Genk – Oostende 1:1 (kon.) | Mouscron – Eupen 3:2 (kon.) | Mechelen – Sint-Truiden 2:0 (kon.)
Waasland-Beveren – Anderlecht 1:2 (kon.)
konec
Royal Excel Mouscron
3:2 (1:2)
KAS Eupen
Sobota 23.09.2017, 20:00 • Stade Le Canonnier, Mouscron • Belgická liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
    69. Jonathan BOLINGI - 3:2
     
    69
    Mouscron právě vstřelil branku! Máme tu druhý obrat ve skóre, o který se tentokrát starají domácí! Mouscron rozehrál aut, po němž přišel centr z levé strany, na nějž si v malém vápně naskočil JONATHAN BOLINGI, který zblízka překonal brankáře. Čisté svědomí podle mě nyní nemá ani hostující obrana, ani gólman Van Crombrugge, který reagoval příliš pozdě a nepohlídal si malé vápno.
    53. Jordan LOTIÈS - 2:2
     
    53
    Mouscron právě vstřelil branku! Zdá se, že zajímavé góly budou padat i ve druhé půli! Vojvoda posílal zprava míč před bránu a jeho přihrávku si nechtěně srazil do vlastní sítě hostující JORDAN LOTIÈS, takže je srovnáno na 2:2.
    45+2. Mbaye LEYE - 1:2
     
    45+2
    Eupen právě vstřelil branku!
    Obrovská hrubka domácího brankáře! Bailly teď doslova daroval Eupenu vedení. Hosté odkopli míč daleko do autu, který domácí rozehráli na své polovině. Míč byl vhozen právě k Baillymu, který si pro něj vyběhl daleko z brány a chtěl rychle rozehrát po zemi, jenže přihrál přímo na kopačku MBAYE LEYEMU, který využil situace a skoro z půlky hřiště poslal míč do prázdné brány.
    39. Mickaël TIRPAN - 1:1
     
    39
    Eupen právě vstřelil branku!
    Tak tohle je nádherná branka! Jeden z domácích hráčů odvrátil centr z rohového kopu před vápno k MICKAËLU TIRPANOVI, který srovnává z dálky parádním volejem do šibenice.
    35. Omar GOVEA - 1:0
     
    35
    Mouscron právě vstřelil branku! Přímého kopu se ujal OMAR GOVEA, který plně využil dobré pozice a krásně zakroutil míč přes zeď k bližší tyči! Brankář Van Crombrugge byl daleko a nestihl se přesunout.

    Martin Švejkar

    Branky: 35. Govea, 53. Lotiès (vla.), 69. Bolingi – 39. Tirpan, 45+2. Leye

    Karty:   41. Bolingi (MOP), 46. Godeau (MOP), 65. Mézague (MOP), 81. Nkaka (MOP) – 33. Valiente (EUP), 71. Tirpan (EUP), 82. Verdier (EUP)   90+1. Amallah (MOP)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 3:2. Rohy: 4:5.
    Royal Excel Mouscron: Bailly (C) – Vojvoda, Mézague, Godeau, Mohamed – Rotariu (58. Olinga), Palić (64. Nkaka), Govea, Amallah – Awoniyi (88. Locigno), Bolingi.
    Náhradníci: Butez – Boya, de Medina, Locigno, Lomalisa, Nkaka, Olinga.

    KAS Eupen: Van Crombrugge – Lazare Amani (88. Diallo), Valiente, Lotiès, Blondelle – Wagué, Tirpan, García (C), Afif (77. Schouterden) – Leye, Verdier.
    Náhradníci: Niasse Mbaye – Aw, Castro-Montes, Diagné, Diallo, Odeni, Schouterden.

    Rozhodčí: B. Van Driessche – Y. De Neve, D. Gilon
    ocianews.com