West Ham – Tottenham 2:3 (kon.) | Burnley – Huddersfield Town 0:0 (kon.) | Everton – Bournemouth 2:1 (kon.)
Manchester City – Crystal Palace 5:0 (kon.) | Southampton – Manchester Utd. 0:1 (kon.) | Stoke – Chelsea 0:4 (kon.)
Swansea – Watford 1:2 (kon.) | Leicester – Liverpool 2:3 (kon.)
konec
Leicester City
2:3 (1:2)
Liverpool FC
Sobota 23.09.2017, 18:30 • King Power Stadium, Leicester • Anglická Premier League • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Leicester City

    Leicester si určitě takový začátek Premier League nepředstavoval. Po pěti kolech mají na svém kontě 4 body, které stačí jen na 15. místo v tabulce.
    Výrazně zlepšit by měli hlavně defenzivní činnost. Obrana Lesteru doposud inkasovala devět branek a patří k nejhorším defenzívám celé soutěže.
    Před vlastními fanoušky odehráli zatím pouze dva zápasy, ze kterých si odnesli 3 body. Tento bodový zisk jim zaručuje 12. příčku v tabulce domácích celků anglické ligy.

    Posledních pět ligových utkání

    16.9.2017 Huddersfield – Leicester 1:1
    9.9.2017 Leicester – Chelsea 1:2
    26.8.2017 Manchester United – Leicester 2:0
    19.8.2017 Leicester – Brighton 2:0
    11.8.2017 Arsenal – Leicester 4:3

    Nejlepší střelci

    Jamie Vardy 4
    Šinži Okazaki 2
    Harry Maguire 1
     
    Liverpool FC

    Liverpool si vede o něco lépe než jeho dnešní soupeř. Z pěti duelů vytěžil 8 bodů, jenž mu garantují 8. pozici v Premier League.
    Svěřenci trenéra Kloppa se však mohou pyšnit třetím nejlepším útokem v lize. Jeho hráči totiž v dosavadním průběhu nastříleli 9 gólů, což je velmi solidní bilance. Myslet ovšem musí i na obranu. Ta stejně jako defenzíva Lesteru inkasovala devětkrát, a tak se také řadí k těm horším mužstvům ligy.
    Tým z Anfield Road navíc stále čeká na výhru ze hřiště soupeře. Ve dvou střetnutích získali pouze 1 bod, za což mu právem patří 15. místo v tabulce venkovních týmů.
    V dnešním duelu se budou muset ještě obejít bez své hvězdy Sadia Maneho, jenž pyká za červenou kartu, kterou obdržel proti Manchesteru City. I bez něj se ovšem bude chtít Liverpool pomstít za pár dní starou porážku 2:0 z ligového poháru právě na hřišti Leicesteru.

    Posledních pět ligových utkání

    16.9.2017 Liverpool – Burnley 1:1
    9.9.2017 Manchester City – Liverpool 5:0
    27.8.2017 Liverpool – Arsenal 4:0
    19.8.2017 Liverpool – Crystal Palace
    12.8.2017 Watford – Liverpool 3:3

    Nejlepší střelci

    Sadio Mane 3
    Mohamed Salah 3
    Roberto Firmino 2
     
    Poslední tři vzájemná utkání

    19.9.2017 Leicester- Liverpool 2:0
    22.7.2017 Leicester – Liverpool 1:2
    27.2.2017 Leicester – Liverpool 3:1
     
    Úvodní sestavy:

    Leicester City: Schmeichel – Simpson, Morgan (C), Maguire, Chilwell – Mahrez, Ndidi, A. King, Albrighton – Okazaki – Vardy.
    Náhradníci: Hamer – Fuchs, Amartey, Iborra, Gray, Slimani, Iheanacho.

    Liverpool FC: Mignolet – Joe. Gomez, Matip, Lovren, A. Moreno – Can, Henderson (C), Wijnaldum – M. Salah, Firmino, Coutinho.
    Náhradníci: Karius – Klavan, Alexander-Arnold, Milner, Oxlade-Chamberlain, Sturridge, Solanke.

    Rozhodčí: Taylor – Beswick, Nunn.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Aktéři dnešního duelu právě přicházejí na hrací plochu a utkání za malou chvíli začne.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Po zisku míče a dopředu tlačil domácí Šinži Okazaki, který však nepřešel přes prvního bránícího hráče. Jeho tým přesto zůstává u balonu.
     
    2
    Emre Can dostal pěknou přihrávku do strany od Mohameda Salaha a poté se snažil nacentrovat před bránu. Povedlo se mu to až na třetí pokus, avšak nikoho ze svých spoluhráčů nenašel. Kasper Schmeichel si totit jeho nabídku pohlídal a schoval ji do svých rukavic.
     
    3
    Liverpool lacinou přihrávku ve středu hřiště ztrácí míč a navíc po faulu budou přímý kop z vlastní poloviny zahrávat fotbalisté Lesteru.
     
    4
    Vysoký presing domácích donutil Simona Mignoleta k dlouhému nákopu vpřed. Tím sice našel své spoluhráče, kteří ovšem zásluhou nepřesné přihrávky Salaha o míč přišli.
     
    5
    Hosté s rozehrávkou nikam nepospíchají a v poklidu hledají místo v soupeřově obraně.
     
    6
    První šance pro Leicester! Okazaki přihrál na levé straně Jamie Vardymu, který se vyhnul ofsajdové pasti a z boku se řítil na Simona Mignoleta. Ten jeho střelu z vyrazil jen na malé vápno, kde se k míči dostal Riyad Mahrez, jenž ovšem z blízky přestřelil bránu Liverpoolu.
     
    7
    Veškeré dění se nyní stěhuje před Kaspera Schmeichela. Hosté budou rozehrávat přímý volný kop z pravé strany.
     
    8
    Po rozehrávce nakrátko následoval centr do šestnáctky, který ovšem domácí hráči odvrátili na rohový kop. Následný centr z rohu bez problémů stáhl Kasper Schmeichel a domácí obrana si může pro tuto chvíli oddechnout.
     
    9
    Coutinho si píchl míč podél Simpsona, který ho v prostoru u střídaček fauloval, aby zamezil rychlému brejku hostů. Ti tedy mohou v pohodě rozehrávat.
     
    10
    Wes Morgan měl v souboji s Firminem jasně navrch a míč před svým soupeřem pokryl a nechal jej doputovat až do zámezí. Následovat bude odkop od brány Leicesteru.
     
    11
    Na Emreho Cana si na polovině hřiště vyšlápl jeden z domácích a po jeho šlapáku se ozval hvizd píšťalky hlavního sudího. Míč pro Liverpool.
     
    12
    Hosté si posílají míč zleva doprava na vlastní polovině a čekají až se v soupeřově obraně objeví prostor pro finální přihrávku.
     
    13
    Nyní měli domácí pořádný kus štěstí! Emre Can napřáhl z pořádné dálky a svým projektilem napálil jen tyč brány Lesteru. Následně se míč odrazil k Salahovi, jenž minul prázdnou bránu domácích.
     
    15
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Hosté se už ale nyní dostávají do vedení! Philippe Coutinho odcentroval z levé strany na zadní tyč přesně na hlavu MOHAMEDA SALAHA, který z bezprostřední blízkosti dostal míč za brankovou čáru.
    15. Mohamed SALAH - 0:1
     
    17
    Marc Albrighton inkasuje první žlutou kartu v zápase. Viděl ji za svůj nevybíravý zákrok na Mohameda Salaha.
     
    18
    Rohový kop měl k dispozici i Lester, ale jeho hráči si po rozehrávce nevypracovali nebezpečnější šanci.
     
    19
    Mohamed Salah vybojoval pro svůj tým přímý kop. Na své polovině byl totiž faulován, a tak mohou svěřenci trenéra Kloppa v poklidu rozehrát.
     
    21
    Alberto Moreno sice získal pro svůj tým standardní situaci, ale z ní hosté nedokázali ohrozit bránu soupeře.
     
    22
    Nyní se ale rýsuje zajímavá pozice pro Liverpool. Wilfred Ndidi fauloval na pětadvaceti metrech a Liverpool bude odtud zahrávat nebezpečný volný kop.
     
    22
    Ndidi navíc za svůj zákrok vidí žlutou kartu.
     
    23
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Netrvalo dlouho a je to již o dva góly! K rozehrávce přímého kopu se postavil PHILIPPE COUTINHO, který si počínal náramně. Svou dokonale přesnou střelu umístil přesně k levé tyči a Kasper Schmeichel, byť dělal, co mohl, tak proti jeho pokusu nemohl zasáhnout.
    23. Philippe COUTINHO - 0:2
     
    25
    Liverpool má nyní možnost dalšího rohového kopu. S ní však nenaložil vůbec dobře a u míče jsou opět domácí.
     
    27
    Mahrez znovu vybojoval pro své barvy standardní situaci, ale domácí z ní ani teď nedokázali nic využít. Na kontaktní branku si tedy budou muset ještě počkat.
     
    29
    V ofsajdu byl chycen jeden z domácích fotbalistů a to znamená, že hostující hráči budou u míče. Ti však s rozehrávkou nikterak nespěchají.
     
    30
    Nyní navíc mají hru zcela pod kontrolou a kombinují s míčem na polovině soupeře. Ten se k míči prozatím nemůže vůbec dostat.
     
    31
    Až teď se k němu dostal Mahrez, který jej předal Morganovi. Domácí kapitán jej však odpálil pod tlakem nazdařbůh a už jsou u něj opět hosté.
     
    32
    Philippe Coutinho si všiml na levé straně rozběhnutého Morena, kterému také adresoval přihrávku. Morenova střela z dvaceti metrů byla ovšem sražena na rohový kop.
     
    33
    Moreno jej sice přesně rozehrál na hlavu Wijnalduma, ale ten svou hlavičkou nasměroval míč jen doprostřed brány, kde byl připravený Kasper Schmeichel.
     
    35
    Napadání hostů donutilo domácí hráče přesunout svoji kombinaci až na svou obranou polovinu. Velmi dobrá práce Liverpoolu.
     
    36
    Slibně se rozvíjející útok na levé straně nepřinesl domácím snížení! Střílený centr totiž skončil pouze v rukavicích Simona Mignoleta.
     
    37
    Teď to byli také hosté, kdo byl vytlačen díky dobrému presingu. Liverpoolští si však poradili a zapojili do kombinace i svého brankáře.
     
    38
    Příliš prudká přihrávka na Jamie Vardyho. Tomu se míč odrazil od paty a ke smůle domácích přímo na kopačky hostů. Ti tak mohou založit další útočnou akci.
     
    39
    Vzápětí však mají slovo zase domácí! Po faulu na polovině hřiště se veškeré dění stěhuje k pokutovému území Liverpoolu.
     
    40
    Tak to je škoda pro Lester! Jeden z domácích prodloužil svou hlavičkou míč k Šinži Okazakimu, který se ocitl za obranou hostů a tvrdou střelou propálil Mignoleta. Radost domácích však zhatil praporek pomezního, který odmával ofsajd. Ten odhalil, že hlavičkující Maguire skutečně v ofsajdu stál.
     
    42
    A mohlo to být 0:3! Roberto Firmino dostal příliš prostoru na levé straně pokutového území a poté tvrdou ranou po zemi jen těsně minul vzdálenější tyč. Hostující fotbalista se nyní právem drží za hlavu a zpytuje svědomí.
     
    44
    Hosté nyní opět tlačí svého soupeře, ale zatím se jim třetí branku vstřelit nepodařilo.
     
    45
    Tohle již bylo od Liverpoolu překombinované. Jeho hráči si v šestnáctce několikrát vyměnili míč a místo aby přišel centr do ohně, tak svou nepřesností o míč přišli.
     
    45+1
    Hlavní sudí nastaví v první půli dvě minuty.
     
    45+2
    Joel Matip fauloval napadající Jamie Vardyho a domácí mají možnost velmi zajímavé standardky. Jak s ní Mahrez naloží?
     
    45+3
    Tak to byl vynikající zákrok Mignoleta! Mahrezův centr se snesl přesně na hlavu Vardyho, jenž na přední tyči jen lehce lízl míč. Belgický brankář ovšem jeho pokus reflexivně vytěsnil.
     
    45+3
    Leicester právě vstřelil branku!
    Lesteru se přeci jen do půle podařilo snížit! Po rohu se k míči Mignolet nedostal včas a míč propadl na malé vápno a od klubka těl se odrážel směrem do brány. Tam si jej našel volný ŠINDŽI OKAZAKI, který jej dotlačil za brankovou čáru. Hosté ještě reklamovali faul japonského útočníka, který v první fázi přidržel Mignoleta, ale není jim to nic platné.
    45+3. Šindži OKAZAKI - 1:2
     
    45+4
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Je za námi úvodní poločas duelu, a že se bylo na co koukat. V první šanci se sice ocitli domácí, ale Vardy ji k nelibosti domácích využít nedokázal. Následně již udeřili hosté. V 15. minutě našel Coutinho přesným centrem na zadní tyči Mohameda Salaha, který zblízka překonal Schmeichela. O pár minut později bylo s domácími ještě hůře. To se k přímému kopu z pětadvaceti metrů postavil Philippe Coutinho a výstavní ranou ji poslal za domácího gólmana. Když už to vypadalo, že si hosté odnesou do kabin dvoubrankový náskok, tak se po rohu dostal k propadlému míči Šindži Okazaki, který vstřelil důležitý kontaktní gól. Druhá půle, která začne přibližně v 19:35, tak slibuje velmi zajímavou podívanou.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Salah chtěl chytře počkat na nabíhajícího Firmina, ale svou přihrávkou ho vyhnal z palebné pozice. Hosté však pokračovali v útoku a celou akci zakončil z levé strany střelou do náruče Schmeichela jeden z hostujících fotbalistů.
     
    48
    S Firminem dobře vystoupil jeden z domácích obránců a pod tlakem hostující útočník míč ztratil.
     
    49
    Nepřesnou přihrávku však vyrobil i domácí kapitán Wes Morgan. Ten ovšem svou ztrátu odčinil důraznou hrou v obraně a míč tedy mají opět jeho spoluhráči.
     
    50
    Série hlaviček ve středu hřiště v podání Liverpoolu vyústila v nepřesnou přihrávku, kterou nemohl Mohamed Salah v cestě do zámezí zastavit.
     
    51
    Po tvrdém vzdušném souboji Gomeze a Chilwellla zůstává domácí hráč na trávníku a již k němu spěchají doktoři Leicesteru.
     
    52
    Ben Chilwell se již zvedl z hrací plochy a je doprovázen za postranní čáru. Další minuty ukáží, zda bude moci pokračovat ve hře.
     
    53
    Obrovskou hrubici v rozehrávce provedl Emre Can. Ten měl štěstí, že kolmice za obranu na Jamie Vardyho směřovala do ofsajdu, a tak žádné nebezpečí pro brány Mignoleta nevzniklo.
     
    54
    Mignolet nyní vyběhl až na šestnáctku, aby míč vyboxoval do bezpečí. Akce poté pokračovala a díky nedorozumění v hostující obraně budou domácí vhazovat.
     
    55
    Šindži Okazaki uháněl, co mu síly stačily za míčem. K tomu však měl blíže Simon Mignolet, který jej před japonským forvardem schoval do svých rukavic.
     
    56
    Phlippe Coutinho se centr do rohového praporku zopakuje. Jak si povede podruhé?
     
    56
    Podruhé si vedl o něco lépe. Našel přesně hlavu Lovrena, který byl bráněn velmi těsně. Podle toho také jeho hlavička dopadla. Opakované záběry prokázaly, že Maguire opravdu držel svého soupeře a tady se penalta pískat mohla.
     
    56
    Dejan Lovren ještě vehementně protestoval u hlavního sudího, který umravnil hostujícího stopera žlutou kartou.
     
    58
    Gomez si dobře nabíhal po pravé straně, načež poslal přesnou přihrávku do pokutového území. Tam si ovšem Firmino míč špatně zpracoval, ten mu tak odskočil a útočník hostů se poté dopustil nedovoleného zákroku, po kterém Liverpool ztrácí balon.
     
    59
    Opět jsou ale u míče hosté, kteří s ním kombinují na útočné polovině. Leicester se zatím dobře brání v pevném obranném bloku.
     
    60
    Nyní sice dostali svěřenci trenéra Kloppa míč do šestnáctky, ale odtud jej razantním odkopem dopravili do bezepečí domácí fotbalisté.
     
    61
    Philippe Coutinho si navedl míč zleva do středu hřiště a pokusil se ohrozit Kaspera Schmeichela. Jeho střela však byla zablokována prvním bránícím hráčem.
     
    61
    Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Riyad Mahrez, přichází Demarai Gray.
     
    62
    Jamie Vardy si nyní seběhl do hloubi hřiště pro míč, který poté chtěl poslat na hrot na Okazakiho. Jeho pas byl však velmi nepřesný a skončil na kopačkách hostujících hráčů.
     
    63
    Důrazný Vardy obral o míč Lovrena, který následné tažení domácího útočníka zastavil odkopem míče do autu.
     
    64
    Následně se na pravé straně dopustil faulu Jordan Henderson a Lester tak může rozehrávat standardní situaci.
     
    64
    Morgan v pádu zahrál v pokutovém území rukou, a tak Simon Mignolet bude rozehrávat od své brány.
     
    64
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Roberto Firmino, přichází Daniel Sturridge.
     
    66
    Narážečka Coutinha s Canem skončila centrem druhého jmenované, který našel Salaha, jenž svou střelou napálil pouze domácího obránce.
     
    67
    Znovu se k míči dostal v pokutovém území Mohamed Salah, ale stejně jako v předchozím případě trefil prvního bránícího hráče.
     
    67
    Na druhé straně se dostal ke střele Vardy, ale ten rovněž nastřelil hráče Liverpoolu, který obětavě padl do jeho rány.
     
    68
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Hosté však přidávají třetí gól
    a odskakují znovu na rozdíl dvou branek! Po ztrátě míče se hnali do přečíslení hráči Liverpoolu. Daniel Sturridge našel na levé straně úplně volného JORDANA HENDERSONA, jenž zasekl míč před vybíhajícím Schmeichelem i vracejícím se obráncem a poté již neměl problém trefit odkrytou bránu.
    68. Jordan HENDERSON - 1:3
     
    69
    Leicester právě vstřelil branku!
    Tak to je odpověď jako hrom! Centr z levé strany se dostal až na pravou stranu pokutového území, odkud vyslal tvrdou ránu jeden z domácích. Mignolet jeho pokus vyrazil pouze na malé vápno, odkud JAMIE VARDY uklidil míč hlavičkou do opuštěné brány.
    69. Jamie VARDY - 2:3
     
    72
    Neskutečné věci se dějí v Leicesteru. Po dlouhém vysunutí Vardyho, došlo ke střetu domácího útočníka a Simona Mignoleta, který míč vůbec netrefil a sudí ukazuje na penaltový puntík.
     
    72
    Žlutou kartu dostává Simon Mignolet (Liverpool FC).
     
    73
    Jenže Jamie Vardy pokutový kop neproměnil! Útočník Lesteru se rozběhl k míči a napálil jej skoro doprostřed brány. Padající Simon Mignolet jeho ránu stačil vyrazit a je tak hrdinou okamžiku.
     
    74
    A mohla zde být další penalta! Emre Can zahrál v pokutovém území rukou, ale nyní se hlavní sudí rozhodl nezapískat, byť by se i v tomto případě desítka písknout dala.
     
    74
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Emre Can, přichází James Milner.
     
    74
    Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Šindži Okazaki, přichází Kelechi Iheanacho.
     
    75
    Nestranný divák se u tohoto zápasu nemůže nudit! Daniel Sturridge se dostal ke střele z dvaceti metrů a svou technickou střelou levačkou na zadní tyč jen těsně minul břevno Schmeischelovy brány.
     
    77
    Vypadá to, že se domácí po neproměněné penaltě oklepali a snaží se i nadále o vyrovnání. Otázkou je, zda k tomu ještě budou mít příležitost.
     
    79
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Philippe Coutinho, přichází Alex Oxlade-Chamberlain.
     
    80
    Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Marc Albrighton, přichází Islam Slimani.
     
    81
    Salah vynikajícím klamáním tělem zmátl obránce a postupoval z pravé strany do šestnáctky. Tam se snažil najít na malém vápně svého kolegu. To by se mu bývalo bylo podařilo, kdyby se do jeho přihrávky nevložil Kasper Schmeichel a jeho pas nevyrazil.
     
    82
    Znovu to byl střídající Daniel Sturridge, jenž se odhodlal k povedené střele z dvaceti metrů. Ani tentokrát však nebyl úspěšný. Domácí brankáč vytasil další parádní zákrok, kterým míč vyrazil na rohový kop.
     
    83
    Ten se hostům ovšem vůbec nepovedl a po Morganově zisku míče mohou domácí znovu zaútočit.
     
    84
    Mohamed Salah už už uháněl za míčem, když jeho snažení přerušil praporek pomezního sudího a následně i hvizd hlavního. Hostující útočník se provinil ofsajdem.
     
    85
    Oxlade-Chamberlain se prohnal po levé straně, načež přihrál do velkého vápna. Z jeho hranice poté nepřesně pálil Georginio Wijnaldum a Kasper Schmeichel už spěchá pro míč, aby mohl odkopávat od své brány.
     
    86
    Hosté se nyní ubránili tlaku Lesteru, ale pouze za cenu odkopu do zámezí. Domácí tak budou v prostoru u střídaček vhazovat.
     
    87
    Iheanacho nyní v souboji s Matipem podklouzl, což mu zamezilo bojovat až do posledních metrů o míč. Ten nakonec doputoval až za čáru a následovat bude odkop od liverpoolské brány.
     
    88
    Jamie Vardy nyní šel pořádně ostře do skluzu proti Albertu Morenovi. Sudí shledal, že se jednalo o čistý zákrok, a tak z toho bude jen autové vhazování pro Liverpool.
     
    89
    Maguire se po pěkné individuální zbavil dvou soupeřů, ale na toho třetího již vyzrát nedokázal. Přesto však domácí zůstanou u míče a budou znovu vhazovat.
     
    90
    Hlavní sudí poté navíc viděl faul v pokutovém území, kterého dopustil hlavičkující Maguire. Simon Mignolet s rozehrávkou nikterak nespěchá.
     
    90+1
    Hlavní arbitr dnešního duelu přidává pět minut nad rámec vymezené hrací doby.
     
    90+2
    Nyní už však Vardyho nebezpečná hra přináší trest pro domácího útočníka. Ten šel znovu šlapákem do souboje a vidí za něj žlutou kartu.
     
    90+3
    Kasper Schmeichel poslal na dálku pozdrav svému kolegovi v bráně. Nákop domácího gólmana totiž doskákal až do rukavic Simona Mignoleta.
     
    90+4
    Nákop Wese Morgana dopravili hosté do autu. Leicester tak bude vhazovat, ale moc času už mu nezbývá.
     
    90+5
    Tak možná poslední šance pro domácí! Oxlade-Chamberlain zahrál vysokou nohou na pravé straně a je zde přímý kop, na který běží i Kasper Schmeichel.
     
    90+5
    Jenže hosté míč dokázali dostat do bezpečí a konec se pomalu, ale jistě blíží.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno a šťastnější z této odcházejí hosté z Liverpoolu. Ti se v 15. minutě ujali vedení zásluhou přesné hlavičky Mohameda Salaha. O osm minut později již to bylo o dvě branky. A že se nejednalo o ledajaký gól. Z přímého kopu z pětadvaceti metrů zakroutil míč přesně k tyči Philippe Coutinho. V poslední minutě nastavení první půle se však k propadlému míči po rohovém kopu dostal Šindži Okazaki, jenž dal svému týmu naději.
    Jenže to byli opět hosté, kdo se jako první prosadili ve druhé půli. Rychlý kontr hostů zakončil po přihrávce Daniela Sturridge Jordan Henderson, který dal znovu větší klid na kopačky svých spoluhráčů. Jenže tento klid netrval vůbec dlouho. O minutu později vyrazil Simon Mignolet střelu z pravé strany přesně do míst, kde stál připravený Jamie Vardy, jenž nalil čerstvou krev do žil domácích. Navíc euforie v Leicesteru mohla vypuknout v 72. minutě. To vybíhající Mignolet fauloval Vardyho a kopala se penalta. Následně došlo tedy znovu na souboj aktérů penaltové situace a tentokrát z ní vyšel jako vítěz gólman Liverpoolu. Ten zlikvidoval tvrdou Vardyho ránu skvělým zákrokem, čímž rozesmutnil domácí příznivce. Další šanci si poté již Lester nevypracoval, a tak si Liverpool odváží tři body za vítězství 2:3.
     
    Statistiky utkání

    Držení míče: 44 % : 57 %.
    Střely na branku: 7:6.
    Střely mimo: 5:17.
    Rohy: 3:6.
    Ofsajdy: 4:1.
    Fauly: 13:14.
    Zásahy brankářů 3:5
     
    Pro tuto chvíli je to z mé strany všechno. Přeji hezký zbytek večera a u dalších on-line přenosů na počtenou. (20:44:28)

    Radomír Fukala

    Branky: 45+3. Okazaki (Maguire), 69. Vardy – 15. M. Salah (Coutinho), 23. Coutinho, 68. Henderson (Sturridge)

    Karty:   17. Albrighton (LEC), 22. Ndidi (LEC), 90+2. Vardy (LEC) – 45+2. Matip (LIV), 56. Lovren (LIV), 72. Mignolet (LIV)

    Neproměněná penalta: 73. Vardy (LEC), brankář Mignolet zneškodnil


    Držení míče: 44 % : 57 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 5:17. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 13:14.
    Leicester City: Schmeichel – Simpson, Morgan (C), Maguire, Chilwell – Mahrez (61. Gray), Ndidi, A. King, Albrighton (80. Slimani) – Okazaki (74. Iheanacho) – Vardy.
    Náhradníci: Hamer – Fuchs, Amartey, Iborra, Gray, Slimani, Iheanacho.

    Liverpool FC: Mignolet – Joe. Gomez, Matip, Lovren, A. Moreno – Can (74. Milner), Henderson (C), Wijnaldum – M. Salah, Firmino (64. Sturridge), Coutinho (79. Oxlade-Chamberlain).
    Náhradníci: Karius – Klavan, Alexander-Arnold, Milner, Oxlade-Chamberlain, Sturridge, Solanke.

    Rozhodčí: Taylor – Beswick, Nunn
    ocianews.com