Michalovce – Dunajská Streda 1:2 (kon.) | Žilina – Slovan Bratislava 3:2 (kon.) | Prešov – Trenčín 0:7 (kon.)
konec
FC Tatran Prešov
0:7 (0:3)
AS Trenčín
sk Neděle 24.09.2017, 19:00Niké liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Trenčín dal gól!
    Keď sme si už mysleli, že bude koniec, tak prišiel GIORGI BERIDZE a jeho 2. gól v zápase. Trenčín vedie pomerom 7:0. Áno, vidíte dobre.
     
    78
    Trenčín dal gól!
    Poltucet v sieti Prešova. Aj keď to môže znieť neuveriteľne, Trenčín dnes premieňa absolútne všetko, do čoho sa dostane. RANGELO JANGA tak pridáva svoj druhý gól v zápase.
     
    60
    Trenčín dal gól!
    Spanilá jazda Trenčína pokračuje a toto je už vyru poriadny debakel. V 60. minúte totiž zvyšuje RANGELO JANGA už na 5:0 z pohľadu hostí.
     
    46
    Trenčín dal gól!
    Skvelý vstup Trenčína aj do druhého polčasu, hostia vedú už o štyri góly a toto sa začína podobať na veľmi slušný debakel. Presadil sa HILARY GONG.
     
    37
    Trenčín dal gól!
    Toto je už pre Prešov trochu kruté. V prešovskej šestnsátke vznikla neprehľadná situácia, v ktorej bol Talian prikrátky. Gól si tak na svoje konto prípísal ANTONIO MANCE.
     
    33
    Trenčín dal gól!
    Prešovská defenzíva teraz stála zoskúpená veľmi husto, vďaka čomu sa dostal k zakončeniu GIORGI BERIDZE. Ten ešte prvú strelu v gól nepretavil, následne sa ale prezentoval gólovou hlavičkou.
     
    27
    Trenčín dal gól!
    Na opačnej strane ihriska sa do šance dostal Trenčín, ktorý otvára stav zápasu a dostáva sa do vedenia! DESLEY UBBINK dostal na hranici vápna priveľa priestoru, čo využil a prestrelil Taliana medzi tromi žrďami.

    Lukáš Pancurák

    Branky: 27. Ubbink, 33. Beridze, 37. Mance, 46. Gong, 60. Janga, 78. Janga, 89. Beridze

    Karty:   66. Černák (PRE), 76. Petko (PRE)


    FC Tatran Prešov: Talian (44. Ferenc) – Petko, Udeh, Jacko, Miliutin – Adekunle (65. Sedlák), Dzurík, Katona (C), Streňo – Černák, Więzik.
    Náhradníci: Ferenc – Dupkala, Sedlák, Keresteš, Micherda, Lenárt, Hovančík.

    AS Trenčín: Šemrinec – Kleščík (C), Lawrence, Čögley, El Mahdioui – Skovajsa, van Haaren, Ubbink (70. Zubairu), Gong (77. Paur) – Mance (47. Janga), Beridze.
    Náhradníci: Chovan – Keston, Zubairu, Klooster, Paur, Janga, Čataković.

    Rozhodčí: Glova – Hrčka, Roszbeck
    thejrc.org