava právě vstřelila branku!
    Tohle je ledová sprcha pro domácí celek! TOMÁŠ ROUSEK sekundu před koncem vyrovnává na 2:2! Opavský útočník přesnou střelou mezi ruku a tělo překonává Kůdelu! Opavským stačilo na vyrovnání pouhých 36 sekund! . Asistence: Rostislav Vaněk a Petr Seidler. Na vyrovnávací brance se podíleli dva hráči, kteří ještě v minulé sezóně oblékali porubský dres!
     
    19:23
    Opava právě vstřelila branku!
    Wolf si pěkně najel z pravé strany a vypálil na Kůdelu. Ten jeho pokus ještě dokázal vyrazit betonem. Bohužel pro něj ale jen na BOHUMILA HERMANA, pro kterého už nebyl problém uklidit puk do odkryté branky. Asistence: Petr Wolf a David Galvas.
     
    17:25
    Poruba právě vstřelila branku!
    SAMUEL OLLENDER natlačil kotouč do brankoviště a ve velmi nepřehledné situaci zamířila jeho hůl na jednu stranu (pro upřesnění: hokejka domácího útočníka velmi překvapivě vyletěla do vzduchu a skončila na druhé straně útočného pásma) a puk na druhou – k velké smůle hostí ale kotouč skončil za zády Šafránka! . Asistence: Michal Sztefek a Tadeáš Jaroš.
     
    13:55
    Poruba právě vstřelila branku!
    MAREK KALUŽA se nedaleko modré čáry napřáhl a vystřelil. Branku sice minul, puk se ale odrazil od zadního mantinelu přímo do Šafránkova betonu, od kterého zamířil do sítě. Asistence: David Zachar.

    Jan Meichsner

    David Kubatík

    Branky a nahrávky: 14. Kaluža (Zachar), 18. Ollender (Sztefek, Jaroš), 31. Káňa (Zdeněk), 56. Luka (Slavík) – 20. Herman (Wolf, Galvas), 20. Rousek (Vaněk, Seidler), 37. Seidler (Vaněk)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Kůdela (Kubáň) – Dresler, Slavík, Janota, Kaluža, Popela, Grebenyuk, Puškár, Adam, – Ballner, Fojtík, Schwarz, Zdeněk, Ollender, Haas, Zachar, Káňa, Luka, Sztefek, Gelnar, Jaroš
    HK Opava: Šafránek (Wanecki) – Galvas, Šindelář, Štindl, Kiss, Chalupa, Šendera, – Wolf, Herman, Kažimír, Hartmann, Vaněk, Vilínský, Seidler, Rousek, Vítek, Malina, Maxner, Grygar

    Rozhodčí: Koziol, – Barteček, Konvička
    thejrc.org