Spartak Moskva – Kunlun 6:2 (kon.) | Novosibirsk – Minsk 2:1 (kon.) | Barys – Dynamo Moskva 3:5 (kon.)
Omsk – Jaroslavl 6:1 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Petrohrad 1:9 (kon.) | Čerepovec – Vladivostok 3:2 (2:1 po s.n.)
N.Novgorod – Chabarovsk 1:0 (po pr.) | Viťaz – HC Slovan 4:0 (kon.)
konec
Avangard Omsk
6:1 (2:0, 1:1, 3:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Sobota 23.09.2017, 13:00 • Omsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:09
    Střelu Ljubuškina vyrazil Furch jen před sebe na hůl Jegora Averina. Ten však ani nadvakrát puk za záda gólmana Omsku nedostal!
    53:44 Jegor MARTYNOV - 6:1
     
    53:44
    Avangard právě vstřelil branku!
    V pokračující přesilovce 5 na 4 se domácí opět prosazují! Erik Gustafsson zase našel JEGORA MARTYNOVA, který se znovu z levé strany trefuje. Tentokrát zamířil k bližší tyčce – 6:1. Avangard dnes hraje početní výhody skvěle. Asistence: Erik Gustafsson a Kirill Semjonov.
    52:49 Jegor MARTYNOV - 5:1
     
    52:49
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí nabídnutou šancí nepohrdli a vedou už 5:1! JEGOR MARTYNOV dostal kotouč na vrchol levého kruhu dělovkou z první propálil přesouvajícího se Murygina. Asistence: Ilja Michejev a Erik Gustafsson.
     
    52:21
    Dokonce dvojnásobná početní výhoda pro Avangard! Napadající Jegor Averin zahákoval Medveděva a posílá Lokomotiv do tří.
     
    51:04
    Navíc přesilovka pro domácí tým. Vladislav Kartajev dostává dvě minuty za hákování.
    45:10 Vitalij MEŇŠIKOV - 4:1
     
    45:10
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí první část přesilovky rychle využili a zvyšují už na 4:1! VITALIJ MEŇŠIKOV dostal kotouč na osu hřiště a střelou z voleje překonal Murygina, který toho zřejmě mnoho neviděl. Asistence: Nikolaj Lemťugov a Jevgenij Medveděv.
     
    44:48
    André Petersson je ve třetí třetině pořádně bit. Po nepříjemném pádu na hrazení se na led rychle vrátil, ale teď ho trefil holí do obličeje Nikita Čerepanov. Navíc mu způsobil krvavé zranění, což znamená trest na 2+2 minuty.
    39:28 Dmitrij KUGRYŠEV - 3:1
     
    39:28
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovku 4 na 3 využívají a vedou opět o dvě branky! Jegor Martynov nabil DMITRIJOVI KUGRYŠEVOVI, který vypálil kousek za levým kruhem a trefil se k bližší tyčce hostující branky. Asistence: Jegor Martynov.
     
    38:57
    Hosté si nepohlídali střídání a při hře 4 na 4 poslali do hry pět hokejistů. Rozhodčí to nepřehlédli a budou vylučovat. Omsk tedy čeká výhodná přesilovka 4 na 3.
     
    37:54
    Právě Lugin se dostal po odpískání do potyčky s Erikem Gustafssonem. Oba hráči dostávají dvě minuty za hrubost.
     
    33:03
    Ansel Galimov zvedl v souboji hokejku příliš vysoko. Následovat bude další přesilovka pro hosty.
     
    28:20
    Domácích bylo na ledě šest a to znamená, že si Lokomotiv zahraje přesilovku. Trest pro hráčskou lavici odsedí Danil Fajzullin.
    27:41 Maxime TALBOT - 2:1
     
    27:41
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté dávají kontaktní gól! Staffan Kronwall našel nádherným pasem MAXIMA TALBOTA, který najížděl sám na Furcha a po rychlém zamícháním puku zamířil mezi betony domácího gólmana – 2:1. Asistence: Staffan Kronwall.
     
    23:44
    Oba hráči jsou nakonec posláni na trestnou lavici za hrubost. Hrát se tedy bude 4 na 4.
    12:24 Kirill SEMJONOV - 2:0
     
    12:24
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí zvyšují své vedení! André Petersson v útočném pásmu přenechal puk KIRILLOVI SEMJONOVOVI, který s ním dojel až mezi kruhy a střelou nad lapačku překonává Murygina – 2:0. Asistence: André Petersson a Dennis Everberg.
     
    08:48
    Hosté si zahrají přesilovku. Erik Gustafsson dostává dvě minuty za podražení.
    00:44 Semjon KOŠELEV - 1:0
     
    00:44
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí zahájili utkání bleskově! Už po 44 sekundách hry našel Jevgenij Medveděv rozjetého SEMJONA KOŠELEVA, který objel obránce, před Muryginem si stáhl puk na střed hřiště a forhendem ho zasouval do odkryté klece. Asistence: Michail Fisenko a Jevgenij Medveděv.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 1. Košelev (Fisenko, J. Medveděv), 13. K. Semjonov (A. Petersson, Everberg), 40. Kugryšev (Martynov), 46. Meňšikov (Lemťugov, J. Medveděv), 53. Martynov (I. Michejev, Gustafsson), 54. Martynov (Gustafsson, K. Semjonov) – 28. Talbot (Kronwall)


    Avangard Omsk: Furch (Šilin) – Meňšikov, J. Medveděv (C), Ahnelöv, Lisov, Gustafsson, Martynov, Minejev – Lemťugov (A), Fisenko, Kugryšev – I. Michejev, Pjanov, Košelev – A. Petersson, K. Semjonov, Everberg – A. Galimov, Stas, Manukjan – Fajzullin.
    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin (Sudnicin) – Kronwall (C), Nakládal, Rafikov, Čerepanov, Ljubuškin, D. Osipov, Jelesin – Kozun, Kontiola, Talbot (A) – Korškov, Kraskovskij, Polunin – Lugin, Apalkov, Averin (A) – Kajumov, Kartajev, Kadějkin – Iljenko.

    Rozhodčí: Naumov, Bondar – Palei, Ponamarenko

    Diváci: 7970
    bahis siteleri