Novosibirsk – Jaroslavl 4:3 (po pr.) | Omsk – Dynamo Moskva 0:1 (kon.) | Barys – Petrohrad 1:4 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Minsk 1:2 (kon.) | Jokerit – Viťaz 5:2 (kon.) | N.Novgorod – Vladivostok 3:0 (kon.)
CSKA Moskva – HC Slovan 3:2 (kon.) | Riga – Kunlun 1:2 (kon.) | Spartak Moskva – Chabarovsk 4:1 (kon.)
konec
Dinamo Riga
1:2 (0:1, 0:0, 1:1)
Red Star Kunlun
Pondělí 25.09.2017, 18:30 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (20:56:00)
     
    Československá stopa v utkání

    Marek Ďaloga (KUN) – 1+0, 1 střela, čas na ledě 15:14
     
    Střely na branku: 21 – 17
     
    Je dobojováno! Kunlun dokázal udržet náskok a nakonec si z Lotyšska odveze tři body za vítězství! Hostující celek se do vedení dostal v první třetině, kdy se trefil Wojtek Wolski ! Poté se dlouho hrál hodně opatrný hokej s minimem šancí. Až ve třetí třetině jsme se dočkali dalších branek! Marek Ďaloga poslal čínský celek do dvoubrankového vedení dělovkou od modré čáry. Dinamo utkání zdramatizovalo tři minuty před koncem, kdy se trefil Nikita Jevpalovs ! V závěrečné hře bez brankáře si domácí celek další šance nevytvořil.
     
    Konec zápasu.
     
    59:17
    Justin Peters míří na střídačku! Domácí celek se o vyrovnání pokouší v šesti bruslařích na ledě!
     
    59:10
    Brandon McMillan vybojoval kotouč za brankou Kunlunu, jenže hosté rychle vybojovali puk zpět a obloučkem jej poslali do středního pásma.
     
    58:20
    Ofsajd! Karl Stollery vjel do útočného pásma ještě před kotoučem a připravil domácí celek o možnost rozjel kombinaci před brankou. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:35
    Kunlun se nyní vymanil z vlastního obranného pásma. Čínský celek se na malou chvíli dokonce podíval do útoku, jenže rychle přišel o puk.
     
    57:05
    Domácí fanoušci se ihned probudili! Domácí hráči nyní cítí šanci na vyrovnání a nějaký bodový zisk. Čeká nás opravdu dramatický závěr utkání.
    56:38 Nikita JEVPALOVS - 1:2
     
    56:38
    Riga právě vstřelila branku!
    Drama je na světě! Dinamo Riga přeci jen snižuje na rozdíl jediné branky! NIKITA JEVPALOVS dostal přihrávku do volného prostoru a prudkou střelou trefil odkrytou část branky! Asistence: Krišjanis Redlihs.
     
    56:10
    Mikelis Redlihs obdržel přihrávku do jízdy. Domácí útočník se dostal před obránce, jenže bekhendem neoslovil nikoho ze svých spoluhráčů.
     
    55:24
    Hosté v plném počtu.
     
    55:22
    Domácí v plném počtu.
     
    54:35
    Brandon McMillan projel po levém křídle do útočného pásma. Domácí hokejista hledal spoluhráče v mezikruží, jenže našel jen připraveného Kinrada.
     
    54:12
    Krišjanis Redlihs si v útočném pásmu najel na zpětnou přihrávku a ihned nahodil puk na branku. Domácí hokejista trefil prvního clonícího hráče.
     
    53:24
    Přesilovka neměla dlouhého trvání! Kane totiž dostal dvě minuty za nedovolené bránění.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 57. Jevpalovs (K. Redlihs) – 9. Wolski, 46. Ďaloga (Wolski)


    Dinamo Riga: Peters (Kalninš) – K. Redlihs, Stollery, Wrenn, Balinskis, Zile, Ališauskas, Jerofejevs – Gillies, Pavlovs, Meija – Indrašis, Kristo, McMillan – Jevpalovs, M. Redlihs, Bičevskis – Gegeris, Batna, Lipsbergs – E. Kulda.
    Red Star Kunlun: Hellberg (Karhunen) – Blacker, Järvinen, Kinrade, Bellemore, Vorobej, Ďaloga, Ibragimov – Wolski, Ponikarovskij, Kane – DeFazio, Brulé, Yip – Myttynen, Thuresson, Chipchura – Jüe, Lockhart, Jaw.

    Rozhodčí: Vasiljev, Kuljov – Šalagin, Šišlo
    ocianews.com