West Ham – Tottenham 2:3 (kon.) | Burnley – Huddersfield Town 0:0 (kon.) | Everton – Bournemouth 2:1 (kon.)
Manchester City – Crystal Palace 5:0 (kon.) | Southampton – Manchester Utd. 0:1 (kon.) | Stoke – Chelsea 0:4 (kon.)
Swansea – Watford 1:2 (kon.) | Leicester – Liverpool 2:3 (kon.)
konec
Swansea City
1:2 (0:1)
Watford FC
Sobota 23.09.2017, 16:00 • Liberty Stadium, Swansea • Anglická Premier League • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Utkání je za námi a fanoušci se při něm rozhodně nenudili! Hosté z Watfordu vstoupili do utkání rozhodně lépe a aktivněji, za což byli odměněni vedoucí brankou, o kterou se ve 14. minutě postaral André Gray. Domácí hráči se ale poté zvedli, ale i přes velké šance se šlo do kabin za stavu 0:1!

    Do druhého poločasu vstoupili první šanci opět hosté, ta se ale neujala a litovat toho mohli v 56. minutě, kdy se prosadil domácí Tammy Abraham. Když už to vypadalo, že utkání skončí remízou a oba celky se rozejdou smírně, Fernandez vyrobil obrovskou minelu, kterou potrestal vynikající brankou Richarlison! I přes nastavených pět minut od sudího, se domácí už k ničemu většímu nedostali a z dnešního utkání si tak po špatném výkonu neodnesou ani bod!

    Tohle je pro toto utkání ode mně vše, díky za pozornost a přeji krásný zbytek sobotního dne. Pro milovníky této hry a „kulatého nesmyslu“ mám návrh, pojďme se přesunout například k utkání rakouské fotbalové ligy, ve kterém Linz hostí Mattersburg. Ostatním, někdy příště, na počtenou.
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 3:2. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 9:16. (18:02:50)
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Nyní se dokonce hosté dostali na polovinu domácích, kde rozjeli další kombinaci. Hráčům Swansea zřejmě už chybí síly na to, aby ještě Watfordu zavařili.
     
    90+3
    A opět stejná situace! Hráči domácího celku se nemohou dostat k žádné pořádné šanci, obrana hostů jim to nedaruje.
     
    90+2
    Domácí se nyní aktivně usadili na polovině soupeře, jejich další centrovaný míč za obranu hostů ale končí pouze u brankáře Gomese, který může pokračovat dlouhým výkopem.
     
    90+1
    Tak ještě nepředbíhejme! Sudí nastavuje 5 minut nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Žlutou kartu dostává Richarlison (Watford FC).
    90. RICHARLISON - 1:2
     
    90
    Watford právě vstřelil branku!
    Tak tohle je takřka neuvěřitelné! To, co teď v poslední minutě utkání vyrobil Fernandez se jen tak nevidí! Ve snaze o uklidnění hry se pokusil o přihrávku zpět obráncům, našel ale pouze nabíhajícího RICHARLISONA, který si nejprve dobře zpracoval míč, obešel jednoho z obránců a lobem překonal i Fabianského! Hosté si tak celkem překvapivě zřejmě odvezou z Liberty Stadionu všechny 3 body!
     
    89
    Aktivnější jsou nyní domácí hráči, kteří nepouštějí svého soupeře z jejich poloviny. Rychlým napadáním hatí jejich rozehrávku.
     
    88
    Oba celky se houževnatě snaží o nějakou útočnou akci, vyhrát chce přece každý. Jejich akce ale hatí zatím vynikající obrany na obou stranách hřiště!
     
    87
    Čerstvě střídající Deeney se dostal k nadějné střele kousek nad pokutovým puntíkem, jeho přízemní ránu ale skvěle vychytal brankář domácího celku, Lukáš Fabianski!
     
    86
    Hra se téměř na dvě minuty zdržela kvůli střídání obou celků, z následného rohového kopu se ale nic závratného také nestalo.
     
    86
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Andre Gray, přichází Troy Deeney.
     
    84
    Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Wilfried Bony, přichází Renato Sanches.
     
    83
    O penaltu prosili sudího také hosté poté, co se jeden z jejich hráčů ocitl na zemi. Sudí ale jejich prosbu nevyslyšel a pokračovat se tak bude rohovým kopem.
     
    82
    Žlutou kartu dostává Wilfried Bony (Swansea City).
     
    81
    K její exekuci se postavil opět Carroll, technickou ránou ale napálil pouze zeď. Poté se ještě domácí hráč zlobil na rozhodčího, který zřejmě přehlédl ruku blokujícího hráče ve vápna hostů, ta ale byla u těla a na penaltu to rozhodně nebylo.
     
    80
    Abraham byl faulován jen kousek od vápna hostů, domácí tak budou mít možnost standardní situace z nějakých 20 metrů!
     
    78
    Hosté si chtějí pochopitelně vzít vedení zpět a tlačí svého soupeře na jejich polovině. Důsledná a tvrdá hra obránců Swansea jim ale tuto snahu hatí.
     
    77
    Po nadějné akci hostů chyboval zřejmě Cleverly, následně touto chybou poslal soupeře do protiútoku a ten musel řešit až poslední obránce v řadách Watfordu!
     
    76
    Nově střídající hráč Pereyra je velmi aktivní a plný sil, což potvrzuje udržení míče na pravém křídle. Následné ofsajdové postavení ale hatí šance hostů.
     
    75
    Po standardní situaci hosté vybojovali rohový kop. Fernandez se sice zlobí, opakované záznamy ale potvrzují rozhodnutí sudího.
     
    74
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází André Carrillo, přichází Roberto Pereyra.
     
    73
    Další útočná akce domácího celku skončila nepovedeným pokusem o centr za obranu hostů a míč ukryl bezpečně v náruči brankář Gomes.
     
    72
    Na chvíli byla hra přerušena poté, co se na zemi ocitl Holebas s prosbou o přerušení. Poté ale rychle vstal, což se rozhodně nelíbilo domácím hráčům, ani fanouškům.
     
    71
    Nyní se hraje stylem nahoru a dolů, obrany obou celků ale fungují na sto procent. Další faul jednoho z hostů zapříčinil ztrátu míče a pokračovat tak budou domácí.
     
    70
    Vynikající samostatný průnik nyní podnikl Richarlison, následně ale ve vápně soupeře uklouzl a míč přenechal brankáři takřka zadarmo.
     
    69
    K její exekuci se postavil Carroll, jeho centrovaný míč ale padl pouze na hlavu jednoho z hostujících obránců.
     
    68
    Na útočné polovině byl faulován Ayew a domácí budou mít další příležitost standardní situace.
     
    67
    Domácí poté měli dvojitou možnost zahrávání rohového kopu, ani jeden ale větší potíže hostujícím obráncům nenadělal. Následoval ještě útočný faul Bonyho, tudíž u míče budou pokračovat hráči Watfordu.
     
    66
    Ihned po rozehrávce autového vhazování se pokusil odcentrovat Ayew, jeho přetažený centr ale našel pouze jeden z obránců, který akrobatickým způsobem poslal míč do zámezí.
     
    65
    Hra je na chvíli přerušena, po souboji Bonyho ve vápně hostů, totiž zůstal jeden z hráčů Watfordu ležet na trávníku. Obě mužstva tak mají nějaký čas na občerstvení.
     
    64
    Po rychlém brejku po levém křídle přišel tvrdý centr do vápna hostů, nejprve jen o kousek minul míč Bony Wilfried a poté se neujala ani střela Ayewa, která byla zablokována do zámezí.
     
    62
    Zmatky v obraně nyní způsobila nepřesná rozehrávka hostujících hráčů, ti si ale nakonec s nepříjemnou situací poradili na jedničku.
     
    61
    Domácí se ale přesto stále neosvobodili a čelí tlaku soupeře. Jejich důsledné napadání ale hatí soupeři něco kloudného vymyslet.
     
    60
    Do brejku 4 na 3 se hrnuli hostující borci, finální přihrávka ale nepřišla a obrana domácích poslala míč do bezpečných míst.
     
    59
    Alespoň v nejbližší době zřejmě ne! Nejprve centrovaný míč za obranu skončil až u brankáře Gomese, následnou chybu v obraně hostů domácí potrestat také nedokázali.
     
    58
    Domácí jsou nyní ve velkém tempu a rychlou kombinací na vlastní polovině hledají možnosti, jak se dostat na polovinu útočnou. Dočkáme se rychlé otočky?
    56. Tammy ABRAHAM - 1:1
     
    56
    Swansea právě vstřelila branku!
    A domácí se přesto dočkali vyrovnávací branky! K míči se po centru z levé strany dostal se štěstím Bony Wilfried, jeho ránu ale dokázal brankář Gomes vyrazit jen před sebe, kde dobíhal TAMMY ABRAHAM a míč bezpečně dorazil do brány! Trenéru domácího celku Clementovi se tak střídání na začátku druhé půle rozhodně vyplatilo!
     
    55
    Do centrovaného míče se položil hlavou jeden z domácích borců, při pokusu trefit bránu se míč otřel o Kabaseleho a skončil v zámezí. Toho si ale sudí zřejmě nevšiml a ukazuje na odkop od Gomesovy svatyně.
     
    54
    S následným centrem si ale obrana hostujícího celku s nutnou dávkou štěstí poradila a domácí budou mít alespoň možnost rohového kopu.
     
    53
    Nyní už se hraje, další útočná akce ale skončila pouze u brankáře hostujícího celku. Následně byl faulován André Gray a domácí tak budou mít další možnost standardní situace.
     
    51
    Richarlison si na polovině hřiště pohrál s dvěma obránci soupeře, kteří jej následně nedovoleně srazili na zem a poté dokonce přišlápli ruku. Hostující hráč tak zůstal ležet v bolestech na zemi a přibíhají lékaři.
     
    50
    Obrana Watfordu zatím funguje perfektně a domácí hráče k ničemu nepouštějí. Další akce hráčů Swansea končí pouze v zámezí a ti tak mohou pokračovat alespoň vhazováním autu.
     
    49
    Na středu hřiště byl faulován Ayew, po následné rychlé rozehrávce se dostal do šance Abraham, přes pevnou obranu hostí se ale k míči nedostal.
     
    48
    Domácí hráči nyní své soupeře k ničemu nepouštějí, do žádné větší šance se ale také nedostávají. Jejich kombinace je zatím totálně bez nápadu.
     
    47
    Hosté opět začali druhou půli aktivněji, nyní už jsou ale u míče domácí hráči, kteří kombinují střídavě na své a na soupeřově polovině hřiště.
     
    47
    Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Mike van der Hoorn, přichází Tammy Abraham.
    Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Sam Clucas, přichází Roque Mesa.
     
    46
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Étienne Capoue, přichází Molla Wagué.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 17:03.
     
    První dějství utkání šestého kola anglické Premier League, mezi Swansea City a Watfordem FC, je za námi! Ze začátku utkání byli rozhodně aktivnější hosté, což jim přineslo i zaslouženou odměnu v podobě vedoucí branky, kterou vstřelil po chybě Wilfireda André Gray. Domácí se poté usadili na polovině soupeře, kde si kombinací dobře tvořili volný prostor, nepřišla ale žádná pořádná střela. Ani hosté se přes velké šance nedokázali prosadit a do kabin se tak půjde za stavu 0:1!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Sudí nyní nesmyslně nenechal domácí celek zahrávat rohový kop a přesně po nastaveném čase ukončil první dějství!
     
    45
    Žlutou kartu dostává Abdoulaye Doucouré (Watford FC).
     
    44
    Nedáš, dostaneš! Tak tohle tvrzení mohlo být zanedlouho od šance Wilfrieda potvrzeno! Vše bylo od hostů nádherně vymyšleno, chyběla k tomu ale střela na bránu.
     
    43
    Bývalý hráč působící v české nejvyšší fotbalové lize, Bony Wilfried, si naskočil na centrovaný míč ze standardní situace nejvýše, střelu hlavou ale nedokázal umístit tam kam potřeboval a cíl minul jen o pár centimetrů!
     
    42
    Do další šance se dostali domácí hráči, centrovaný míč ze středu hřiště ale nikoho z hráčů Swansea nenašel, poté ještě přišel faul jednoho z hostů a následovat bude zajímavá standardní situace pro domácí.
     
    41
    Hosté se kombinací na polovině soupeře snaží něco vymyslet, obrana domácího celku jim to ale s nutnou dávkou štěstí nedovoluje.
     
    40
    Nyní velmi nebezpečný centr hostů z pravé strany, nadělal domácímu brankáři velké problémy. Byl totiž v malém vápně sám na dva protivníky. Se vším si ale dokázal poradit a míč odvrátil alespoň do bezpečí.
     
    39
    Po krásném přenesení hry na druhou stranu a následném centru do vápna hostí, se dostal ke střele v pádu Bony Wilfried, jeho pokusu ale chyběla razance a brankář míč lehce ukryl v rukavicích.
     
    37
    Pokus o centrovaný míč do vápna soupeře od jednoho z domácích hráčů nakonec vyšel na prázdno, po jeho akrobatickém kousku se dostal míč vysoko do vzduchu, s čímž si brankář poradil bez větších potíží.
     
    36
    Když už ale domácí míč získají a přesunou se na útočnou polovinu, přijde tvrdý zákrok od soupeře, který většinou není sudímu upřen.
     
    35
    Domácí jsou zřejmě ze své útočné impotence značně opaření, nyní se nemohou dostat k míči, jelikož hosté dobře kombinují jak na své, tak na jejich polovině.
     
    34
    Ani z další standardní situace, které přecházel tvrdý nedovolený zákrok Capoueho, domácí nedokázali nic vytěžit. Centrovaný míč skončil pouze na hlavě jednoho z obránců.
     
    34
    Žlutou kartu dostává Étienne Capoue (Watford FC).
     
    33
    Hosté dostali po zajímavé kombinaci míč do brány dnes již po druhé! Branka jim ale nebyla uznána, jelikož jí předcházely dokonce dvě ofsajdové postavení!
     
    32
    Domácí jsou opravdu v útočné fázi marní a nenápadití. Jejich chyby v kombinaci zapříčiňují časté ztráty míče.
     
    30
    Nyní vidíme časté tvrdé souboje, se kterými přichází i fauly. Sudí dnešního utkání to rozhodně nebude mít lehké.
     
    29
    Domácí trenér už teď cítí, že to na útočné polovině prostě není ono! U pomezní čáry můžeme vidět, jak se případní náhradníci rozcvičují a jsou připraveni naskočit.
     
    28
    Opět se na soupeřově polovině usadili domácí hráči, kteří si kombinací dělají ze soupeřů kuželky. Těm nezbývá nic jiného než faulovat, což potvrzuje i statistiku nedovolených zákroků, na které vedou hráči Watfordu 5:2!
     
    26
    I sebevědomí hráčů je na hranici 0 a 100. Co si dovolí hostující borci je někdy až k neuvěření. Jako nyní, kdy si útočník Watfordu došel s míčem až ke svým obráncům a poté to ještě stihl zpět.
     
    25
    Hosté se snaží skoro z každé příležitosti rvát míč do vápna soupeře, což je rozhodně dobře a potvrdila to již první branka utkání. Možná to je to, co domácím v útočné snaze chybí.
     
    24
    Hosté se nyní dostávají na polovinu soupeře jen ztěžka, když se tam ale dostanou, vždy to vypadá nadějněji, než u jejich soupeřů.
     
    23
    Následný nedovolený zákrok jednoho z hostujících hráčů měl za důsledek volný kop pro domácí, ten ale také vyšel na prázdno, jelikož obrana Watfordu si s centrem velkou hlavu nedělala.
     
    22
    I když to na chvíli vypadalo, že si hosté míč udrží, poslal Kiko nepochopitelně míč do zámezí.
     
    21
    Hráči Swansea jsou stále na míči a soupeři ho takřka nepůjčují. Není ale vidět žádný pořádný náběh na přihrávku za zabezpečenou obranu Watfordu.
     
    20
    Ze standardní situace také nic nebylo, Bony Willfried zkoušel centrovat do vápna, míč z jeho kopačky ale nenašel nikoho ze spoluhráčů, ani protihráčů a skončil tak až v zámezí.
     
    19
    Hosté se na chvíli osvobodili, poté ale přišel další útočný faul a o míč přišli. Domácí se opět dostali do kombinace na polovině Watfordu.
     
    17
    Domácí jsou nyní stále na míči, kombinací na polovině soupeře si tvoří volný prostor. Jejich útočná snaha ale lpí na téměř žádném nacvičeném signálu.
     
    16
    Do šance se nyní hrnou domácí borci, chybí jim ale větší klid do koncovky a také nějaký nápad na pořádnou finální přihrávku, bez které se branka trefuje těžce.
    14. Andre GRAY - 0:1
     
    14
    Watford právě vstřelil branku!
    A máme tu zasloužené vedení hostujícího celku! Po obrovské chybě Bonyho, který přihrávkou zpět do obrany našel pouze protihráče, střílí hosté první gól! André Carrillo dostal nádhernou nabídku od protihráče, míč si navedl až do vápna soupeře, poté přihrávkou pod sebe hledal ANDRÉHO GRAYE a i s přispěním teče jej našel! Ten poté dělovkou překonal bezmocného brankáře.
     
    13
    To se jim sice zanedlouho povedlo, jejich další akce ale skončila pouze u brankáře soupeře.
     
    12
    Další akce domácího týmu vyšla na prázdno a u míče tak mohou pokračovat hosté z Watfordu. Ti se nyní kombinací na své polovině snaží dostat na tu útočnou.
     
    11
    Domácí nyní zvýšili svůj tlak a lehce se dostávají až k pokutovému území soupeře. Jejich akce ale většinou končí ještě dříve, než začnou. Nepřesnost v kombinaci hatí jejich možnosti.
     
    9
    Domácí dokonce v rozehrávce na své polovině chybují a hosté jim občas míč kradou. Zatím se ale do velké příležitosti nedostávají.
     
    8
    A to platí stále. Domácí se nemohou dostat na polovinu soupeře, hosté jim jejich rozehrávku kazí rychlým napadáním.
     
    7
    Nyní se domácí hráči po zisku míče usadili na své polovině, kde trpělivě kombinují. Na útočnou polovinu se jim ale přechod zatím nedaří.
     
    6
    Z něj ale také žádné velké pozdvižení nebylo, navíc poté ve snaze o zisk míče na útočné polovině fauloval zřejmě Richarlison. U míče tak budou pokračovat domácí.
     
    5
    Do první velké příležitosti se dostal hostující Gray poté, co mu jeden z jeho spoluhráčů nahrál do volného prostoru před brankou soupeře. Jeho střela z první ale v síti neskončila, míč byl tečován a z této nadějné situace bude pouze rohový kop!
     
    4
    Více na míči jsou domácí, kteří zdobí svoji hru pohlednou kombinací. Chybí jim ale stále nějaký nápad na finální přihrávku.
     
    2
    Už v druhé minutě utkání si zahrál i brankář domácího týmu, který musel lapit vysoký míč. Žádné potíže ale nepřipustil!
     
    1
    Utkání začalo v celkem velkém tempu, oba týmy si ale vyměňují míč, což má za příčinu chyby v rozehrávce.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Swansea City: Fabiański – van der Hoorn, F. Fernández (C), Mawson – Naughton, Fer, Clucas, T. Carroll, M. Olsson – J. Ayew, Bony.
    Náhradníci: Nordfeldt – T. Abraham, Mesa, L. Narsingh, Rangel, Routledge, Sanches.

    Watford FC: Gomes (C) – Femenía, Mariappa, Kabasele, Holebas – Capoue, Doucouré – Carrillo, Cleverley, Richarlison – Gray.
    Náhradníci: Karnezis – Janmaat, Deeney, Wagué, Pereyra, Success, Watson.

    Rozhodčí: Mason L. (Eng).
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

    I porovnání dvou talentů s obrovským potenciálem potvrzuje, jak jsou tyto dva celky vyrovnané!

     
    Vzájemné utkání

    Oba týmy od ročníku 15/16 pravidelně setkávají s v rámci Premier League. Dvakrát byl úspěšný Watford, jednou Swansea a jednou se rozešli smírně. Vždy byl lepším týmem ten, který hrál na svém domácím stadionu.

    Co nám ale rozhodně přecházející 4 vzájemné utkání nepřinesly, byly branky. Ty padly za poslední 4 jejich střetnutí pouze 3! Doufejme tak, že se dnes stane něco zázračného a týmy se nebudou ihned od začátku utkání bránit.
    Watford už budí své fanoušky, aby přijeli podpořit svůj tým i dnes na Liberty Stadium!

     
    Watford FC

    Watford je na tom o maličko lépe, než jejich dnešní soupeř. Se ziskem osmi bodů, za dvě výhry a dvě remízy, se nacházejí na 11. pozici tabulky Premier League! Na venkovních hřištích hrají hráči Watfordu velmi dobře, nejen, že venku ještě neprohráli, oni dokonce sebrali všech 6 bodů za vítězství v Southamptonu a Bournemouthu!

    Poslední utkání ale Watford odehrál na domácím stadionu s Manchesterem City, od kterého dostali nakládačku v poměru 0:6! Hrálo se pouze na jednu stanu a brankář domácích se musel strachovat dokonce 28x!

    Zřejmě je to ale také způsobeno velkou absencí Watfordu. S poraněným kolenem zůstanou pouze v útrobách stadionu Mauro Zarate, Craig Cathcart a Thomas Hoban, s potížemi se stehnem obránci základní sestavy Younes Kaboul a Sebastian Prodl, a jelikož v domácím utkání proti Bightonu hřešil Miguel Angel Britos Cabrera , nepodívá se kvůli červené kartě do dnešního utkání ani on!
    Domácí se na utkání rozhodně těší!

     
    Swansea City

    Swansea na tom po úvodních pěti kolech anglické Premier League není zrovna nejlépe. Nutno ale podotknout, že jim rozhodně dobrý start sezóny nepřál los. S pěti získanými body, za jednu výhru a dvě remízy, jsou na 14. místě, případným dnešním vítězstvím se ale mohou posunout i před svého soupeře, jedenáctý Watford FC.

    Na domácím hřišti je to zatím bídné. Z dvou utkání na svém stadionu nezískali ani bod. Po prohrách 0:4 s Manchesterem United a překvapivě 0:1 s Newcastlem, dnes rozhodně budou mít co svým fandům napravovat.

    Možnou absencí by mohl být stále zraněný obránce
    Kyle Bartley, který má poraněné koleno a také záložník Sung-Yong Ki, který je na tom se zraněním stejně jako Kyle.
     
    Všem fotbalovým fanouškům přeji krásné sobotní odpoledne. V anglické Premier League se tento víkend odehraje 6. kolo a v jeho rámci hostí Swansea City na Liberty Stadium tým Watford FC!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Daniel Bertók

    Branky: 56. T. Abraham – 14. Gray, 90. Richarlison (Deeney)

    Karty:   82. Bony (SWN) – 34. Capoue (WAT), 45. Doucouré (WAT), 90. Richarlison (WAT)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 3:2. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 9:16.
    Swansea City: Fabiański – van der Hoorn (47. T. Abraham), F. Fernández (C), Mawson – Naughton, Fer, Clucas (47. Mesa), T. Carroll, M. Olsson – J. Ayew, Bony (84. Sanches).
    Náhradníci: Nordfeldt – T. Abraham, Mesa, L. Narsingh, Rangel, Routledge, Sanches.

    Watford FC: Gomes (C) – Femenía, Mariappa, Kabasele, Holebas – Capoue (46. Wagué), Doucouré – Carrillo (74. Pereyra), Cleverley, Richarlison – Gray (86. Deeney).
    Náhradníci: Karnezis – Janmaat, Deeney, Wagué, Pereyra, Success, Watson.

    Rozhodčí: Mason L. (Eng)
    thejrc.org