Kladno – Ústí n/L 2:1 (po pr.) | K. Vary – Benátky n/J 8:1 (kon.) | Přerov – Třebíč 2:4 (kon.)
Litoměřice – Vsetín 4:3 (po pr.) | Motor ČB – Prostějov 5:3 (kon.) | Slavia – Frýdek-M. 0:2 (kon.)
Havířov – Kadaň 4:1 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
5:3 (1:1, 3:1, 1:1)
LHK Jestřábi Prostějov
Sobota 23.09.2017, 17:00Chance liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:57
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Tak to byla blesková odpověď ze strany prostějovských hokejistů! Na hranici kruhu se objevil DAVID DVOŘÁČEK, který odtud prostřelil bezmocného Kváču. Gólman Motoru totiž nic neviděl. Asistence: Ondřej Mikliš.
     
    52:01
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Pátá právě teď odbila, můžou si zpívat domácí příznivci! Krásnou střelu od modré vyslal Zdeněk Kutlák, který zamířil přesně pod horní víko Grohovy branky. Asistence: Roman Vráblík, Miloslav Čermák.
     
    39:39
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Další využitá přesilovka domácích! ZDENĚK KUTLÁK napřáhl na modré čáře a propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Filip Novák.
     
    30:42
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Českobudějovičtí se poprvé v zápase ujímají vedení! Zhruba mezi kruhy se chladnokrevně prosadil FILIP VLČEK a posílá tak Motor do vedení! Asistence: Zdeněk Kutlák.
     
    29:08
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Českobudějovičtí příznivci se mohou radovat dnes po druhé! Stav utkání srovnal svou tečí před brankou ONDŘEJ ŠULEK! Od modré pálil Žiga Pavlin a právě do jeho střely šikovně sáhl Šulek. Asistence: Žiga Pavlin.
     
    22:54
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov se opět ujímá vedení! Daniel Voženílek ujel na Kváču zcela sám. Jeho českobudějovický gólman ještě vychytal, nicméně na MATĚJE ZABLOUDILA, který dojížděl z druhé vlny, už nestačil. Asistence: Daniel Voženílek.
     
    08:29
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Většina fanoušků v Budvar aréně se může dnes radovat poprvé! Václav Nedorost poslal kotouč před branku, odkud jej do branky dokázal procpat MILOSLAV ČERMÁK. Asistence: Václav Nedorost.
     
    06:25
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Po nevyužitých šancích Motoru přichází ledová sprcha ze strany Jestřábů! MAREK DRTINA se v prostoru mezi kruhy dostal k výhodně odraženému puku a střelou z nápřahu neměl problém překonat Petra Kváčů. Bbez asistence.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 9. Čermák (Nedorost, Vlček), 30. Šulek (Pavlin, Pajič), 31. Vlček (Kutlák), 40. Kutlák (F. Novák), 53. Kutlák (Vráblík, Čermák) – 7. M. Drtina, 23. Zabloudil (Voženílek), 53. Dvořáček (Mikliš)


    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Gába) – Fillman, Vráblík, Pýcha, Pavlin, F. Novák, Kutlák, Marcel – Čermák, Nedorost, Káník – Crowder, Galamboš, Dostálek – Pajič, Doktor, Vlček – Šulek, Heřman.
    LHK Jestřábi Prostějov: Groh (Rochl) – D. Kolář, Žovinec, Bažant, A. Holík, M. Drtina, Mikliš – Zabloudil, Voženílek, L. Luňák – Švec, Dvořáček, Hozák – Nouza, Fiala, Divíšek – Rudovský, Švarc, Venkrbec.

    Rozhodčí: Zubzanda, Veselý – Jílek, Šperl

    Diváci: 6082
    thejrc.org