Vítkovice – Tatran 8:3 (kon.) | Liberec – Olomouc 8:7 (kon.) | Jičín – Bohemians 5:8 (kon.)
konec
1. SC TEMPISH Vítkovice
8:3 (4:0, 4:0, 0:3)
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
Sobota 23.09.2017, 14:00 • RT TORAX ARENA, Ostrava • ČEZ Extraliga žen • 3. kolo
     
    Z tohoto zápasu je to vše, už za dvě hodiny nás v RT TORAX ARÉNĚ ale čeká stejný souboj v rámci mužské Superligy. (15:50:16)
     
    Nejlepšími hráčkami zápasu byly vyhlášeny Hana Koníčková za Vítkovice a Lenka Faltusová za Střešovice.
     
    Střely na branku: 50 – 13 (22:4, 12:2, 16:7).
     
    Je dobojováno! Vítkovice i ve třetím zápase sezóny vstřelily alespoň osm branek a ve svátečním zápase porazily ligového nováčka 8:3. První dvě třetiny byly jednoznačně v domácí režii, v té třetí už Vítkovice trochu polevily a pustili hostující hráčky do mnoha šancí, ze kterých Tatran zkorigoval výsledek na rozdíl pěti branek.
     
    Konec zápasu.
     
    59:46
    Lenka Faltusová potvrdila svůj dobrý výkon, když zablokovala střelu z velké vzdálenosti. Míček srazila přímo před sebe, ovšem do samostatného brejku se přes rychle se vracející obránkyni neprobojovala.
     
    59:00
    Poslední minuta třetí třetiny.
     
    58:53
    Eliška Planková nepřekonala svou jmenovkyni v brance Tatranu, na kterou se řítila zcela sama po výborné přihrávce z domácí obranné poloviny.
     
    57:23
    Tatran právě vstřelil branku!
    Střešovice hrají ve třetí třetině velmi dobře a potřetí snížily náskok domácích Vítkovic! Kubíčková tentokrát nestačila na teč ADÉLY KRAMPEROVÁ, která do její sítě prodloužila nahození z poloviny hřiště. Asistence: Žaneta Reková.
     
    57:11
    Kramperová pálila z osy hřiště, přičemž Kubíčková míček vyrazila doleva k Faltusové. Ta znovu neměla potřebné štěstí při dorážce.
     
    56:42
    Hosté v plném počtu.
     
    56:20
    Drbalová skočila pro balonek pravé tyči a vhodila ho co nejdál. Faťunová se do šance ale nedostala.
     
    55:58
    Ferenčíková nezpracovala vysoký balonek a nechtěně umožnila jít do brejku Rekové. Ta ještě nechala vystřelit Kramperovou, ovšem Kubíčková další snížení nepřipustila.
     
    55:12
    Čtveřice Tatranu se zatím brání bez větších problémů, míček už dvakrát dostala až k Lence Kubíčkové.
     
    54:42
    Krzywaková se chtěla rychle uvolnit na levé straně, přičemž do ní narazila Adéla Zehrerová a vysloužila si menší trest za bránění ve hře.
     
    54:12
    Koníčková jen lehce tečovala nahození od Paloncyové a zprava nenamířila balonek mezi tři tyče.
     
    53:13
    Alžbeta Ďuríková neuspěla zakončením z pravého mantinelu. Drbalová se rozchytala k velmi slušnému výkonu.
     
    51:04
    Faltusová už je znovu v pořádku a zprava opět zkoušela střelu, kterou mimo hřiště srazila Klára Kociánová.
     
    50:57
    Tatran právě vstřelil branku!
    Hostující tým přidává druhou branku v krátkém sledu a koriguje skóre na rozdíl šesti branek. Lenka Faltusová na ose hřiště inkasovala tvrdý úder, při kterém ji míček utekl k Žanetě Kvapilové, jejíž pokus z pravé strany tečovala za Kubíčkovou ADÉLA KRAMPEROVÁ. Asistence: Žaneta Reková.

    Michal Břuchanský


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 2. Sedmíková (vla.), 6. Zikmundová (vla.), 8. M. Šponiarová, 17. Krzywaková (Ferenčíková), 26. Planková (Martináková), 32. Šupáková (Martináková), 35. Koníčková (Halfarová), 39. M. Šponiarová (Halfarová) – 50. Faltusová, 51. Kramperová (Reková), 58. Kramperová (Reková)


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Kubíčková (Příleská) – Kolářová, Halfarová, Klapitová, Koníčková, Ďuríková – M. Šponiarová, Planková, Ferenčíková – Z. Šponiarová, K. Kociánová, Šupáková – Husková, Paloncyová, Martináková – Krzywaková.
    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Drbalová (Humlová) – Sedmíková, Zehrerová, Zikmundová, Válková, Rybínová – Reková, Vachušková, Kubelková – Reindlová, Morová, Viplerová – Matěvosová, Chaloupková, Faťunová – Faltusová, Kramperová.

    Rozhodčí: Martin Petřík, Tomáš Podlesný

    Diváci: 413
    bahis siteleri