Opava – Šumperk 1:6 (kon.) | Mor. Budějovice – David Servis 6:3 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Řisuty 1:3 (kon.)
Nový Jičín – Kopřivnice 5:2 (kon.) | Kolín – Nymburk 3:4 (kon.) | Klatovy – Písek 5:2 (kon.)
Žďár n/S – Pelhřimov 5:2 (kon.) | Sokolov – Děčín 1:4 (kon.) | Most – Vrchlabí 4:7 (kon.)
Tábor – Havlíčkův Brod 2:6 (kon.) | Val. Meziříčí – Poruba 2011 4:6 (kon.) | Jablonec n/N – Kobra 5:1 (kon.)
Letňany – Trutnov 1:5 (kon.)
konec
HK Opava
1:6 (0:1, 1:3, 0:2)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 23.09.2017, 15:00 • Zimní stadion města Opavy • 2. liga skupina Východ • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:30
    Draci právě vstřelili branku!
    Teď už ale kapituluje! Šumperští zůstali u puku, Zdeněk Novosad jej předal VLADIMÍRU CINKOVI, který svou druhou trefou v zápase zvyšuje už na 6:1 pro šumperský celek! Asistence: Zdeněk Novosad a Daniel Hroch.
     
    43:23
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté využívají další přesilovku a zvyšují svůj náskok na rozdíl čtyř tref! Tentokrát rychlou kombinaci rozjel Tomáš Sedlák, jeho spoluhráč Michal Vymazal zpoza branky našel DANIELA VACHUTKU, který zblízka prostřelil Šafránka. Asistence: Michal Vymazal a Tomáš Sedlák.
     
    36:59
    Draci právě vstřelili branku!
    Tohle je pro Opavu tvrdá rána! Po další rychlé kombinaci Zdeněk Novosad přiťukl VLADIMÍRU CINKOVI, který propálil Šafránka! Asistence: Zdeněk Novosad a Jakub Ďurkáč.
     
    35:26
    Draci právě vstřelili branku!
    Draci odskakují na rozdíl dvou gólů! Tohle je pro opavský tým smolná branka. Michal Vymazal vysunul do brejku JIŘÍHO PŮHONÉHO, který nahrnul puk na Šafránka. Kotouč se k šumperskému útočníkovi ale vrátil zpět a Půhoný jej bekhendem poslal do branky. Asistence: Michal Vymazal, Daniel Vachutka.
     
    29:49
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté využívají přesilovku a berou si svůj náskok zpátky! Vladimír Cink přiťukl kotouč LUKÁŠI KRÁLÍKOVI, který z ostrého úhlu propasíroval puk bod betony Šafránka! Asistence: Vladimír Cink a Jakub Ďurkáč.
     
    23:25
    Opava právě vstřelila branku!
    Ve Slezsku je vyrovnáno! DAVID GALVAS dostal nabito na modrou čáru, dlouho se nerozpakoval a tvrdou pumelicí propálil všechno, co mu stálo v cestě! Svobodova lapačka máchla vzduchem pozdě – 1:1. Asistence: Petr Wolf, Petr Grygar.
     
    3:18
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté se prakticky z první vážnější příležitosti dostávají do vedení! Lubomír Kovařík se prosmýkl kolem obránce a vypálil na Šafránka, který puk stačil pouze vyrazit před sebe. Tam ale číhal JAKUB LEHEČKA a pohodlně doklepl puk do poloprázdné branky. Asistence: Lubomír Kovařík, Lukáš Králík.

    Jan Šimek

    Branky a nahrávky: 24. Galvas (Wolf, Grygar) – 4. Lehečka (Kovařík, Králík), 30. Králík (Cink, Ďurkáč), 36. Půhoný (Vymazal, Vachutka), 37. Cink (Novosad, Ďurkáč), 44. Vachutka (Vymazal, Sedlák), 52. Cink (Novosad, Hroch)


    HK Opava: Šafránek (44. Wanecki) – Galvas, Šindelář, Štindl, Kiss, Chalupa, Šendera – Wolf, Herman, Černý, Hartmann, Vaněk, Grygar, Seidler, Rousek, Vítek, Malina, Maxner, Vilinskij, Kažimír.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Svoboda (Vrba) – Sedlák, Gewiese, Schejbal, Šťáva, Ďurkáč, Řezáč, Procházka – Vachutka, Vymazal, Půhoný, Kovařík, Novosad, Králík, Lehečka, Cink, Ostřanský, Müller, Hroch.

    Rozhodčí: Škach – Bubela, Zedník.
    thejrc.org