Benátky n/J – Prostějov 4:2 (kon.) | Vsetín – Slavia 2:5 (kon.) | Třebíč – Litoměřice 2:3 (kon.)
K. Vary – Kladno 6:2 (kon.) | Kadaň – Motor ČB 1:2 (kon.) | Frýdek-M. – Havířov 2:3 (kon.)
Přerov – Ústí n/L 7:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:5 (0:2, 0:1, 2:2)
HC Slavia Praha
Pondělí 25.09.2017, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:40
    Hryciowa na modré čáře odzbrojil Doležal, přihrál do jasné pozice Nedvídkovi, proti jeho střele se však vytáhl vsetínský brankář Šurý, jenž reflexně zasáhl svou lapačkou.
     
    58:02
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Lapač bouří v krátké chvílí podruhé. Protiútok Vsetína vedl DAVID BŘEZINA, jenž vyslal z pravého kruhu přesnou střelu, která skončila až za zády Frodla. Asistence: Jaroslav Markovič, Ondřej Slováček.
     
    57:30
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se přeci jen dočkali čestného úspěchu! Ve signalizované výhodě se k brance řítil Markovič, jeho pokus ještě Frodl vyrazil, ale na dorážku RADIMA HRUŠKY již nestačil. Asistence: Jaroslav Markovič.
     
    55:49
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté se na Lapači ujímají již pětibrankového vedení! Třetí přesilovou hru v utkání využil ZDENĚK DOLEŽAL, když využil přihrávky Šagáta a poslal kotouč za bezmocného Šurého. Asistence: Martin Šagát, Jiří Drtina.
     
    55:22
    Slavia si zahraje ještě přesilovou hru, dvě minuty za vysokou hůl fasuje Karafiát.
     
    50:33
    Dnešní utkání sleduje 3108 diváků.
     
    46:44
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané navyšují své vedení, ZDENĚK DOLEŽAL si nabruslil s kotoučem do mezikruží, odkud vyslal přesnou ránu k tyči a pojistil slávistický náskok. Asistence: Lukáš Nedvídek, Jiří Drtina.
     
    43:51
    Možnost pro Vsetín, s útočnou aktivitou to přehnal Šagát a putuje na trestnou lavici, dvě minuty nedovolené bránění.
     
    37:41
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané jdou do tříbrankového trháku. Třetí branka v síti Vsetína se ocitla po totožné situace jako dvě předchozí. Na modré čáře napřáhl JAN NOVÁK a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jaroslav Kasík, Václav Jankovský.
     
    25:20
    Slavia si svou aktivitou v útočném pásmu vynutila faul, dvě minuty za sekání pro Tepera.
     
    21:26
    Vsetín bude mít nyní jedinečnou příležitost jít do kontaktu, Kolařík nešťastně napálil kotouč a ten vyletěl mimo ledovou plochu, rozhodčí zcela správně pískají zdržování hry.
     
    20:51
    Březina byl nyní v útočném pásmu velmi aktivní a vysloužil si faul slávistického kapitána Jana Nováka, ten fasuje dvě minuty za hákování.
     
    19:43
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané se ještě před koncem první třetiny stihli prosadit a dostávají se do dvoubrankového vedení, navíc se jim podařilo využít přesilovou hru. Kombinaci Slavistů zakončil přesnou střelou od modré čáry JAN NOVÁK. Asistence: Jiří Drtina, Zdeněk Doležal.
     
    19:29
    Jak Frolo, tak i Ryzák už si v dnešním utkání nezahrají, oba dostávají pětiminutový trest + osobní trest do konce utkání. Navíc budou Slávisté mít výhodu početní výhody, protože ještě před pěstním soubojem rozhodčí signalizoval trest Ostrčila, toho čeká dvouminutový pobyt na trestné lavici.
     
    13:50
    Další vyloučení v dnešním utkání, tentokrát na straně Slavie, dvě minuty za nedovolené bránění odsedí na lavici hanby Šagát.
     
    11:37
    Frolo nedokázal vyhodit kotouč, na modré čáře jej zachytil Novák, nabil na ránu Drtinovi, jenž trefil tyč!
     
    11:17
    Tentokrát si početní výhodu zahraje pražská Slavia, vsetínská lavička dostala trest za příliš mnoho hráčů na ledě, trest odsedí Finsterle.
     
    09:12
    První početní výhodu v utkání si vyzkouší Vsetín. Dvě minuty za hákování fasuje slávistický útočník Krejčík.
     
    03:43
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané jdou na Lapači do vedení! Sešivaným se podařilo využít početní výhodu, když od modré čáry propálil Šurého JIŘÍ DRTINA. Asistence: Jan Novák.
     
    02:10
    Domácí obránce Hryciow si musel při bráněné Doležala pomoci faulem a putuje na trestnou lavici za podražení.
     
    01:18
    První vyloučení utkání na obou stranách, za Vsetín Janáček, dvě minuty hrubost, stejný trest platí i pro hostujícího Ondráčka.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 58. Hruška (Markovič), 59. Březina (Markovič, Slováček) – 4. J. Drtina (J. Novák), 20. J. Novák (J. Drtina, Z. Doležal), 38. J. Novák (Kasík, Jankovský), 47. Z. Doležal (Nedvídek, J. Drtina), 56. Z. Doležal (Šagát, J. Drtina)


    VHK ROBE Vsetín: Šurý (Horčička) – Frolo, Ostrčil, Teper, Janáček, Hryciow, Dundáček – Březina, Hruška, Kucharczyk – Markovič, Vávra, Slováček – Finsterle, Pokorný, Hořanský – Karafiát, Šilhavý, Kajaba.
    HC Slavia Praha: Frodl (Vecka) – J. Drtina, J. Novák, Ryzák, Kasík, Kolařík, A. Růžička – L. Krejčík, Nedvídek, Z. Doležal – Kubica, Šagát, M. Kadlec – Jankovský, Šafránek, M. Ondráček – Krliš, Furch, Šmerha.

    Rozhodčí: Obadal, Doležal – Bryška, Novák

    Diváci: 3108
    ocianews.com