Sampdoria – AC Milán 2:0 (kon.) | Cagliari – Chievo 0:2 (kon.) | Crotone – Benevento 2:0 (kon.)
Hellas Verona – Lazio 0:3 (kon.) | Inter – Janov 1:0 (kon.) | Sassuolo – Bologna 0:1 (kon.)
Fiorentina – Atalanta BC 1:1 (kon.)
konec
Inter Milán
1:0 (0:0)
Janov CFC
Neděle 24.09.2017, 15:00 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán • Italská Serie A • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, přeji Vám hezký zbytek nedělního dne. (17:20:18)
    Inter vydřel hubenou výhru

     
    Statistiky zápasu:

    Střely na branku. 7 – 3
    Střely mimo: 4 – 5
    Držení míče: 64% – 36%
    Rohové kopy: 8 – 4
    Ofsajdy: 2 – 1
    Fauly: 10 – 14
    Žluté karty: 0 – 2
    Červené karty: 0 – 2.
     
    Inter tedy získal očekávané tři body a nadále drží krok s Neapolem a Juventusen, na které ze třetího místa ztrácí jen dva body. Navíc stále disponuje nejlepší obranou, když z šesti zápasů inkasoval jen dvakrát. Janov naopak zůstává bez vítězství a s pouhými dvěma body se propadl na sestupovou osmnáctou příčku.
     
    Je dobojováno! Souboj šestého kola mezi Interem a Janovem dlouhou dobu moc nebavil, nicméně závěr zápasu předchozí nezáživnou hodinku plnohodnotně nahradil. Milánští začali výrazněji zlobit až od třiašedesáté minuty, Perin několik dobrých šancí zlikvidoval, ale v osmaosmdesáté minutě již kapituloval z hlavičky Danila D´Ambrosia. Janov se na žádnou odpověď už nezmohl a naopak dvakrát musel překousnout vyloučení, které potkalo Omeongu a Taarabta.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    V nastaveném čase se toho moc neodehrálo. Inter teď šetří čas na útočné polovině a byla by z jeho strany obrovská chyba, kdyby si proti oslabenému soupeři nechali vstřelit vyrovnávající branku.
    90+3. Další vyloučení Janova, který bude dohrávat v devíti
     
    90+3
    Druhý důležitý hráč Janova se vykartoval pro příští zápas! Červenou kartu uviděl také Adel Taarabt, jenž zajel skluzem do Karamoha a rovněž musí opustit hřiště předčasně.
     
    90+3
    Yann Karamoh startoval na pravém křídle, přičemž ho za cenu faulu a žluté karty zastavil až Ervin Zukanović.
     
    90+2
    Dalbert zůstává ležet po úderu do obličeje. Hosté by si přáli, aby se odkutálel do autu, což krajní obránce Interu pochopitelně nečiní.
     
    90+1
    Nastavují se 4 minuty!
    90. Červená karta pro Omeongu
     
    90
    Další pohroma pro hostující tým! Ten propadl po odvráceném centru do pokutového území, směrem na branku Perina z poloviny hřiště upaloval Éder, kterého za pravou ruku zatáhl Stephane Omeonga a zaslouženě dostal rovnou červenou kartu. Nic jiného mu v tomto momentu ale nezbývalo.
     
    90
    V devadesáté minutě jeden z domácích fotbalistů fauloval Rosiho, následovat bude standardní situace z pravé autové čáry.
     
    89
    Janov, který se celou dobu zaměřoval na obranu, teď bude muset operativně změnit taktiku a všechno risknout směrem do útoku.
    88. Danilo D'AMBROSIO - 1:0
     
    88
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Obrovská radost domácích hráčů a fanoušků, kteří jdou těsně před koncem do vedení! Hrdinou milánského celku se stává pravý obránce DANILO D´AMBROSIO, který si naskočil na dobře zahraný Máriův rohový kop z levé strany a hlavou zakončil do protipohybu Perina, který byl naprosto bez šance.
     
    87
    No, nechybělo moc a z hodně nenápadné situace málem padla branka. Po vyboxování míče Perin krkolomně vyrazil dalekonosnou střelu střídajícího Karamoha.

    Michal Břuchanský

    Branky: 88. D'Ambrosio (Mário)

    Karty:   84. Migliore (JAN), 90+3. E. Zukanović (JAN)   90. Omeonga (JAN), 90+3. Taarabt (JAN)


    Inter Milán: Handanovič – D'Ambrosio, Škriniar, Miranda, Dalbert – Valero (72. Karamoh), Brozović (81. Mário) – Candreva (60. Éder), Vecino, Perišić – Icardi (C).
    Náhradníci: Berni, D. Padelli – Éder, Gagliardini, Karamoh, Mário, Nagatomo, Pinamonti, Ranocchia, Santon, Vanheusden.

    Janov CFC: Perin (C) – Biraschi, Rossettini, E. Zukanović – Rosi, Cofie, Veloso (79. L. Rigoni), Laxalt (53. Migliore) – Omeonga, Taarabt – Pellegri (74. Panděv).
    Náhradníci: Lamanna – Brlek, Centurión, Galabinov, Gentiletti, Lazović, Salcedo Mora, L. Rigoni, Ricci, Panděv, Palladino, Migliore.

    Rozhodčí: Guida – Carbone, preti
    thejrc.org