Mladá Boleslav – Sparta 0:2 (kon.) | Plzeň – Dukla Praha 4:1 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
4:1 (2:1)
FK Dukla Praha
Neděle 24.09.2017, 11:00 • Luční ul., Plzeň • Juniorská liga – Čechy • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    75
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Dukla se několik minut snažila o snížení, ale z první akce udeřili naopak domácí. JAKUB ŘEZNÍČEK dostal balon do nohy na pravé straně, uvolnil se přes obránce a tvrdě vypálil. Czehowsky si na jeho ránu sáhl, míč ale vyrazil jen nad sebe a ten zamířil za jeho záda. Ještě se po něm dokázal jednou natáhnout, ale směr už nezměnil – 4:1.
     
    49
    Plzeň právě vstřelila branku!
    3:1 pro Viktorii Plzeň! Krásnou kombinací se míč z levé strany přes Vaise dostal až k nohám JAKUBA ŘEZNÍČKA, který si poradil jako zkušený mazák a balon bez potíží uklidil na zadní tyč.
     
    40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Přetažený centr vrátili domácí před branku, kde se do míče hlavou opřel ROMAN HUBNÍK. Na brankové čáře se pak pokoušel balon odkopnout Michal Bezpalec, trefil ale jen vnitřek vlastní brány. Gól je sice hlášen Hubníkovi, ale podle komunikace rozhodčího a Bezpalce to vypadá, že nakonec bude napsán jako vlastní – 2:1.
     
    28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Výbornou akci převedl na pravé straně Kadar, míč se nakonec dostal na nohu JONÁŠE VAISE, který nic nevymýšlel a z kraje šestnáctky to zkusil přímo na bránu. Czehowsky možná jeho pokus trochu podcenil a balon mu na bližší tyči propadl do branky – 1:1.
     
    17
    Dukla právě vstřelila branku!
    A nakonec i vstřelil první branku utkání! Z necelých dvaceti metrů vystřelil UROŠ DURANOVIĆ přes zeď mimo dosah brankáře Sváčka. Výborná střela a Dukla vede 1:0.

    Marek Kratochvíl

    Branky: 28. Vais, 40. Hubník, 49. Řezníček, 75. Řezníček – 17. Duranović

    Karty:   56. Pavlík (PLZ)


    FC Viktoria Plzeň: Sváček – Hubník (46. R. Novák), Vacovský, Kadar (C), Řezníček, Vais, Ryška, Kovařík (61. Sedláček), Suchý (83. Kulhánek), Pavlík, Arzberger (76. Mudra)
    Náhradníci: T. Novák – R. Novák, Kulhánek, Sedláček, Mudra

    FK Dukla Praha: Czehowsky – Douděra, Brejcha, Dancák (85. Greš), Vlček (66. Brabenec), Bezpalec, Barták, Kozel, Luong Nguyen (C), Brandner (85. Král), Duranović
    Náhradníci: Janda – Greš, Vyleta, Brabenec, Král

    Rozhodčí: M. Matějček – Z. Koval, M. Vlček
    bahis siteleri