Třemošná – K. Vary 1:2 (0:1 po s.n.) | Letňany – Liberec 1:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Kometa Brno 7:0 (kon.)
Jihlava – Mountfield HK 2:4 (kon.) | Č. Budějovice – Žďár n/S 4:1 (kon.) | Technika Brno – HK MD Šumperk 6:4 (kon.)
HC Plzeň – HC Litvínov 7:0 (kon.) | Sparta – Slavia 6:1 (kon.) | PZ Kladno – Kladno 1:5 (kon.)
Warriors Brno – Vsetín 3:0 (kon.) | Zlín – Havířov 3:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pardubice 6:5 (po pr.)
konec
HC Sparta Praha
6:1 (2:0, 1:1, 3:0)
HC Slavia Praha
Sobota 23.09.2017, 13:00 • Tipsport arena, Praha - Holešovice • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 4. kolo
Partner:
     
    59:54
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Mácha – 2 min., podražení).
     
    59:16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí si tento zápas vychutnávají až do úplného konce! Troufám si říci v poslední minutě najel do pásma Slavie druhý nasazený hráč ve třetí třetině ADAM MÁCHA, který svým bekhendovým pokusem prostrčil puk za záda Pittera – 6:1! Asistence: Sebastin Höll.
     
    50:14
    Sparta právě vstřelila branku!
    A za domácí aktivitu je tu kýžená odměna pro domácí výběr! Do samostatného úniku se dostal MATĚJ KURACINA, který si zkušeně počkal a následně poslal touš mezi betony brankáře Pittera. Sparťané se tak prosazují ve vlastním oslabení – 5:1! Bez asistence.
     
    48:36
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Šesták – 2 min., sekání).
     
    42:07
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí vzápětí ujeli do přečíslení dva na jednoho, ANDREJ ADAMEC se ještě koukal, jestli nepřihrát na druhou stranu Kubánkovi, nakonec se rozhodl pro střelu, a to se ukázalo jako správné řešení. Jeho střela zapadla přesně ke vzdálenější tyčce. – 4:1! Asistence: Oto Theimer.
     
    38:11
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané eliminovali tlak slávistů a sami si berou svůj pracně vybudovaný dvougólový náskok zpět! Dobrou střelou se prezentoval JOSEF BROŠ, který si po přihrávce Slavíčka připisuje druhý zásah v tomto zápase – 3:1! Asistence: Josef Slavíček, Michal Vitouch.
     
    31:42
    A nechybělo málo a mohlo být vyrovnáno! Ihned po vyhraném buly v útočném pásmu se dostal ke střele Labuzík. Jeho střela vypadla Slukovi z výstroje a puk se dokutálel jen těsně vedle tyčky!
     
    29:00
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté se těsně před půlkou zápasu dočkali svého prvního zásahu! Překvapivou střelu vyslal ze svého náčiní TOMÁŠ LABUZÍK, který nachytal gólmana Sluku. Sparťané tak vedou už pouze o jediný gól – 2:1! Asistence: Jakub Hofmann.
     
    25:56
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Moravec – 2 min., napadení).
     
    23:53
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Kuracina – 2 min., sekání).
     
    21:02
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Horáček – 2 min., faul kolenem).
     
    16:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí hráči jdou do vedení o dvě branky! Před brankou hostí se nejlépe zorientoval JOSEF BROŠ, díky kterému sparťané odskakují před koncem první třetiny do dvougólového trháku – 2:0! Asistence: Josef Slavíček, Michal Vitouch.
     
    12:12
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Čapka – 2 min., vražení na hrazení).
     
    11:33
    Střídání v týmu HC Slavia Praha: ze hřiště odchází Janura, přichází Pittr.
     
    07:56
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Truhlář – 2 min., hákování).
     
    05:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    A domácí borci se jako první ujímají vedení! Do dalšího samostatného úniku ujel sparťan Vitouch, který ještě gól nevstřelil. V následném závaru v pracovišti Janury procpal touš za gólmanova záda JOSEF SLAVÍČEK – 1:0! Asistence: Michal Vitouch, Semen Zemchenkov.
     
    03:28
    Nyní už to zavánělo gólem! Skórovat mohl útočník Maxim Kubánek, který dorážel střelu jednoho ze sparťanů, ale první zmiňovaný nasměroval pokus jen do lapačky Janury!

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 5. Slavíček (Vitouch, Zemchenkov), 17. Broš (Slavíček, Vitouch), 39. Broš (Slavíček, Vitouch), 43. Adamec (Theimer), 51. Kuracina, 60. Mácha (Höll) – 29. Labuzík (Hofmann)


    HC Sparta Praha: Sluka (Liemann) – Hamara, Truhlář, Bláha, Zemchenkov, J. Procházka, Ducháč, Šesták – Kubánek, Mácha, Adamec, Krupička, Jaroš, Potůček, Broš, Slavíček, M. Vitouch, Höll, Vágner, Theimer, Kuracina. Trenér: Tomáš Hamara.
    HC Slavia Praha: Janura (12. Pittr) – Horáček, Moravec, Srdínko, Němeček, Topol, Čapka, Kalát, Kučera – Svoboda, Černý, Sarkisyants, Staněk, Martinec, Brummel, Hofmann, Labuzík, Míšek, Reichmann, Rulc, V. Jágr. Trenér: Jiří Doležal.

    Rozhodčí: Kraval – Klouček, Kučera
    bahis siteleri