Čeljabinsk – Kazaň 3:2 (po pr.) | Jekatěrinburg – Ufa 4:0 (kon.) | Magnitogorsk – Soči 6:4 (kon.)
Toljatti – Nižněkamsk 1:2 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
6:4 (2:0, 2:3, 2:1)
HK Soči
Neděle 24.09.2017, 14:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:09 Jan KOVÁŘ - 6:4
     
    57:09
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Magnitka vede necelé tři minuty před koncem o dvě branky! JAN KOVÁŘ byl důrazný po vhazování a ačkoliv byl oběma koleny na ledě, vymetl pravý horní růžek Barulinovy branky! Druhý gól pro rodáka z Písku v tomto utkání, celkově jeho čtvrtý v této sezoně KHL! Bez asistence.
    53:42 Nikita PIVCAKIN - 5:4
     
    53:42
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Třetí využitá přesilová hra, domácí tak jdou znovu do vedení! Střelou od modré čáry se prosazuje obránce NIKITA PIVCAKIN, Barulin toho přes clonící hráče příliš neviděl. Již třetí gól v devátém utkání za Magnitku pro šestadvacetiletého beka! Asistence: Sergej Mozjakin.
    49:30 Eric O'DELL - 4:4
     
    49:30
    Soči právě vstřelilo branku!
    Ano, je opět srovnáno! Střelu Chochlova od modré tečoval mezi kruhy ERIC O'DELL. Pro rodáka z Ottawy čtvrtá branka v sezoně, 4:4! Asistence: Ilja Chochlov, Sean Collins.
    35:46 Jevgenij TIMKIN - 4:3
     
    35:46
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Magnitogorsk jde zpět do vedení! Před Barulinovou brankou se nejlépe zorientoval JEVGENIJ TIMKIN, pro něhož je to druhá branka, třetí bod v tomto utkání! Asistence: Anton Šenfeld, Oskar Osala.
    34:35 Nikita ŠČITOV - 3:3
     
    34:35
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovou hru, je srovnáno! Lapenkov se dokázal natlačit před soupeřovu branku, kotouč následně posunul k NIKITU ŠČITOVOVI a ten překonal brankáře Samsonova. 3:3! Asistence: Jevgenij Lapenkov, Alexej Cvetkov.
    30:29 Pavel PADAKIN - 3:2
     
    30:29
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hokejisté Soči se dostávají na dostřel! Bekhendovou přihrávku O'Della zpoza brány zhodnotil PAVEL PADAKIN. Třiadvacetiletý útočník tak zapisuje čtvrtý zásah v tomto ročníku, celkově již jeho desátý bod, 2:3! Asistence: Eric O'Dell, Ryan Garbutt.
    26:41 Vadim CHOMICKIJ - 3:1
     
    26:41
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hosté snižují při vlastním oslabení! Wellman, střílející v leže, ještě na Samsonova nevyzrál, k dorážce se ale dostal VADIM CHOMICKIJ, a ten již puk za zády gólmana Metallurgu dokázal dostat. Pro kapitána Soči druhý gól, pátý bod v sezoně! Bez asistence.
    24:26 Jevgenij TIMKIN - 3:0
     
    24:26
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují na rozdíl tří branek! Autorem branky je JEVGENIJ TIMKIN, který nejprve neuspěl bekhendovým nahozením od pravého mantinelu. K puku se ale znovu dostal za brankou soupeře a poslal ho zpět do brankoviště, kde si ho Šikin nešťastně srazil za vlastní záda. 3:0 pro Magnitogorsk! Bez asistence.
    16:13 Sergej TĚREŠČENKO - 2:0
     
    16:13
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Magnitogorsk vede o dvě branky! SERGEJ TĚREŠČENKO se opřel na modré čáře do přihrávky Děnisova a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Pětadvacetiletý pravák se prosazuje podruhé v tomto ročníku, 2:0! Asistence: Denis Děnisov, Jevgenij Timkin.
    11:43 Jan KOVÁŘ - 1:0
     
    11:43
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Přesilová hra je využita, domácí ujímají vedení! JAN KOVÁŘ se opřel na levé straně do přihrávky Filippiho a překonal brankáře Šikina střelou k bližší tyči. Pro českého útočníka s číslem 43 je to třetí branka, desátý bod v sezoně, 1:0 pro Magnitku! Asistence: Matt Ellison, Tomáš Filippi.

    Jiří Sameš

    Branky a nahrávky: 12. Jan Kovář (Ellison, Filippi), 17. S. Těreščenko (Děnisov, Timkin), 25. Timkin, 36. Timkin (Šenfeld, Osala), 54. Pivcakin (Mozjakin), 58. Jan Kovář – 27. Chomickij, 31. Padakin (O'Dell, Garbutt), 35. Ščitov (Lapenkov, Cvetkov), 50. O'Dell (Chochlov, Collins)


    Metallurg Magnitogorsk: Samsonov (Košečkin) – J. Birjukov (A), Pivcakin, Dronov, Schaus, Děnisov, S. Těreščenko, Budkin – Mozjakin (C), Ellison, Jan Kovář (A) – Šenfeld, Osala, Filippi – Platonov, Berestennikov, Timkin – De. Kazionov, Švyrjov, Kaletnik – Sirotkin.
    HK Soči: Šikin (25. Barulin) – Ščitov, Alexandrov (A), Chochlov, Chomickij (C), Pedan, Mamkin, Miromanov – Lapenkov, Cvetkov (A), Šmeljov – Collins, Önerud, Wellman – Garbutt, O'Dell, Padakin – Ščegolkov, A. Ivanov, Tomilin.

    Rozhodčí: Viktor Birin, Sergej Beljajev – Ivan Dedjulja, Dmitrij Goljak
    thejrc.org