Novosibirsk – Jaroslavl 4:3 (po pr.) | Omsk – Dynamo Moskva 0:1 (kon.) | Barys – Petrohrad 1:4 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Minsk 1:2 (kon.) | Jokerit – Viťaz 5:2 (kon.) | N.Novgorod – Vladivostok 3:0 (kon.)
CSKA Moskva – HC Slovan 3:2 (kon.) | Riga – Kunlun 1:2 (kon.) | Spartak Moskva – Chabarovsk 4:1 (kon.)
konec
Dinamo Riga
1:2 (0:1, 0:0, 1:1)
Red Star Kunlun
Pondělí 25.09.2017, 18:30 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (20:56:00)
     
    Československá stopa v utkání

    Marek Ďaloga (KUN) – 1+0, 1 střela, čas na ledě 15:14
     
    Střely na branku: 21 – 17
     
    Je dobojováno! Kunlun dokázal udržet náskok a nakonec si z Lotyšska odveze tři body za vítězství! Hostující celek se do vedení dostal v první třetině, kdy se trefil Wojtek Wolski ! Poté se dlouho hrál hodně opatrný hokej s minimem šancí. Až ve třetí třetině jsme se dočkali dalších branek! Marek Ďaloga poslal čínský celek do dvoubrankového vedení dělovkou od modré čáry. Dinamo utkání zdramatizovalo tři minuty před koncem, kdy se trefil Nikita Jevpalovs ! V závěrečné hře bez brankáře si domácí celek další šance nevytvořil.
     
    Konec zápasu.
     
    59:17
    Justin Peters míří na střídačku! Domácí celek se o vyrovnání pokouší v šesti bruslařích na ledě!
     
    59:10
    Brandon McMillan vybojoval kotouč za brankou Kunlunu, jenže hosté rychle vybojovali puk zpět a obloučkem jej poslali do středního pásma.
     
    58:20
    Ofsajd! Karl Stollery vjel do útočného pásma ještě před kotoučem a připravil domácí celek o možnost rozjel kombinaci před brankou. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:35
    Kunlun se nyní vymanil z vlastního obranného pásma. Čínský celek se na malou chvíli dokonce podíval do útoku, jenže rychle přišel o puk.
     
    57:05
    Domácí fanoušci se ihned probudili! Domácí hráči nyní cítí šanci na vyrovnání a nějaký bodový zisk. Čeká nás opravdu dramatický závěr utkání.
    56:38 Nikita JEVPALOVS - 1:2
     
    56:38
    Riga právě vstřelila branku!
    Drama je na světě! Dinamo Riga přeci jen snižuje na rozdíl jediné branky! NIKITA JEVPALOVS dostal přihrávku do volného prostoru a prudkou střelou trefil odkrytou část branky! Asistence: Krišjanis Redlihs.
     
    56:10
    Mikelis Redlihs obdržel přihrávku do jízdy. Domácí útočník se dostal před obránce, jenže bekhendem neoslovil nikoho ze svých spoluhráčů.
     
    55:24
    Hosté v plném počtu.
     
    55:22
    Domácí v plném počtu.
     
    54:35
    Brandon McMillan projel po levém křídle do útočného pásma. Domácí hokejista hledal spoluhráče v mezikruží, jenže našel jen připraveného Kinrada.
     
    54:12
    Krišjanis Redlihs si v útočném pásmu najel na zpětnou přihrávku a ihned nahodil puk na branku. Domácí hokejista trefil prvního clonícího hráče.
     
    53:24
    Přesilovka neměla dlouhého trvání! Kane totiž dostal dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    53:22
    Oskars Batna vyfasoval dvě minuty za hrubost. Kunlun si zahraje další přesilovku.
     
    53:12
    Oskars Batna číhal před brankou na prudkou přihrávku z rohu útočného pásma. Domácí hokejista se k puku nakonec nedostal. Kunlun se opět ubránil.
     
    52:35
    Hraje se hodně opatrně. Dinamo se sice snaží prodrat do útočného pásma, jenže domácí hokejisté se bojí zariskovat. Kunlun se brání bez větších problémů.
     
    52:10
    Miks Indrašis si na modré čáře zpracoval prudkou přihrávku a ihned vypálil. Jeho pokus zápěstím prosvištěl těsně vedle domácí svatyně.
     
    51:35
    Wojtek Wolski pomohl obraně Kunlunu v práci v rohu obranného pásma. Hostující tahoun vybojoval puk a okamžitě rozjel útočnou akci.
     
    51:07
    Brett Bellemore podle čárového rozhodčího přihrál rukou. Vhazovat se bude před hostující brankou. Riga má šanci na závěrečný nápor.
     
    50:23
    Oskars Batna si sjel na přihrávku do mezikruží a zakončil v pádu. Domácí hokejista trefil puk velmi dobře a jen těsně minul soupeřovu branku!
     
    50:10
    Kristaps Zile vyslal dlouhou přihrávku do útočného pásma. Magnus Hellberg si všiml dojíždějícího soupeře a raději přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levici.
     
    49:35
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Domácí hokejisté se snaží útočit, jenže soupeř jejich útoky ničí už ve středním pásmu.
     
    49:08
    Wojtek Wolski si vybruslil do volného prostoru a nikým neatakován dokázal vypálil. Jeho střela zápěstím prosvištěla daleko od branky.
     
    48:29
    Vitalijs Pavlovs si sjel na přihrávku na levé křídlo a okamžitě vystřelil. Domácí hokejista pálil zápěstím a jen těsně minul vzdálenější tyčku soupeřovy branky.
     
    48:02
    Gilbert Brulé nahodil puk od modré čáry. Před brankou clonil Wojtek Wolski, jenže domácí brankář Peters tentokrát nemusel zasahovat.
     
    47:15
    Miks Indrašis upadl v souboji za vlastní brankou. Rozhodčí měl souboj přímo před sebou a rozhodl se nepřerušovat hru.
     
    47:00
    Hosté v plném počtu.
     
    46:22
    Kunlun je po vstřelení další branky pořádně nabuzený. Hostující celek se nyní tlačí do útoku. Domácí fanoušci začínají pískat.
    45:31 Marek ĎALOGA - 0:2
     
    45:31
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Kunlun přidává druhou branku! Tohle už pro Dinamo bude nesmírně těžké! MAREK ĎALOGA si po vyhraném vhazování sjel na přihrávku na modrou čáru a tvrdou střelou poslal kotouč do sítě! Asistence: Wojtek Wolski.
     
    45:24
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Karl Stollery – 2 min., vysoká hůl).
     
    45:20
    Domácímu celku se úvod přesilové hry vůbec nepovedl. Kunlun vyhodil puk přes celé kluziště a lotyšský celek musí začít od vlastní branky.
     
    45:00
    Joonas Järvinen za svůj faul vyfasoval dvě minuty za nedovolené bránění. Dinamo může vyrovnat.
     
    44:37
    Tohle se domácím vůbec nepovedlo! Kristaps Zile vyslal dlouhou přihrávku, na kterou nedosáhl nikdo v červeném a puk končí na zakázaném uvolnění.
     
    44:20
    Peters vyjel ven z branky a vyhodil puk podél pravého mantinelu daleko od vlastní klece. Dinamo se po dlouhé době může vydat do útoku.
     
    43:40
    Jesse Blacker se opřel do odraženého puku. Domácí brankář kotouč vůbec neviděl, ale nakonec se dočkal úspěšného zásahu betonem.
     
    43:15
    Kunlun se nyní usadil v útočném pásmu a nepouští domácí hokejista ke kotouči. Geoffrey Kinrade se dlouho rozmýšlel a nakonec mu puk uskočil.
     
    42:45
    Wojtek Wolski rovněž vystřelil od modré čáry. Jeho dělovku pro změnu srazil obětavý obránce do rohu kluziště.
     
    42:10
    Geoffrey Kinrade nahodil puk od modré čáry na domácí branku. Před Petersem clonili hned tři hráči, jenže domácí brankář si stejně našel cestu ke kotouči.
     
    41:35
    Brandon McMillan dojel dlouhé nahození za branku. Domácí hokejista se s pukem bleskově otočil a ihned rozehrál po křídle.
     
    41:15
    Jesse Blacker dojel nahození za branku domácího celku, jenže nikdo z jeho spoluhráčů se ke kotouči nedostal.
     
    40:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Kunlun se ihned vydal do útoku, jenže domácí hokejisté uspěli za modrou čárou.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 13 – 12
     
    Druhá třetina je minulostí! Domácí celek si v prostřední periodě zahrál dvě přesilové hry, jenže ani v jedné z nich nedokázal ohrozit soupeřovu branku. Hokejisté Kunlunu brání na hranici sebeobětování a zatím pomáhají svému brankáři držet čisté konto. Po čtyřiceti minutách svítí na světelné tabuli stav 0:1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:20
    Cory Kane se v rohu útočného pásma natahoval po dlouhém nahození. Hostující hráč byl zcela osamocený, jenže nenašel nikoho v bílém dresu.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:29
    Tentokrát musel hostující brankář zasahovat proti nahození od modré čáry. Hellberg měl zcela čistý výhled a nepříliš razantní pokus schoval do lapačky. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    38:15
    Hraje se skutečně dlouhou dobu bez přerušení! Vitalijs Pavlovs vypálil z ostrého úhlu, jenže Magnus Hellberg jeho střelu vyrazil nad břevno hostující klece!
     
    37:35
    Zach Jüe zašlápl puk v rohu útočného pásma. Hostující útočník nasbíral cenné vteřinky a nepustil soupeře do volného prostoru.
     
    37:05
    Pavel Vorobej dlouho vyčkával za vlastní brankou. Vorobej si počkal na příjezd svého spoluhráče a společně založili hodně ospalou rozehrávku.
     
    36:27
    Kunlun mohl navýšit své vedení! Wolski jel sám na brankáře, pokusil se o bekhendový blafák, jenže nepřizvedl puk přes ležícího brankáře!
     
    36:12
    Brandon McMillan se po pravém křídle prodral až do útočného pásma, ale nikdo ze spoluhráčů mu nepřijel na pomoc. Hosté mohou založit protiútok.
     
    35:30
    Wolski bojoval o puk v rohu útočného pásma. Autor dosud jediné branky svedl souboj s dvojicí obránců. Nakonec se hráči Dinama dokázali ubránit.
     
    35:04
    Domácí se usadili v obranném pásmu Kunlunu. Marek Ďaloga však vystihl přihrávku za branku a lehkou tečí vytěsnil puk za modrou čáru.
     
    34:12
    Mikelis Redlihs clonil hostujícímu brankáři tak energicky, že se na malou chvíli postavil do brankoviště. Rozhodčí si jeho prohřešku všiml a přerušil hru.
     
    34:08
    Hosté v plném počtu.
     
    33:27
    Indrašis neudržel puk v útočném pásmu a defenzíva Kunlunu okamžitě poslala kotouč přes všechny čáry. Dinamo musí začít od vlastní branky.
     
    33:10
    Miks Indrašis nahodil puk na brankoviště, kde se jeho nahození snažil tečovat Mikelis Redlihs. Kotouč se od jeho hokejky odrazil mimo tři tyče.
     
    32:08
    Dinamo Riga si zahraje další přesilovku! Dvě minuty za podražení dostává Vorobej.
     
    32:04
    Danny Kristo si v útočném pásmu udělal prostor a dostal se k odraženému kotouči! Kristo se natahoval po zakončení do odkryté klece, ale puk nedostal za brankovou čáru!
     
    31:25
    Nikita Jevpalovs napadal rozehrávku soupeře v obranném pásmu Kunlunu. Cory Kane si s napadajícím soupeřem poradil a rozehrál o mantinel.
     
    31:02
    Dinamo dostalo soupeře pod enormní tlak. Jesse Blacker nakonec vybojoval kotouč a vyhodil jej na zakázané uvolnění. Hra se vrátí před Hellberga.
     
    30:14
    Vitalijs Pavlovs krásně tečoval vysoké nahození z levého křídla. Od hole domácího hráče se puk odrazil na beton brankáře! Kunlun měl z pekla štěstí!
     
    30:03
    Brett Bellemore dostal přihrávku na modrou čáru a bez váhání se opřel do kotouče. Hostující obránce vypálil opravdu tvrdě, jenže Peters jeho pokus viděl.
     
    29:28
    Hosté v plném počtu.
     
    29:03
    Do třetice se Kunlun osvobozuje. Čínský celek nyní hraje opravdu povedené oslabení. Dinamo si v přesilové hře nevytvořilo ani jednu střeleckou možnost.
     
    28:27
    Karl Stollery si na modré čáře nedokázal zpracovat prudkou přihrávku a kotouč mu uskočil do středního pásma. Domácí celek musí začít nanovo.
     
    28:10
    Hosté vybojovali kotouč za Hellbergovou svatyní a ihned jej vyhodili přes celé kluziště. Domácí brankář ihned vyjel z branky a rychle rozehrál.
     
    27:28
    Přesilovou hru si zahraje také Dinamo Riga. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Joonas Järvinen.
     
    27:10
    Matias Myttynen napadal statickou rozehrávku domácího celku na modré čáře. Zadáci Dinama situaci ustáli a nahodili puk za branku Kunlunu.
     
    26:20
    Domácí se ihned po návratu do plného počtu tlačí do útoku. Domácí Dinamo cítí, že dnes by proti Kunlunu mohlo zaútočit na body.
     
    26:05
    Domácí v plném počtu.
     
    25:30
    Až nyní se Dinamo dostalo ze své třetiny. Colton Gillies se dokonce dostal do zakončení. Jeho ránu z ostrého úhlu brankář Magnus Hellberg zastavil.
     
    25:10
    Colton Gillies sice zbrzdil prudkou přihrávku podél mantinelu, jenže se mu nepodařilo kotouč vyhodit ven z obranného pásma. Dinamo může pokračovat v útoku.
     
    24:26
    Cory Kane dojel nahození do rohu útočného pásma, kde ustál souboj se Stollerym. Hosté se usadili v útočném pásmě a nyní kombinují.
     
    24:05
    Tentokrát už si Kunlun přesilovku zahraje. Kristaps Zile dostává dvě minuty za držení.
     
    23:23
    Nerijus Ališauskas atakoval soupeře na hranici pravidel. Domácí obránce měl velké štěstí, že rozhodčí jeho zákrok neposoudil jako nedovolený.
     
    23:05
    Krišjanis Redlihs zastavil dlouhou přihrávku na rozjetého Wolského. Domácí obránce ihned vrátil puk před branku, kde nebyl nikdo v červeném.
     
    22:25
    Kristo objel branku hostujícího celku, nabil spoluhráči mezi kruhy. Domácí se nakonec odhodlali k zakončení, ale Hellberg nemusel zasahovat.
     
    22:02
    Geoffrey Kinrade si bleskově převzal přihrávku na modrou čáru a pohotově zakončil. Jeho střelu po ledě vykopl domácí brankář betonem na poslední chvíli!
     
    21:28
    Brandon DeFazio vyjel zpoza branky domácího celku a nabil spoluhráči na modrou čáru. Gilbert Brulé ihned střílel, jenže jeho pokus byl velmi nepřesný.
     
    21:10
    Wojtek Wolski nahodil puk do rohu útočného pásma. V něm o puk bojoval Kristaps Zile a domácí obránce kotouč vybojoval. Riga může zaútočit.
     
    20:35
    Magnus Hellberg vyjel ven z branky a počkal si na dlouhé vyhození podél mantinelu. Hostující brankář ihned rozehrál o mantinel, jenže nenašel nikoho ze spoluhráčů.
     
    20:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Dinamo se ihned vydalo do útoku, ale čárový rozhodčí si všiml postavení mimo hru.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 5 – 8
     
    První třetina je minulostí! Dinamo Riga sice v úvodní dvacetiminutovce hrálo aktivně, jenže domácí celek si nedokázal vypracovat gólové šance. Naopak na druhé straně přečetl Wojtek Wolski nepřesnou rozehrávku a svůj únik zakončil přesnou střelou! Od té doby tempo hry hodně opadlo a hrálo se hlavně v rozích kluziště. Do kabin se proto odchází za stavu 0:1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:21
    Domácí v plném počtu.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    18:25
    Geoffrey Kinrade si na modré čáře našel palebnou pozici, odkud nahodil puk na branku domácího celku. Peters jeho pokus dobře viděl a schoval puk do lapačky.
     
    18:02
    Dinamo zahájilo oslabení opravdu skvěle. Krišjanis Redlihs v rohu obranného pásma nadvakrát získal odražený kotouč a vyhodil jej přes celé kluziště.
     
    17:21
    Hosté si zahrají přesilovou hru! Oskars Batna dostává dvě minuty za krosček.
     
    17:03
    Karl Stollery vyjel s pukem do rohu útočného pásma, odkud nastřelil puk před branku, jenže nikdo v červeném dresu jeho pobídku nezasáhl.
     
    16:34
    Dinamo se nyní ubránilo jen za cenu vyhození přes všechny čáry. Píská se zakázané uvolnění, hra se přestěhuje před Peterse.
     
    16:05
    Luke Lockhart vyslal hodně prudkou přihrávku na modrou čáru. Hostující obránce si puk nedokázal zpracovat a Kunlun musí vyklidit útočné pásmo.
     
    15:36
    Miks Indrašis vystihl nepřesnou rozehrávku soupeře a po průniku do útočného pásma se protlačil do střelecké pozice. Domácí střelec byl dobře bráněn a hostující branku neohrozil.
     
    15:20
    Pavel Vorobej počkal s pukem za brankou na vystřídání svých spoluhráčů. Zatím sledujeme spíše ospalé utkání. Ani jednomu týmu se moc nechce.
     
    14:42
    Cory Kane ustál ostrý souboj v rohu útočného pásma. Hostující útočník však neměl spoluhráče, kterému by adresoval přihrávku.
     
    14:10
    Miks Indrašis se s pukem na hokejce prokličkoval do rohu útočného pásma. Domácí hokejista chtěl z rohu kluziště oslovit Zileho, jenže přihrál nepřesně.
     
    13:20
    Kyle Chipchura si u mantinelu sjel na dlouhé nahození. Hostující útočník svedl souboj s Ališauskasem, jenže domácí obránce byl důraznější.
     
    13:02
    Brandon Yip projel s kotoučem na modrou čáru, odkud puk nahodil za branku Dinama. Akce Kunlunu nemohla pokračovat, jelikož rozhodčí pískal ofsajd.
     
    12:25
    Karl Stollery si na modré čáře zpracoval odražený kotouč, připravil si jej na střelu a prověřil hostujícího brankáře. Magnus Hellberg skryl puk do lapačky.
     
    12:10
    Miks Indrašis uklidnil rozehrávku ve vlastním obranném pásmu. Domácí hokejista poté hledal Redlihse, jenže jeho přihrávka končí na zakázaném uvolnění.
     
    11:32
    Danny Kristo napadal rozehrávku Kunlunu v rohu útočného pásma. Domácí útočník se natahoval po odraženém kotouči. Scházely opravdu centimetry.
     
    11:10
    Cory Kane vymyslel pomalou přihrávku do útočného pásma. Brandon DeFazio spěchal za jeho pobídkou, nicméně důrazný obránce jej ke kotouči nepustil.
     
    10:35
    Mikelis Redlihs motal hlavy obráncům v rohu útočného pásma. Domácí útočník si sjel na pěknou přihrávku, ale nikdo ze spoluhráčů mu nepřišel na pomoc.
     
    10:20
    Vitalijs Pavlovs objel branku hostujícího celku a z rohu útočného pásma hledal Batnu. Druhý jmenovaný se ke střele neprodral před dobře postaveného obránce.
     
    09:30
    Hostující brankář vyrazil ven z branky a pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou. Hellberg musel dávat pozor na dotírajícího Redlihse.
     
    09:06
    Kunlunu se vstřelenou brankou narostla křídla. Hosté se znovu tlačili do útoku, jenže tentokrát jejich postup zastavuje postavení mimo hru.
    08:12 Wojtek WOLSKI - 0:1
     
    08:12
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Hosté se ujímají vedení! WOJTEK WOLSKI obral o puk Mikelise Redlihse, dostal se do samostatného úniku a střelou do horního rohu překonal domácího brankáře! Bez asistence.
     
    08:02
    Ďaloga měl velké problémy s rozehrávkou, ale nakonec našel Wolského, jež zavezl puk za branku. Kunlun nyní kombinuje v útočném pásmu.
     
    07:26
    Na druhé straně si puk připravil Pavel Vorobej, jež vyslal svižnou střelu zápěstím, jenže domácí brankář Justin Peters dával pozor a schoval puk do lapačky.
     
    07:10
    Kristaps Zile vystihl nepřesnou rozehrávku soupeře. Zile se s pukem okamžitě prosmýkl do útočného pásma, ale jeho zakončení postrádalo přesnost.
     
    06:32
    Danny Kristo objel soupeřovu branku a zadovkou se snažil oslovit volného spoluhráče. Jeho přihrávka se od branky Kunlunu odrazila do rohu.
     
    06:07
    V hale zatím panuje skvělá atmosféra. Domácí fanoušci i přes bídné výsledky Dinama v letošním ročníku hlasitě skandují a ženou svůj tým do útoku.
     
    05:22
    Do třetice postavení mimo hru na straně domácího celku! Oskars Batna vyhodil puk ze středního pásma, kam vjel Aleksandrs Jerofejevs.
     
    05:05
    Aleksandrs Jerofejevs si nabruslil mezi kruhy, kam přilétla prudká přihrávka z pravého křídla. Domácí útočník si neporadil se zpracováním a puk mu odskočil od hokejky.
     
    04:20
    A další ofsajd. Colton Gillies udělal zbytečnou kličku na modré čáře a jeho spoluhráčů vlétl do útočného pásma. Opět se bude vhazovat ve střední třetině.
     
    04:10
    Marek Ďaloga také za vlastní brankou vyčkal na nabídku svých spoluhráčů. Poté vymyslel přihrávku na pravou stranu, ale od Jevspalovse se puk odrazil mezi diváky.
     
    03:28
    Domácí celek se hnal do dalšího rychlého protiútoku. Oskars Batna byl nyní příliš netrpělivý a vlétl do útočného pásma ještě před kotoučem. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    03:10
    Nerijus Ališauskas zastavil hru za vlastní brankou a počkal na vystřídání svých spoluhráčů. Čerstvé síly posílá na led také trenér čínského celku.
     
    02:25
    Marek Ďaloga nahodil puk do rohu útočného pásma, jenže nikdo z hráčů v bílých dresech se k jeho pobídce neprobil. Riga může založit další útok.
     
    02:16
    Oba týmy hrají v plném počtu.
     
    01:22
    Aleksandrs Jerofejevs si na pravém křídle sjel na prudkou přihrávku a dostal se před soupeřovu branku. Hellberg jeho pokus viděl a schoval puk v lapačce.
     
    01:10
    Poprvé v utkání se do útoku vydal také Kunlun. Hosté projeli do útočného pásma po pravém křídle, jenže rychle přišli o kotouč.
     
    00:16
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Vitalijs Pavlovs – 2 min.).
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Jesse Blacker – 2 min., hrubost).
     
    00:10
    Domácí hokejisté uspěli na úvodním vhazování dnešního duelu a ihned se vydali do útoku. Colton Gillies si sjel na přihrávku před branku, ale Hellberga nepropálil.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na ledovou plochu. Riga bude hrát v červeném, zatímco Kunlun přijel do Lotyšska v bílých dresech.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Dinamo Riga: Peters (Kalninš) – K. Redlihs, Stollery, Wrenn, Balinskis, Zile, Ališauskas, Jerofejevs – Gillies, Pavlovs, Meija – Indrašis, Kristo, McMillan – Jevpalovs, M. Redlihs, Bičevskis – Gegeris, Batna, Lipsbergs – E. Kulda.

    Red Star Kunlun: Hellberg (Karhunen) – Blacker, Järvinen, Kinrade, Bellemore, Vorobej, Ďaloga, Ibragimov – Wolski, Ponikarovskij, Kane – DeFazio, Brulé, Yip – Myttynen, Thuresson, Chipchura – Jüe, Lockhart, Jaw.

    Rozhodčí: Vasiljev, Kuljov – Šalagin, Šišlo.
     
    Dinamo Riga

    Lotyšský celek zažívá hrůzostrašnou sezónu a krčí se na samotném dně Kontinentální hokejové ligy. Ve čtrnácti duelech získalo Dinamo Riga jen pět bodů. Na svém ledě navíc prohráli všech pět utkání. Dinamo letos inkasovalo už 48 branek a má suverénně nejhorší defenzívu v celé soutěži. V minulém duelu prohrálo 2:0 na ledě Nižněkamsku.
     
    Red Star Kunlun

    Jediný čínský zástupce v Kontinentální hokejové lize vstoupil do soutěže velmi slušně, ale v posledních duelech si připsal horší výsledky. Aktuálně patří Kunlunu devátá pozice Východní konference. Na svém kontě má loňský nováček 21 bodů. Kunlun je nyní na dlouhém turné po kluzištích soupeřů. V posledních třech zápasech však nezískal ani jediný bod. Naposledy prohrál 6:2 na ledu Spartaku Moskva.
     
    Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z KHL. Společně se dnes podíváme na souboj mezi Dinamem Riga a Kunlunem. Startujeme v 18:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 57. Jevpalovs (K. Redlihs) – 9. Wolski, 46. Ďaloga (Wolski)


    Dinamo Riga: Peters (Kalninš) – K. Redlihs, Stollery, Wrenn, Balinskis, Zile, Ališauskas, Jerofejevs – Gillies, Pavlovs, Meija – Indrašis, Kristo, McMillan – Jevpalovs, M. Redlihs, Bičevskis – Gegeris, Batna, Lipsbergs – E. Kulda.
    Red Star Kunlun: Hellberg (Karhunen) – Blacker, Järvinen, Kinrade, Bellemore, Vorobej, Ďaloga, Ibragimov – Wolski, Ponikarovskij, Kane – DeFazio, Brulé, Yip – Myttynen, Thuresson, Chipchura – Jüe, Lockhart, Jaw.

    Rozhodčí: Vasiljev, Kuljov – Šalagin, Šišlo
    ocianews.com