Třinec – Litvínov 5:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:1 (1:0, 2:0, 2:1)
HC VERVA Litvínov
Sobota 23.09.2017, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5200) • Tipsport extraliga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:08 Erik HRŇA - 5:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    55:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hráči s drakem přeci jen využívají svou početní výhodu, pátá branka v dnešním utkání je zároveň jubilejní 4000. brankou Ocelářů v extraligové historii! Tomáš Marcinko zpoza branky namazal připravenému ERIKU HRŇOVI, který z voleje propálil bezmocného Kantora! Asistence: Tomáš Marcinko, Martin Růžička.
    45:56 Lukáš VÁLEK - 4:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    45:56
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Další chybu v třinecké defenzívě už hosté trestají a poprvé se radují ze vstřelené branky! LUKÁŠ VÁLEK sebral kotouč Ciencialovi, nabral rychlost a tváří v tvář brankáři Hrubcovi poslal puk do horního růžku domácí klece! Bez asistence.
    41:49 Vladimír DRAVECKÝ - 4:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    41:49
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se prosazují v úvodu třetí třetiny a navyšují své vedení na čtyři branky! Milan Doudera ve vlastním pásmu zastavil akci Vervy, pak rozjel tu třineckou. Od třineckého beka putoval kotouč k Vladimíru Svačinovi, který před branku namazal VLADIMÍRU DRAVECKÉMU! Slovenský útočník v třineckých službách poslal kotouč pod přesunujícím se Kantorem do sítě! Asistence: Vladimír Svačina.
    31:19 Daniel RÁKOS - 3:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    31:19
    Třinec právě vstřelil branku!
    Obrovský tlak domácí hokejisté korunují třetí brankou! Slezané nepustili bránící čtveřici soupeře z obranného pásma, Tomáš Marcinko si za Kantorovou brankou počkal na vhodný moment k přihrávce. Nejlepší střelec extraligy naservíroval puk DANIELU RÁKOSOVI, který z bezprostřední blízkosti propálil bezmocného Kantora! Asistence: Tomáš Marcinko, Martin Růžička.
    28:52 Erik HRŇA - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    28:52
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají početní výhodu a jdou do dvoubrankového vedení! Vladimír Roth odvedl velký kus práce na modré čáře, když se mu povedlo zastavit hostující vyhození. Kotouč se poté dostal k Danielu Rákosovi, který jej trochu podržel, a poté namazal ERIKU HRŇOVI! Třinecký útočník pálil z první, puk zapadl do pravého horního rohu Kantorovy branky! Asistence: Daniel Rákos.
    09:07 Vladimír DRAVECKÝ - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    09:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři založili rychlou protiakci a radují se z vedoucí branky! Rostislav Marosz se podél levého hrazení natlačil před branku, jeho střelu však Kantor ještě dokázal zastavit. Kotouč se ale odrazil k zcela nehlídanému Vladimírovi Draveckému, který v pádu poslal kotouč zpět do brankoviště. Puk se od bruslí VLADIMÍRA SVAČINY odrazil za záda ležícího brankáře Vervy! Asistence: Vladimír Svačina, Rostislav Marosz.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 10. Svačina (Dravecký, Marosz), 29. Hrňa (Rákos), 32. Rákos (Marcinko, Martin Růžička), 42. Dravecký (Svačina), 56. Hrňa (Marcinko, Martin Růžička) – 46. Válek


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Krajíček (C), Adámek, Linhart, Roth, M. Doudera, D. Musil – Rákos, Marcinko, Martin Růžička (A) – Adamský (A), Polanský, Irgl – Svačina, Marosz, Dravecký – O. Kovařčík, Cienciala, Hrňa.
    HC VERVA Litvínov: Kantor (Petrásek) – Dietz, Sörvik, L. Doudera, Gula, Baránek, K. Pilař, Z. Sklenička – F. Lukeš, V. Hübl (A), Jánský – J. Černý, Nejezchleb, Matoušek – Trávníček (C), Válek, Jurčík – M. Hořava, Havlíček, Nicholls.

    Rozhodčí: Jan Hribik, Adam Kika – Jiří Gebauer, Vít Lederer
    thejrc.org