Minnesota – Colorado 2:1 (kon.) | Detroit – Boston 5:1 (kon.) | Washington – Carolina 1:4 (kon.)
Ottawa – Montreal 5:1 (kon.) | Buffalo – Toronto 1:3 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 2:1 (kon.)
St. Louis – Dallas 0:4 (kon.) | Chicago – Columbus 2:3 (kon.) | Arizona – San Jose 4:5 (1:2 po s.n.)
Edmonton – Winnipeg 6:2 (kon.) | Columbus – Nashville 3:5 (kon.) | Tampa – Florida 2:4 (kon.)
konec
Ottawa Senators
5:1 (2:0, 2:1, 1:0)
Montreal Canadiens
Neděle 24.09.2017, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:00 Logan BROWN - 5:1
     
    59:00
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Mark Stone z levého kruhu krásnou přihrávkou přes šířku útočného pásma přenesl hru doprava a Mike Hoffman poslal před bránu střílenou přihrávku, do které na vzdálenější levé tyči vložil hůl LOGAN BROWN a poslal puk v přesilové hře do odkryté části brány! Ottawa vede v závěru 5:1. Asistence: Mike Hoffman a Mark Stone.
    32:12 Charles HUDON - 4:1
     
    32:12
    Montreal právě vstřelil branku!
    CHARLES HUDON najel do levého kruhu pro vhazování na krásnou zpětnou diagonální přihrávku Tomáše Plekance z levého křídla a parádní střelou zápěstím nad lapačkou Craiga Andersona zamířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Shutout dnes neuvidíme. Asistence: Tomáš Plekanec a Artturi Lehkonen.
    29:00 Mark STONE - 4:0
     
    29:00
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senators vyhráli v pravém kruhu po zakázaném uvolnění Canadiens vhazování a Chris Wideman přihrávkou podél modré čáry přenesl hru doleva na Maxime Lajoieho, který nádhernou střelou zápěstím mířil do vzdálenějšího pravého horní rohu, těsně před bránou ale došlo k teči, o kterou se postaral MARK STONE – 4:0! Asistence: Maxime Lajoie a Chris Wideman.
    21:30 David Johnny ODUYA - 3:0
     
    21:30
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Zack Smith přihrál od modré čáry doleva DAVIDOVI JOHNNYMU ODUYOVI, který v blízkosti kruhu pro vhazování naznačil nejprve střelu a na jeho vrcholu poté napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která zamířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Ottawa vede nad Habs 3:0! Asistence: Zack Smith a Logan Brown.
    09:52 Maxwell REINHART - 2:0
     
    09:52
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Cody Ceci od modré čáry nahodil puk před bránu, kde se dostal ke střele Alex Formenton. Al Montoya skvěle zasáhl, puk ale vyrazil před sebe, čehož využil MAXWELL REINHART a bekhendovou dorážkou poslal kotouč k levé tyči – 2:0! Asistence: Alex Formenton a Cody Ceci.
    04:00 Logan BROWN - 1:0
     
    04:00
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Logan Brown před střídačkami vybojoval kotouč a poté ho na útočné modré čáře na koleni dokázal udržet mezi trojicí protihráčů, následoval únik mezi kruhy pro vhazování a přihrávka doleva na rozjetého Bobbyho Ryana, který si z levého kruhu sjel po dobrém pokrytí puku bekhendem před bránu a zakončil. Al Montoya sice pokus Bobbyho Ryana dokázal vyrazit, proti dorážce LOGANA BROWNA v blízkosti pravé tyče už byl ale bezmocný! Asistence: Bobby Ryan a Alex Formenton.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 4. Brown (Ryan, Formenton), 10. Reinhart (Formenton, Ceci), 22. Oduya (Smith, Brown), 29. Stone (Lajoie, Wideman), 59. Brown (Hoffman, Stone) – 33. Hudon (Plekanec, Lehkonen)


    Ottawa Senators: Anderson (Hammond) – Oduya (A), Ceci, Borowiecki, Chabot, Lajoie, Wideman – Stone (A), Brown, Ryan – Hoffman, Chlapík, Smith (A) – Formenton, VandeVelde, Bluden – McCormick, Reinhart, Randell. Hlavní trenér: Guy Boucher.
    Montreal Canadiens: Montoya (Fucale) – Alzner (A), Benn (A), Morrow, Davidson, Lernout, Taormina – Hudon, Plekanec (A), Lehkonen – Terry, Holland, Froese, Carr, Audette, McCarron – Broll, de la Rose, Grégoire. Hlavní trenér: Claude Julien.

    Rozhodčí: Gord Dwyer, Tim Peel. Čároví: Matt MacPherson, Bryan Pancich

    Diváci: 14818
    thejrc.org