Minnesota – Colorado 2:1 (kon.) | Detroit – Boston 5:1 (kon.) | Washington – Carolina 1:4 (kon.)
Ottawa – Montreal 5:1 (kon.) | Buffalo – Toronto 1:3 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 2:1 (kon.)
St. Louis – Dallas 0:4 (kon.) | Chicago – Columbus 2:3 (kon.) | Arizona – San Jose 4:5 (1:2 po s.n.)
Edmonton – Winnipeg 6:2 (kon.) | Columbus – Nashville 3:5 (kon.) | Tampa – Florida 2:4 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
3:5 (0:2, 1:1, 2:2)
Nashville Predators
Neděle 24.09.2017, 21:00 • Nationwide Arena, Columbus • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Columbus Blue Jackets - Nashville Predators 3:5!

     
    Utkání je minulostí! Hosté z Nashvillu si odvážejí plný počet bodů za vítězství 5:3, nutno podotknout, že po celkem přesvědčivém výkonu. Domácí Blue Jackets takřka pouze dotahovali, ani jednou se jim ale nepodařilo stav vyrovnat a při hře bez brankáře jejich utrpení dokonal Kevin Fiala.

    Hráči Nashvillu si tak uklidňují hlavy výhrou v základní hrací době, která je jejich první pěti zápasech. Za to Blue Jackets nedokázali navázat na výhru z ledu Chicaga a dnes zůstávají s prázdnou.

    Tohle je pro dnešní den ode mně vše, přeji podařený vstup do nového týdne a třeba opět u NHL, na počtenou. (23:39:38)
     
    Konec zápasu.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    59:28
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí si už nijak velký tlak vytvořit nedokázali a nakonec ještě při hře bez brankáře inkasovali! Špatnou kombinaci Columbusu vystihl Matt Irwin, který následně vylepšil pozici pro KEVINA FIALU a ten si s nabídnutou situací poradil na jedničku! Asistence: Matt Irwin.
     
    58:01
    Dostat zpět dvoubrankové vedení mohl svému týmu Frederick Gaudreau, jeho dělovku ale skvěle vykryl Sergej Bobrovsky, který tak stále drží svému týmu naději na body z dnešního utkání.
     
    55:52
    Do brankáře Sarose nejprve pálil Cam Atkinson, ochránce hostující svatyně si ale s touto střelou poradit dokázal, poté ještě pálil od modré Artěmi Panarin, který ale prostor tří tyčí vůbec netrefil.
     
    54:30
    Nedáš, dostaneš! Tohle pravidlo se mohlo potvrdit nyní, kdy se do velké šance řítil Frederick Gaudreau, ani na dvakrát ale Sergeje Bobrovskyho překonat nedokázal!
     
    53:43
    A mohlo být vyrovnáno! To by ale nesměl být v bráně hostů vynikající Juuse Saros, který pohotově zneškodnil ránu Sonny Milana!
     
    52:13
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí opět dotahují na rozdíl jediné branky! Opět zafungovala formace vedená Artěmi Panarinem, který vybídl Atkinsona a ten připravil vynikající pozici ke skórování svému spoluhráči ALEXANDRU WENNBERGOVI! Asistence: Cam Atkinson, Artěmi Panarin.
     
    50:05
    Následně se puk dostal mimo hrací plochu a následuje další komerční přestávka.
     
    49:57
    Hosté jsou opravdu ve svém živlu! Další ránu vyslal na bránu domácích Andrew O´brien, jeho dělovku ale skvěle pokryl Sergej Bobrovsky.
     
    47:35
    Hosté vyvíjí neskutečný tlak i po vstřelené brance, dělovka Filipa Forsberga se ale přes Bobrovskyho nedostala! Ten puk ukryl v lapačce a následuje komerční přestávka.
     
    47:31
    Nashville právě vstřelil branku!
    Jen dvacet sekund do konce přesilové hry to hosté dokázali! Ti věděli, že nemají moc času, rychlou akci rozjel brankář Saros, puk převzal Pettersson do útočného pásma, kde vybídl ke skórování svého spoluhráče. PONTUS ABERG nabídnutou šancí nepohrdl a propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Emil Pettersson, Juuse Saros.
     
    46:41
    Nebezpečně pálil od modré čáry Filip Forsberg, jeho ránu ale pohotově ukryl v lapačce Sergej Bobrovsky, který zatím v tomto oslabení drží svůj tým v šancích na zvrat v utkání.
     
    45:51
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Bittner – 2 min., sekání).
     
    43:51
    Nashvillští se snaží o opětovné vedení o dvě branky, další šanci jim ale hatí ofsajdové postavení jednoho z jejich borců.
     
    42:23
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí se už ze začátku poslední periody dostávají na dostřel pouze jediné branky! Po souhře Mitchella a Jonese, se jako poslední k puku dostal ZACH WERENSKI a uklidil jej za záda bezmocného Juuse Sarose! Asistence: Seth Jones, John Mitchell.
     
    40:01
    Střídání v týmu Nashville Predators: ze hřiště odchází Lindback, přichází Saros.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 22:52.
     
    Do úvodu druhé třetiny vlétli lépe domácí hráči Columbusu a už dvě minuty a devatenáct sekund po začátku dokázali snížit na rozdíl jediné branky. Poté byli zřejmě po celou dobu lepším týmem, tvořili si více šancí, žádnou z nich už ale dokončit nedokázali. V druhé desetiminutovce druhé třetiny se chytli i hosté, nejdříve nedokázali využít přesilovou hru, ve 39. minutě ale totálně zaskočili rozhozenou obranu Blue Jackets a navýšili své vedení. Do kabin tak jdou hosté rozhodně s úsměvy od ucha k uchu.

    Střely 16:24 (4:11 – 12:13 – : )
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:14
    Domácí se ještě snaží v samotném závěru druhého dějství něco s výsledkem udělat, obrana Nashvillu je ale stále na svém místě. Ránu Sonnyho Milana zablokoval obětavým zákrokem Frederick Gaudreau!
     
    38:10
    Nashville právě vstřelil branku!
    Těsně před koncem druhé periody se dostávají hosté z Nashvillu zpět do dvoubrankového vedení! Chybu v obraně Columbusu vyčíhl Jack Dougherty a následně vybídl ke skórování svého spoluhráče KEVINA FIALU. Ten si se zakončením těžkou hlavu nedělal a posouvá svůj celek blíže ke třem bodům! Asistence: Jack Dougherty.
     
    37:15
    Brankář Columbusu nyní po velkém tlaku hostů přerušil hru, když ukryl puk po nahození ve své lapačce.
     
    35:09
    Brankáře domácího celku nyní provětral podařenou dělovkou Kevin Fiala, Sergej Bobrovsky ale byl na svém místě a puk ukryl ve výstroji.
     
    34:44
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Panarin – 2 min., hákování).
     
    34:23
    Velmi aktivní je nyní Markus Nutivaara, jeho další z mnoha střel se ale do cílového prostoru nevlezla.
     
    32:09
    Domácí nyní obstřelují brankáře Lindbacka jednou ránou za druhou! Ochránce Nashvillské svatyně je ale zatím skoro stoprocentní.
     
    32:02
    Nebezpečně pálil od modré domácí Zac Dalpe, jeho ránu ale skvěle pokryl ve výstroji Anders Lindback a hra je tak přerušena.
    Dostane se Toronto do problémů?

     
    30:42
    Další ránu Alexandera Wennberga zablokoval vynikající Filip Forsberg, který má také velkou zásluhu na prozatím jednobrankovým vedením.
     
    30:14
    Pontus Aberg se pokusil o střelu z levého křídla, jeho rána, jako mnoho ostatních dnes, putovala mimo branku.
     
    28:59
    Na závěr přesilové hry domácích se ještě postaral o menší pozdvižení Oliver Bjorkstrand, ani jeho rána ale nemusela brankáře Lindbacka nijak rozhodit, jelikož se také nevešla do cílového prostoru.
     
    27:55
    Domácí se nyní často na úkor přesilové hry dostávají do střeleckých pozic, rána Zacha Werenskiho se ale také mezi tři tyče nevešla.
     
    27:16
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Carrier – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    26:45
    Ani Paul Bittner nedokázal na druhé straně svojí dělovkou ohrozit brankáře soupeře, do rány mu totiž obětavě skočil Filip Forsberg.
     
    25:28
    Colton Sissons se nyní pokusil o ránu z mezikruží, ani ta se ale do prostru tří tyčí nevlezla a domácí tak zůstávají na dostřel jediné branky!
     
    24:30
    Neujala se ani rána Emila Petterssona, který dělovkou pálil jen mimo Bobrovskyho svatyni.
     
    22:52
    O navýšení vedení se pokusil Kevin Fiala, jeho ránu ale zablokoval Paul Bittner a nedovolil další potíže pro brankáře svého celku.
     
    22:19
    Columbus právě vstřelil branku!
    A máme tu snížení! To je to jediné, co mohlo pomoct dnešnímu utkání. Nyní zafungovala perfektně souhra Wennberga s Panarinem, kteří si poradili s obranou a poté nabídli krásnou pozici ke skórování CAMU ATKINSONOVI, který nabídnutou šancí nepohrdl. Asistence: Artěmi Panarin, Alexander Wennberg.
     
    21:47
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (O´brien – 2 min., hrubost).
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:41
    Na závěr první třetiny se ještě pokusil překvapit brankáře soupeře Cam Atkinson, jeho rána se ale také do prostoru tří tyčí nevešla.
     
    17:55
    Sonny Milano nyní pálil nad Lindbackovu branku, jeho pokusu ale nechybělo mnoho a mohli jsme tu mít zdramatizování už v první třetině!
     
    17:16
    Další obětavý zákrok, tentokrát od hostujícího Ryana Collinse, který zablokoval tvrdou ránu Abergovi.
     
    15:55
    Domácí hráči se chtějí dotáhnout alespoň na rozdíl jediné branky, Seth Jones ale nyní pálil nad Lindbackovu svatyni.
     
    15:00
    Další střelu domácích, tentokrát z hole Ryana Collinse, zablokoval obětavým zákrokem Filip Forsberg.
     
    14:18
    Vynikající střelu Tylera Motteho zneškodnil parádním zákrokem Anders Lindback, který tak zatím stále drží dvoubrankový náskok svého celku.
     
    12:29
    Nashville právě vstřelil branku!
    A hráči Nashvillu se dostávají již do dvoubrankového vedení! Tím, kdo na tom měl největší zásluhy je MIKKA SALOMAKI! Asistence: Anthony Bitetto, Jack Dougherty.
     
    08:17
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté se celkem brzy dostávají do vedení! Souhra Vladislava Kameněva, Matta Irwina a FILIPA FORSBERGA vyšla na jedničku a právě poslední jmenovaný tuto akci dokončil! Asistence: Matt Irwin, Vladislav Kameněv.
     
    05:22
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Wennbergv – 2 min., vysoká hůl).
     
    01:47
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Pettersson – 2 min., hrubost).
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Úvodní sestavy:

    Columbus Blue Jackets: Bobrovsky (Kulbakov) – Jones (C), Harrington, Werenski, Carlsson, Collins, Nutivaara – Panarin, Wennberg, Atkinson, Mitchell, Dubois, Milano, Bjorkstrand, Dalpe, Hannikainen, Bittner, Motte, Foligno (A).

    Nashville Predators: Lindback (Saros) – Bitetto, O´brien, Carrier, Irwin, Dougherty, Girard – Forsberg (A), Sissons, Smith, Bass, Salomaki, Fiala, Smith, Trenin, Aberg, Pettersson, Gaudreau, Kamenev.

    Rozhodčí: Lambert, Hebert – Shewchyk, Gawryletz..
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    Daniel Bertók

    Branky a nahrávky: 23. Atkinson (Panarin, Wennberg), 43. Werenski (Jones, Mitchell), 53. Wennberg (Atkinson, Panarin) – 9. Forsberg (Irwin, Kameněv), 13. Salomaki (Bitetto, Dougherty), 39. Fiala (Dougherty), 48. Aberg (Pettersson, Saros), 60. Fiala (Irwin)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovsky (Kulbakov) – Jones (C), Harrington, Werenski, Carlsson, Collins, Nutivaara – Panarin, Wennberg, Atkinson, Mitchell, Dubois, Milano, Bjorkstrand, Dalpe, Hannikainen, Bittner, Motte, Foligno (A).
    Nashville Predators: Lindback (Saros) – Bitetto, O´brien, Carrier, Irwin, Dougherty, Girard – Forsberg (A), Sissons, Smith, Bass, Salomaki, Fiala, Smith, Trenin, Aberg, Pettersson, Gaudreau, Kamenev.

    Rozhodčí: Lambert, Hebert – Shewchyk, Gawryletz.
    thejrc.org