Kladno – K. Vary 3:2 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 4:6 (kon.) | Havířov – Vítkovice 5:3 (kon.)
Žďár n/S – Mountfield HK 5:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Č. Budějovice 1:10 (kon.) | Kometa Brno – Warriors Brno 2:0 (kon.)
Vsetín – Zlín 1:7 (kon.) | Jihlava – Olomouc 3:0 (kon.) | Letňany – Sparta 3:6 (kon.)
Mladá Boleslav – Slavia 4:3 (kon.)
konec
AZ Havířov
5:3 (1:1, 3:1, 1:1)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 23.09.2017, 13:30 • Gascontrol Aréna • Extraliga staršího dorostu • Skupina E
Partner:
     
    57:04
    Havířov právě vstřelil branku!
    VOJTĚCH ŠEVĚČEK vyslal tvrdou střelu zápěstím k levé tyči a navýšil tak náskok domácích na dvě branky. Asistence: Jan Bambula a Lukáš Juhász.
     
    53:17
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Po Potočného přihrávce zamířil přesně do levého horního růžku Štipčákovy branky JAKUB MRVA. Asistence: Matěj Potočný.
     
    32:42
    Havířov právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ JUHÁSZ se hned po návratu z trestné lavice dostal po Grygarově přihrávce do samostatného úniku, který zakončil přesnou střelou do pravého horní rohu Pitákovy branky. Asistence: Ondřej Grygar a Marek Revaj.
     
    28:17
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí se znovu dostali do vedení, když DANIEL TOMEČEK nějak dostal puk z poza branky za brankovou čáru. Asistence: Jan Bambula a Jan Thiel.
     
    25:10
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZ využil přesilovku, když po kombinaci s Hrčkem a Pliskou zakončoval KAREL DUFEK. Asistence: Martin Pliska a Jiří Hrček.
     
    23:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A hosté z tlaku vytěžili branku, Lewandowského rána se od tyče odrazila před branku, tam stál JAKUB KYLNAR, jemuž stačilo puk poslat do odkryté branky. Asistence Filip Zapletal a Jakub Lewandowski.
     
    18:32
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Kylnar vyslal do úniku JANA VOJTOVIČE, který se nemýlil a trefou k pravé tyči vyrovnal. Asistence: Jakub Kylnar a Adam Beránek.
     
    06:33
    Havířov právě vstřelil branku!
    ADAM HILŠER dostal přihrávku od Revaje před branku a zamířil přesně do pravého horního rohu Pitákovy branky. Asistence: Marek Revaj.

    Petr Miklas

    Branky a nahrávky: 7. Hilšer (Revaj), 26. Dufek (Pliska, Hrček), 29. Tomeček (Bambula, Thiel), 33. Juhász (Grygar, Revaj), 58. Ševěček (Bambula, Juhász) – 19. Vojtovič (Kylnar, Beránek), 24. Kylnar (Zapletal, Lewandowski), 54. Mrva (Potočný)


    AZ Havířov: Stipčák (Dufek) – Pliska, Hrček, Thiel, Máca, Ševěček "C", Pavelek, Grygar – Bambula "A", Bochnak, Hilšer, Juhász "A", Janeček, Revaj, Žídek, Tomeček, Dufek, Pindel.
    HC Vítkovice Ridera: Piták (Micka) – Bílý, Smolka, Zapletal, Cubo, Kunc, Ventus, Plánka – Vojtovič, Fridrich, Kadula, Beránek, Mrva, Bernovský, Kylnar, Konečný, Lewandowski, Potočný

    Rozhodčí: Cabák – Marek, Stonavský
    thejrc.org