Minnesota – Colorado 2:1 (kon.) | Detroit – Boston 5:1 (kon.) | Washington – Carolina 1:4 (kon.)
Ottawa – Montreal 5:1 (kon.) | Buffalo – Toronto 1:3 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 2:1 (kon.)
St. Louis – Dallas 0:4 (kon.) | Chicago – Columbus 2:3 (kon.) | Arizona – San Jose 4:5 (1:2 po s.n.)
Edmonton – Winnipeg 6:2 (kon.) | Columbus – Nashville 3:5 (kon.) | Tampa – Florida 2:4 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
3:5 (0:2, 1:1, 2:2)
Nashville Predators
Neděle 24.09.2017, 21:00 • Nationwide Arena, Columbus • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:28
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí si už nijak velký tlak vytvořit nedokázali a nakonec ještě při hře bez brankáře inkasovali! Špatnou kombinaci Columbusu vystihl Matt Irwin, který následně vylepšil pozici pro KEVINA FIALU a ten si s nabídnutou situací poradil na jedničku! Asistence: Matt Irwin.
     
    54:30
    Nedáš, dostaneš! Tohle pravidlo se mohlo potvrdit nyní, kdy se do velké šance řítil Frederick Gaudreau, ani na dvakrát ale Sergeje Bobrovskyho překonat nedokázal!
     
    52:13
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí opět dotahují na rozdíl jediné branky! Opět zafungovala formace vedená Artěmi Panarinem, který vybídl Atkinsona a ten připravil vynikající pozici ke skórování svému spoluhráči ALEXANDRU WENNBERGOVI! Asistence: Cam Atkinson, Artěmi Panarin.
     
    47:31
    Nashville právě vstřelil branku!
    Jen dvacet sekund do konce přesilové hry to hosté dokázali! Ti věděli, že nemají moc času, rychlou akci rozjel brankář Saros, puk převzal Pettersson do útočného pásma, kde vybídl ke skórování svého spoluhráče. PONTUS ABERG nabídnutou šancí nepohrdl a propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Emil Pettersson, Juuse Saros.
     
    45:51
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Bittner – 2 min., sekání).
     
    42:23
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí se už ze začátku poslední periody dostávají na dostřel pouze jediné branky! Po souhře Mitchella a Jonese, se jako poslední k puku dostal ZACH WERENSKI a uklidil jej za záda bezmocného Juuse Sarose! Asistence: Seth Jones, John Mitchell.
     
    40:01
    Střídání v týmu Nashville Predators: ze hřiště odchází Lindback, přichází Saros.
     
    39:14
    Domácí se ještě snaží v samotném závěru druhého dějství něco s výsledkem udělat, obrana Nashvillu je ale stále na svém místě. Ránu Sonnyho Milana zablokoval obětavým zákrokem Frederick Gaudreau!
     
    38:10
    Nashville právě vstřelil branku!
    Těsně před koncem druhé periody se dostávají hosté z Nashvillu zpět do dvoubrankového vedení! Chybu v obraně Columbusu vyčíhl Jack Dougherty a následně vybídl ke skórování svého spoluhráče KEVINA FIALU. Ten si se zakončením těžkou hlavu nedělal a posouvá svůj celek blíže ke třem bodům! Asistence: Jack Dougherty.
     
    34:44
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Panarin – 2 min., hákování).
     
    32:09
    Domácí nyní obstřelují brankáře Lindbacka jednou ránou za druhou! Ochránce Nashvillské svatyně je ale zatím skoro stoprocentní.
     
    27:16
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Carrier – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    22:19
    Columbus právě vstřelil branku!
    A máme tu snížení! To je to jediné, co mohlo pomoct dnešnímu utkání. Nyní zafungovala perfektně souhra Wennberga s Panarinem, kteří si poradili s obranou a poté nabídli krásnou pozici ke skórování CAMU ATKINSONOVI, který nabídnutou šancí nepohrdl. Asistence: Artěmi Panarin, Alexander Wennberg.
     
    21:47
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (O´brien – 2 min., hrubost).
     
    14:18
    Vynikající střelu Tylera Motteho zneškodnil parádním zákrokem Anders Lindback, který tak zatím stále drží dvoubrankový náskok svého celku.
     
    12:29
    Nashville právě vstřelil branku!
    A hráči Nashvillu se dostávají již do dvoubrankového vedení! Tím, kdo na tom měl největší zásluhy je MIKKA SALOMAKI! Asistence: Anthony Bitetto, Jack Dougherty.
     
    08:17
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté se celkem brzy dostávají do vedení! Souhra Vladislava Kameněva, Matta Irwina a FILIPA FORSBERGA vyšla na jedničku a právě poslední jmenovaný tuto akci dokončil! Asistence: Matt Irwin, Vladislav Kameněv.
     
    05:22
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Wennbergv – 2 min., vysoká hůl).
     
    01:47
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Pettersson – 2 min., hrubost).

    Daniel Bertók

    Branky a nahrávky: 23. Atkinson (Panarin, Wennberg), 43. Werenski (Jones, Mitchell), 53. Wennberg (Atkinson, Panarin) – 9. Forsberg (Irwin, Kameněv), 13. Salomaki (Bitetto, Dougherty), 39. Fiala (Dougherty), 48. Aberg (Pettersson, Saros), 60. Fiala (Irwin)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovsky (Kulbakov) – Jones (C), Harrington, Werenski, Carlsson, Collins, Nutivaara – Panarin, Wennberg, Atkinson, Mitchell, Dubois, Milano, Bjorkstrand, Dalpe, Hannikainen, Bittner, Motte, Foligno (A).
    Nashville Predators: Lindback (Saros) – Bitetto, O´brien, Carrier, Irwin, Dougherty, Girard – Forsberg (A), Sissons, Smith, Bass, Salomaki, Fiala, Smith, Trenin, Aberg, Pettersson, Gaudreau, Kamenev.

    Rozhodčí: Lambert, Hebert – Shewchyk, Gawryletz.
    thejrc.org