Michalovce – Dunajská Streda 1:2 (kon.) | Žilina – Slovan Bratislava 3:2 (kon.) | Prešov – Trenčín 0:7 (kon.)
konec
FC Tatran Prešov
0:7 (0:3)
AS Trenčín
sk Neděle 24.09.2017, 19:00Niké liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Trenčín dal gól!
    Keď sme si už mysleli, že bude koniec, tak prišiel GIORGI BERIDZE a jeho 2. gól v zápase. Trenčín vedie pomerom 7:0. Áno, vidíte dobre.
     
    87
    Dnešné stretnutie sleduje 335 divákov.
     
    78
    Trenčín dal gól!
    Poltucet v sieti Prešova. Aj keď to môže znieť neuveriteľne, Trenčín dnes premieňa absolútne všetko, do čoho sa dostane. RANGELO JANGA tak pridáva svoj druhý gól v zápase.
     
    77
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Hilary Gong, prichádza Jakub Paur.
     
    76
    Žltú kartu dostáva Miroslav Petko (1. FC Tatran Prešov).
     
    70
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Desley Ubbink, prichádza Abdul Zubairu.
     
    66
    Žltú kartu dostáva Roland Černák (1. FC Tatran Prešov).
     
    65
    Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Issa Adekunle, prichádza Tomáš Sedlák.
     
    60
    Trenčín dal gól!
    Spanilá jazda Trenčína pokračuje a toto je už vyru poriadny debakel. V 60. minúte totiž zvyšuje RANGELO JANGA už na 5:0 z pohľadu hostí.
     
    57
    K lopte sa postavil van Haaren, ktorý to skúšal dobrou strelou. Domáci Dzutík každopádne loptu odvrátil aspoň na rohový kop.
     
    56
    Beridze bol zbytočne faulovaný, Trenčín bude zahrávať štandardku zo vzdialenosti asi 20 metrov!
     
    47
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Antonio Mance, prichádza Rangelo Janga.
     
    46
    Trenčín dal gól!
    Skvelý vstup Trenčína aj do druhého polčasu, hostia vedú už o štyri góly a toto sa začína podobať na veľmi slušný debakel. Presadil sa HILARY GONG.
     
    44
    Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Jozef Talian, prichádza Maroš Ferenc.
     
    37
    Trenčín dal gól!
    Toto je už pre Prešov trochu kruté. V prešovskej šestnsátke vznikla neprehľadná situácia, v ktorej bol Talian prikrátky. Gól si tak na svoje konto prípísal ANTONIO MANCE.
     
    36
    Na hranici vápna sme sledovali súboj Černák – Lawrence, z ktorého vyšiel úspešne domáci futbalista. Ten sa ešte dostal k zakončeniu, avšak Šemrinec Trenčín výborne podržal.
     
    33
    Trenčín dal gól!
    Prešovská defenzíva teraz stála zoskúpená veľmi husto, vďaka čomu sa dostal k zakončeniu GIORGI BERIDZE. Ten ešte prvú strelu v gól nepretavil, následne sa ale prezentoval gólovou hlavičkou.
     
    30
    Beridze založil peknú útočnú akciu, po ktorej sa ešte dostal k odrazenej lopte van Haaren. Ten pridal aj druhý gól Trenčína, pre ofsajd ale platiť nebude.
     
    27
    Trenčín dal gól!
    Na opačnej strane ihriska sa do šance dostal Trenčín, ktorý otvára stav zápasu a dostáva sa do vedenia! DESLEY UBBINK dostal na hranici vápna priveľa priestoru, čo využil a prestrelil Taliana medzi tromi žrďami.
     
    24
    Ubbink si teraz loptu dobre narazil s El Mahdiouiom a dostal sa na hranicu vápna, odkiaľ sa už chystal zakončovať, výborne však k nemu priskočil obranca, ktorý ho o hrací predmet včas pripravil.
     
    20
    Černák už schádza z trávnika po vlastných a do zápasu sa pravdepodobne o malý moment opätovne zapojí. To je pre Prešov dobrá správa.
     
    19
    Toto vyzerá veľmi nepríjemne. Černák ešte dohrával loptu po odpískaní, zrejme ale nedošliapol celkom ideálne a vyzerá to tak, že si to odniesol jeho pravý členok. Nuž, veríme, že bude prešovský futbalista v poriadku.
     
    15
    PRvotná myšlienka vyzerala veľmi zaujímavo, avšak Beridze si loptu predkopol až príliš a sám sa tak vyhnal z lepšieho streleckého uhla. Talian v tomto prípade zasahovať nemusel.
     
    6
    Prešov si na svoje konto pripísal prvú strelu na bránku, konkrétne strieľal v tomto prípade Černák. Lopta ešte pred Šemrincom poskočila a gólman Trenčína mal čo robiť, aby ju skrotil.
     
    2
    Hostia útočnú akciu rozohrali dobre po strane a dostali sa k prvému nebezpečnému zakončeniu, v tomto prípade ale lopta za chrbát Taliana nezapadla.

    Lukáš Pancurák

    Branky: 27. Ubbink, 33. Beridze, 37. Mance, 46. Gong, 60. Janga, 78. Janga, 89. Beridze

    Karty:   66. Černák (PRE), 76. Petko (PRE)


    FC Tatran Prešov: Talian (44. Ferenc) – Petko, Udeh, Jacko, Miliutin – Adekunle (65. Sedlák), Dzurík, Katona (C), Streňo – Černák, Więzik.
    Náhradníci: Ferenc – Dupkala, Sedlák, Keresteš, Micherda, Lenárt, Hovančík.

    AS Trenčín: Šemrinec – Kleščík (C), Lawrence, Čögley, El Mahdioui – Skovajsa, van Haaren, Ubbink (70. Zubairu), Gong (77. Paur) – Mance (47. Janga), Beridze.
    Náhradníci: Chovan – Keston, Zubairu, Klooster, Paur, Janga, Čataković.

    Rozhodčí: Glova – Hrčka, Roszbeck
    thejrc.org