RB Lipsko – Frankfurt 2:1 (kon.) | Hoffenheim – Schalke 2:0 (kon.) | W. Brémy – Freiburg 0:0 (kon.)
Mohuč – Hertha 1:0 (kon.) | Stuttgart – Augsburg 0:0 (kon.) | Dortmund – Mönchengladbach 6:1 (kon.)
konec
VfB Stuttgart
0:0 (0:0)
FC Augsburg
Sobota 23.09.2017, 15:30 • Mercedes-Benz Arena, Stuttgart • Německá Bundesliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 8:4. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 7:14. (17:27:59)
     
    Zápas končí spravedlivou bezbrankovou remízou! Utkání, které nenabídlo ani jednu velkou šanci jinak skončit nemohlo. Stuttgart držel míč více času na kopačkách než jeho soupeře, ale k ničemu to nebylo. V prvním poločase přišla první střela na bránu až v nastaveném čase, ale Zieler byl na místě. Ve druhém času se tempo hry o něco zvýšilo, ale na vstřelený gól to nestačilo. Alfred Finnbogason se hnal za nakopnutým balonem, ale těsně před střelou ho rozhodil z rovnováhy vracející se obránce a Zieler měl poté jednoduchou práci.

    Augsburg čekal z dnešního střetnutí více než jeden bod za remízu. S jedenácti body nyní okupuje čtvrtou pozici. Stuttgart je se sedmi body jedenáctý.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase dvě minuty.
     
    90+1
    Také na druhé straně se snažil být aktivní střídající fotbalista. Michael Gregoritsch přihrával do vápna na rozběhnutého Hellera, ale nebyl přesný. Následně při napadání fauluje Jan Morávek.
     
    90
    Již ve devadesáté minutě si vzal míč pro sebe domácí Mangala. Střídající útočník však neměl komu nahrát a tak zvolil ústup na vlastní polovinu.
     
    89
    Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Alfred Finnbogason, přichází Sergio Córdova.
     
    88
    Už to vypadá, že zápas skončí bezbrankovou remízou. Ani jeden z týmů si v závěru utkání nevytváří tlak v útoku a hraje je především ve středu pole.
     
    87
    Brejk domácímu týmu vůbec nevyšel. Terodde se dožadoval odpískání faulu na jeho osobu, ale hlavní rozhodčí nechává hru pokračovat.
     
    86
    Max měl k dispozici další volný přímý kop. Chtěl překvapit brankáře Stuttgartu střelou na přední tyč, ale Zieler byl připravený.
     
    84
    Střídání v týmu VfB Stuttgart: ze hřiště odchází Andreas Beck, přichází Takuma Asano.
     
    83
    Hosté se dostali sami do problémů. Hinteregger přihrál nepřesně ve svém vápně a jen tak tak, že toho nevyužil Mangala.
    82. Terodde nepřesně hlavičkoval po prudkém centru
     
    82
    Mangala získal balon před vápnem soupeře, následně vyzval k centru do vápna Becka. Ten našel prudkým pasem Teroddeho, který však hlavičkoval mimo.
     
    80
    Stuttgart se snaží stabilizovat hru. Postupná kombinace domácího týmu ale nikam nevedla a tak mohl rozehrát Morávek. Ten byl poté u faulu a domácí mohou jsou znovu u balonu.
     
    79
    Max vhodil dlouhý aut do pokutového území, ale hostující útočníci rychle balon ztratili. Následně však přišel nepřesný pas na rozběhnutého Ginczeka.
     
    78
    Ani jednomu z týmů remíza nestačí. Nyní pálil z otočky Ascacibar jen do boční sítě. Hitz kontroloval situaci a kdyby míč zamířil mezi tři tyče, tak by zasáhl.
     
    77
    Stuttgart se usadil na polovině hostujícího celku. Beck však podklouzl na pravé straně a o balon přišel. Následně se hnal do útoku Finnbogason, který v největší šanci zápasu trefil při střele vracející se obránce.
     
    76
    Kapitán Augsuburgu znovu v náběhu. Finnbogason dokázal zpracovat dlouhou přihrávku, ale tentokrát si nepohlídal ofsajdovou pozici.

    Vít Schück

    Branky:

    Karty:   68. Ascacibar (STU) – 41. Morávek (AUG), 42. Caiuby (AUG)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 8:4. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 7:14.
    VfB Stuttgart: Zieler – Badstuber, Baumgartl, Kamiński – Beck (84. Asano), Pavard, Ascacibar, Aogo – Donis (72. Ginczek), Terodde, Brekalo (66. Mangala).
    Náhradníci: Meyer – Asano, E. Ofori, Mangala, Burnic, Ailton, Ginczek.

    FC Augsburg: Hitz – Opare, Gouweleeuw, Hinteregger, Max – Kačar, R. Khedira – Heller, Ku (31. Morávek), Caiuby (72. Gregoritsch) – Finnbogason (89. Córdova).
    Náhradníci: Luthe – Stafylidis, Gregoritsch, Morávek, Córdova, Thommy, Danso.

    Rozhodčí: Osmers – Heft, Gorniak
    bahis siteleri