Michalovce – Dunajská Streda 1:2 (kon.) | Žilina – Slovan Bratislava 3:2 (kon.) | Prešov – Trenčín 0:7 (kon.)
konec
MFK Zemplín Michalovce
1:2 (1:1)
DAC 1904 Dunajská Streda
sk Neděle 24.09.2017, 19:00Niké liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    V úplnom závere stretnutia prišla ešte jedna žltá karta. Hlavný rozhodca Somoláni ju ukázal Miroslavovi Božokovi (Michalovce).
     
    83
    Videli sme posledné striedanie v dnešnom zápase. Záverečné minúty strávi na trávniku Kristián Koštrna, ktorý vymenil Lukáša Čmelíka.
     
    75
    Anton Šoltis použil posledného žolíka z lavičky. V dnešnom stretnutí dohral Sadam Sulley, ktorého vystriedal Vladislav Bragin.
    73. Macej v šanci vychytal Sulleya
    Zdroj: www.huste.tv
     
    73
    Sadam Sulley dal o sebe vedieť po dlhšom čase. Hrotový útočník Michaloviec sa uvoľnil na hranici pokutového územia a jeho delovka skončila na nohe Patrika Maceja.
    71. Erick DAVIS - 1:2
    Zdroj: www.huste.tv
     
    71
    Dunajská Streda dala gól! ERICK DAVIS dokonale zaskočil domáceho brankára. Získal odrazenú loptu na ľavej strane a bez váhania ju poslal smerom do siete. Kira nebol dobre postavený, takže nedokázal zasiahnuť.
    64. Divković nevyužil možnosť skórovať
    Zdroj: www.huste.tv
     
    64
    Hostia zahodili veľkú príležitosť. Zsolt Kalmár ideálne našiel v pokutovom území Marka Divkovića, ktorý si loptu dokázal spracovať a zblízka namieril iba tesne vedľa.
     
    61
    Do zostavy svojho tímu zasahuje aj tréner DAC Marco Rossi. Taliansky lodivod stiahol dole Kristophera Vidu, ktorého vymenil Marko Divković.
     
    60
    Michalovčania využili krátke prerušenie hry na druhé striedanie. Po hodine skončil Igor Žofčák, ktorého nahradil Stanislav Danko.
     
    58
    Domáci kouč uskutočnil prvé striedanie v dnešnom stretnutí. Na lavičku odišiel Milan Šimčák, na jeho miesto prišiel Martin Regáli.
     
    46
    Hosťujúci tréner urobil cez prestávku jednu zmenu. Z ihriska odišiel žltou kartou napomínaný Yves Simon Pambou, ktorého nahradil Branislav Ľupták.
    44. Erik PAČINDA - 1:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    44
    Dunajská Streda dala gól! Domáci si nepostrážili vedenie a v závere úvodného dejstva úplne zbytočne inkasovali. Defenzíva Zemplínčanov si nedala pozor na rozbehnutého ERIKA PAČINDU, ktorý zakončil svoj brejk presnou strelou priamo do siete.
    36. Pačinda trafil iba Kiru
    Zdroj: www.huste.tv
     
    36
    Dunajská Streda nevyužila sľubnú príležitosť na vyrovnanie. Lukáš Čmelík sa presadil na ľavom krídle, presnou prihrávkou našiel v šestnástke Erika Pačindu, ale hosťujúci útočník nedokázal zakončiť razantnejšie.
     
    29
    Neubehla ani polhodina hry a hlavný rozhodca vytiahol už tretiu žltú kartu. Milan Šimčák (Michalovce) ju uvidel po nedovolenom zákroku v strede poľa.
    22. Čmelík sa nepresadil ani na dvakrát
    Zdroj: www.huste.tv
     
    22
    Obrovská šanca hostí. Po rýchlom prechode do útoku sa ocitol v blízkosti domácej brány Lukáš Čmelík, ale nedokázal prekonať pozorného Matúša Kiru ani na dvakrát.
     
    19
    Vidíme druhú žltú kartu v dnešnom stretnutí. Aliaksandr Sviarčinskij (Michalovce) fauloval v strede ihriska a jeho zákrok neušiel pozornosti hlavného arbitra.
     
    16
    Hlavný rozhodca prvýkrát siahol do kapsičky a vytiahol žltú kartu pre Yvesa Simona Pamboua (Dunajská Streda), ktorý fauloval Milana Šimčáka.
    10. Sadam SULLEY - 1:0
    Zdroj: www.huste.tv
     
    10
    Michalovce dali gól! Domáci futbalisti skórovali hneď z prvej strely do priestoru brány. Po rohovom kope sa dostala lopta k SADAMOVI SULLEYOVI, ktorý ju dokázal pretlačiť do siete. Do šestnástky úspešne centroval kapitán Igor Žofčák.

    Tomáš Lengyel

    Branky: 10. Sulley (Žofčák) – 44. Pačinda, 71. Davis

    Karty:   19. Sviarčinskij (MIC), 29. Šimčák (MIC), 90+3. Božok (MIC) – 16. Pambou (DUN)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 4:4. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 15:19.
    MFK Zemplín Michalovce: Kira – Sviarčinskij, Kavka, Carrillo, Božok – Grič – Koscelník, Žofčák (C) (60. Danko), Turik, Šimčák (58. Regáli) – Sulley (75. Bragin).
    Náhradníci: Bieszczad – Bednár, Kolesár, Regáli, Danko, Kolesár, Bragin.

    DAC 1904 Dunajská Streda: Macej – Živković, Šatka, Huk, Davis – Pambou (46. Ľupták), Ljubicić (C), Kalmár – Čmelík (83. Koštrna), Pačinda, K. Vida (61. Divković).
    Náhradníci: Száraz – Ľupták, Ashiru, Koštrna, Divković, Malec, Kontár.

    Rozhodčí: Somoláni – Tomčík, Pozor.
    thejrc.org