Zlín – Litvínov 3:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 2:3 (po pr.) | Chomutov – Vítkovice 1:2 (po pr.)
Pardubice – Jihlava 7:5 (kon.) | Olomouc – Mountfield HK 1:3 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
7:5 (4:2, 0:1, 3:2)
HC Dukla Jihlava
Pátek 22.09.2017, 18:00 • Tipsport arena • Tipsport extraliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Utkání mezi Pardubicemi a Jihlavou, ve kterém padlo hned dvanáct branek, je u konce. Po divoké první třetině svítil na kostce nad ledem stav 4:2, ale Jihlava dokázala v opatrnější druhé třetině snížit na rozdíl jedné branky a hned v úvodu poslední třetiny dokonce vyrovnat. Domácí Dynamo ovšem znovu zabralo a dokázalo se díky dvěma zásahům Davida Tomáška a jedné trefě mladíka Kauta dostat až do vedení 7:4, které pouze na konečných 7:5 v závěru ostrou ranou korigoval Jiří Rys. Hezký víkend Vám z pardubické Tipsport areny přeje Marek Votke. (20:46:57)
     
    Nejlepší hráči: David Tomášek – Lukáš Žalčík.
     
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Po dvou minutách za hrubost vyfasovali domácí Sacha Treille a jihlavský Nicolai Bryhnisveen. Bude se hrát čtyři na čtyři.
     
    59:47
    Další rozmíška v rohu hřiště na Škarkově straně, do které se tentokráte zapojuje hned několik hráčů z obou týmů.
     
    59:25
    Jihlava se ještě snaží útočit, ale zdá se, že domácí si už svůj vydřený náskok pohlídají.
    57:59 Jiří RYS - 7:5
    Zdroj: Hokejka TV
     
    57:59
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava snižuje na rozdíl dvou branek. V útočném pásmu se do volného kotouče pořádně opřel JIŘÍ RYS a jeho dělovka skončila až za Kacetlem. Bez asistence.
     
    57:45
    Rozhodčí jim toho ovšem moc nedovolili a posílají oba borce na trestnou lavici na dvě plus dvě minuty za hrubost, respektive sekání. Hraje se pět na pět.
     
    57:45
    Jiří Hunkes se hned při své premiéře v pardubickém dresu pustil do šarvátky s Tomášem Jiránkem!
     
    57:25
    Petr Čáslava uviděl před brankou dobře postaveného Petra Sýkoru a ihned mu adresoval přesnou přihrávku. Jemná teč domácího útočníka ale přes Škarka neprošla.
     
    57:03
    Zmatek na modré čáře vyústil v ofsajd domácích.
     
    55:51
    Sedm gólů do sítě soupeře už v Pardubicích nepadlo zatraceně dlouho, domácí příznivci si ovšem žádají rovnou "desítku"!
    54:58 David TOMÁŠEK - 7:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    54:58
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    7:4! Ihned po vhazování v útočném pásmu nahodil kotouč na Škarka od modré Jacob Cardwell a po dorážce se může podruhé v dnešním zápase radovat DAVID TOMÁŠEK! Asistence: Jacob Cardwell a Ty Wishart.
     
    54:54
    Další zakázané uvolnění Dukly.
     
    54:27
    Dlouhá přihrávka znamená zakázané uvolnění Jihlavy. Vhazovat se bude před Škarkem.
     
    53:55
    Nicali Bryhnisveen posílal od modré čáry před Kacetla střílenou přihrávku, ale dokázal ji zkrotit jeden z obránců v červeném.
     
    52:55
    Antonín Dušek se vydal na výlet přes půl hřiště a v útočném pásmu předložil kotouč Tomáši Rolinkovi, jenž ihned nepříjemně vystřelil na jihlavskou branku. Škarkovi sice kotouč vypadl z rukavice, ale hostující obránci jej zametli do bezpečí.
    Marken.cz

    Marek Votke

    Branky a nahrávky: 3. Treille (Tomášek, Trončinský), 7. P. Sýkora (Perret, Bojko), 10. Mojžíš (Hunkes, Poulíček), 13. J. Sýkora (Rolinek, Trončinský), 49. Tomášek (Vondráček, Treille), 52. M. Kaut (Wishart, Cardwell), 55. Tomášek (Cardwell, Wishart) – 2. Žálčík (J. Zdráhal), 15. R. Hubáček (E. de la Rose, Jiránek), 37. F. Seman (Jiránek, E. de la Rose), 42. Diviš (Žálčík, Anděl), 58. Rys


    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Martin Růžička) – Cardwell, Wishart, Čáslava, Trončinský, Mojžíš, Hunkes, Holland – J. Sýkora, Dušek, Rolinek – M. Kaut, Tomášek, Treille – P. Sýkora, Bojko, Perret – Vondráček, Poulíček, Beran.
    HC Dukla Jihlava: Škarek (Volden) – E. de la Rose, Suchánek, Šidlík, Bryhnisveen, J. Zdráhal, Kajínek – T. Kubalík, Váňa, R. Hubáček – Jiránek, Čachotský, F. Seman – Rys, Žálčík, Hlinka – Anděl, Macík, Diviš – Protasenja.

    Rozhodčí: Svoboda, Hribik – Frodl, Komárek

    Diváci: 7 277
    ocianews.com