Minnesota – Colorado 2:1 (kon.) | Detroit – Boston 5:1 (kon.) | Washington – Carolina 1:4 (kon.)
Ottawa – Montreal 5:1 (kon.) | Buffalo – Toronto 1:3 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 2:1 (kon.)
St. Louis – Dallas 0:4 (kon.) | Chicago – Columbus 2:3 (kon.) | Arizona – San Jose 4:5 (1:2 po s.n.)
Edmonton – Winnipeg 6:2 (kon.) | Columbus – Nashville 3:5 (kon.) | Tampa – Florida 2:4 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
1:3 (0:1, 1:0, 0:2)
Toronto Maple Leafs
Neděle 24.09.2017, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:50
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A je dost možná hotovo, protože hosté se prosazují do prázdné branky! Díky důrazu spoluhráčů v obranné činnosti se dostal ve středním pásmu k puku NIKITA SOSHNIKOV a ten už neměl problém ho dopravit do odkryté klece, čímž pečetí výhru svého celku. Asistence: Erik Fehr a Kasperi Kapanen.
     
    40:58
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak toto bylo hodně rychlá a přesilovka je využita! Carrick si najel do levého kruhu a čekal, kdo se mu nabídne, poté uviděl volného KASPERIHO KAPANENA a bylo jasno – nabil mu skrz brankoviště přesně proti holi a finský mladík neměl problém puk zasunout za bezmocného Lehnera! Asistence: Connor Carrick a Calle Rosen.
     
    36:21
    Sabres právě vstřelili branku!
    A nakonec je srovnáno, domácí celek ještě před koncem druhé třetiny zvládá smazat jednobrankové manko! Ristolainen se dostal k puku u modré čáry, nahodil ho do skrumáže před brankou a tam ho zvládl jemně tečovat HUDSON FASCHING – Andersen neměl šanci a kotouč zaplul do horního rohu jeho branky! Asistence: Rasmus Ristolainen.
     
    05:25
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Poměrně rychle tu máme první branku zápasu a první lajna Maple Leafs se prosazuje! Bozak založil akci, potáhl puk na Zajceva, jehož tvrdou střelu pouze zpomalil Lehner – a následně tak dvojice Marner a JAMES VAN RIEMSDYK mohla dotlačit puk do branky, úspěšný byl nakonec druhý jmenovaný! Asistence: Mitch Marner a Nikita Zajcev.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 37. Fasching (Ristolainen) – 6. van Riemsdyk (Marner, Zajcev), 41. Kapanen (Carrick, Rosen), 59. Soshnikov (Fehr, Kapanen)


    Buffalo Sabres: Lehner (Johnson) – Beaulieu, Ristolainen, Guhle, Tennyson, Gorges, Antipin – Moulson, Eichel, Okposo – Kane, Reinhart, Pominville – Smith, Larsson, Fasching – Deslauriers, Criscuolo, Bailey
    Toronto Maple Leafs: Andersen (41. Kaskisuo) – Gardiner, Zajcev, Rosen, Carrick, Marinčin, Valjev, Paliotta, Liljegren – van Riemsdyk, Bozak, Marner – Grundstrom, Fehr, Kapanen – Rychel, Moore, Johnsson – Soshnikov, Smith, Clune
    thejrc.org