Columbus – Pittsburgh 3:4 (kon.) | Washington – St. Louis 0:4 (kon.) | Toronto – Buffalo 3:0 (kon.)
Tampa – Nashville 3:1 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 2:1 (kon.) | Calgary – Arizona 4:2 (kon.)
Edmonton – Vancouver 5:3 (kon.) | Anaheim – Los Angeles 4:2 (kon.) | Vancouver – Los Angeles 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
Calgary Flames
4:2 (2:1, 1:0, 1:1)
Arizona Coyotes
Sobota 23.09.2017, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:27
    Arizona právě vstřelila branku!
    DYSIN MAYO na levém křídle napřáhl ke krásné střele, která od modré čáry zaplachtila do sítě! Arizona bleskově využila přesilovou hru a prohrává na ledě Calgary o dvě branky. Asistence: Adam Clendening a Mario Kempe.
     
    45:51
    Calgary právě vstřelilo branku!
    MARK JANKOWSKI po přihrávce kapitána Marka Giordana napřáhl v pravém kruhu k prudké střele, kterou prostřelil střídající brankáře Adina Hilla, a Flames vedou po využití druhé přesilové hry již 4:1! Asistence: Dougie Hamilton.
    39:59 Johnny GAUDREAU - 3:1
     
    39:59
    Calgary právě vstřelilo branku!
    JOHNNY GAUDREAU se po krásné přihrávce Sama Bennetta podruhé v zápase řítil do samostatného úniku a Louis Dominque ho dokázal opět vychytat! Útočník Calgary se ale vleže dostal k dorážce a po ledě puk poslal v poslední sekundě druhé části k pravé tyči – 3:1! Asistence: Sam Bennett a Travis Hamonic.
    15:42 Micheal FERLAND - 2:1
     
    15:42
    Calgary právě vstřelilo branku!
    TJ Brodie to udělal nádherně, když na vrcholu levého kruhu nejprve naznačil střelu a poté poslal před bránu s příklepem střílenou přihrávku, do které vložil mezi kruhy pro vhazování hůl MICHEAL FERLAND, a puk zamířil nad levým betonem Louise Dominguea ke vzdálenější pravé tyči! Calgary otočilo skóre a vede 2:1! Asistence: TJ Brodie a Sam Bennett.
    12:30 Johnny GAUDREAU - 1:1
     
    12:30
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Sam Bennett našel krásnou kolmou diagonální přihrávkou na pravém křídle JOHNNYHO GAUDREAUA, který z pravého kruhu a ostrého úhlu propálil Louise Dominguea mezi betony! Asistence: Sam Bennett a Travis Hamonic.
    09:15 Mario KEMPE - 0:1

     
    09:15
    Arizona právě vstřelila branku!
    MARIO KEMPE se dostal k puku v blízkosti levé tyče po přihrávce Jordana Martinooka z pravého křídla a ostrého úhlu a krásnou střelou zápěstím nad lapačkou Mikea Smitha zamířila do vzdálenějšího pravého horního rohu! Coyotes využili přesilovou hru a vedou. Asistence: Adam Clendening a Jordan Martinook.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 13. Gaudreau (Bennett, Hamonic), 16. Ferland (Brodie, Bennett), 40. Gaudreau (Bennett, Hamonic), 46. Jankowski (Giordano, Hamilton) – 10. Kempe (Clendening, Martinook), 53. Mayo (Clendening, Kempe)


    Calgary Flames: Smith (Rittich) – Giordano (C), D. Hamilton, Brodie (A), Hamonic, Wotherspoon, Andersson – Gaudreau, Bennett, Ferland – Shinkaruk, Jankowski, Brouwer (A) – Klimchuk, F. Hamilton, Hathaway – Glass, Stajan, Lazar. Hlavní trenér: Glen Gulutzan.
    Arizona Coyotes: Domingue (41. Hill) – Campbell, Demers (A), Hanley, Clendening, Mayo, Strachan – Crouse, Cousins, Duclair – Martinook (A), Gaudet, Kempe – Rinaldo (A), Pederson, Merkley – Etem, Macinnis, Sislo. Hlavní trenér: Rick Tocchet.

    Rozhodčí: Marc Joannette, Pierre Lambert. Čároví: Steve Barton, Travis Gawryletz

    Diváci: 18961
    bahis siteleri