Benátky n/J – Prostějov 4:2 (kon.) | Vsetín – Slavia 2:5 (kon.) | Třebíč – Litoměřice 2:3 (kon.)
K. Vary – Kladno 6:2 (kon.) | Kadaň – Motor ČB 1:2 (kon.) | Frýdek-M. – Havířov 2:3 (kon.)
Přerov – Ústí n/L 7:4 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
2:3 (0:1, 2:2, 0:0)
HC Stadion Litoměřice
Pondělí 25.09.2017, 17:30 • MANN + HUMMEL ARENA • Chance liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Třetí třetina nepřinesla změnu utkání, pouze pár vyloučení a šancí na obou stranách. Hra se většinu času přelévala ze strany na stranu, Třebíč byla o něco aktivnější ve střelách, Litoměřice zase v ataku na třebíčské hráče. I přes snahu Třebíče a i následných pár sekund ve hře 6 na 5 se jim nepodařilo srovnat stav nebo ho dokonce otočit. Litoměřice si všechno pohlídaly a dnes ukázaly, že byly tím lepším týmem. Z onlajn přenosu to je pro dnešek vše. Děkuji vám za pozornost a někdy příště, na shledanou. (19:55:17)
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Posledních pár sekund se snažila Třebíč dostat ke střele, avšak bez úspěchu.
     
    59:41
    Třebíč zkouší štěstí bez brankáře a se šesti hráči v poli.
     
    59:05
    Horký se pokoušel nahodit puk zpoza brány Rybára, kde se k němu nedostal jeden z připravených třebíčských hráčů.
     
    58:37
    Hosté v plném počtu.
     
    57:52
    Vodný se dostal ke střele, kterou zablokovala obrana Litoměřic, následně střílí Mikyska, který se trefil do přilby Rybára a před bránou se zbytek třebíčského týmu snaží dostat k dorážkám, ale bez úspěchu.
     
    57:25
    Nyní se Třebíč nedokázala dostat přes obranu hostů a musí začínat znovu ze středního pásma.
     
    56:59
    Kaláb vystřelil na bránu Rybára, jeho střela však minula bránu.
     
    56:37
    Vyloučen hráč číslo 75 Martin Havelka (LTM) na dvě minuty – faul kolenem.
     
    56:15
    Vodný vyhodil puk za bránu Rybára, znovu se dostává k puku a k následné střele z pravé strany, která minula bránu hostů.
     
    54:55
    Vágnerovu střelu zablokovala obrana hostů. Nyní si Vejmelka poměrně riskantně pohrával s pukem za vlastní bránou, nakonec se puk dostal k jednomu z Třebíčských obránců, který se ho pokouší vyvézt do středního pásma.
     
    54:15
    Vhazování vyhráli domácí, ke střele se dostal Kaláb, před bránou se ještě snažil dorážet jeden z třebíčských hráčů, to se mu ale nepodařilo a tlak Třebíče stále pokračuje.
     
    54:15
    Stav utkání se stále vyvíjí lépe pro Litoměřice a to 3:2. Třebíč se ale nebojí útoku a stále se snaží dostat Litoměřice pod tlak. Jak toto utkání bude pokračovat se dozvíme po vhazování před Rybárem.
     
    53:35
    Čejka s Havránkem a Wasserbauerem kombinují, ke střele se ale nedostává po nahrávce od Vodného jeden z útočníků Třebíče, jelikož ten je atakován litoměřickou obranou.
     
    52:29
    Vhazování ve středním pásmu si berou na své hole hosté, za vlastní bránou si ale puk přebírají domácí a Půža se ho pokouší vyvézt do útočného pásma. To se mu daří, o kotouč ale následně přichází a nyní se hraje ve středním pásmu.
     
    52:05
    Helt vyváží puk přes střední pásmo, Jandus se pokusil o střelu mezi betony, kterou Vejmelka zneškodnil.
     
    51:50
    Ke střele se po nahrávce zpoza zad Rybára a po nahrávce od levého mantinelu dostal před bránou hostů Erat, který nedokázal kotouč tečovat.
     
    51:05
    Chalupa si nedokázal prohodit puk mezi nohy, stihl mu ho sebrat jeden z třebíčské obrany, který ho následně vyváží do středního pásma.
     
    50:22
    Zohorna nedokázal sklepnout puk ke Kristlovi, který stál u modré čáry, kotouč si za bránou berou hosté a vyráží dopředu.
     
    49:50
    David Dolníček se pokusil z pravého rohu o střelu z ostrého úhlu a ještě z otočky, která projela brankovištěm Rybára.
     
    49:00
    Smetana nedokázal vyhodit puk dál jak do středního pásma, odkud ho nazpět domácí nahodili za záda Rybára, tam si ho bere Havelka a pokouší se puk vyhodit z obranného pásma. To se mu nedaří, místo toho se ke střele dostávají od modré čáry domácí, kteří nedokázali tuto možnost proměnit.
     
    48:20
    Domácí se dostávají do plného počtu, nyní vyjíždí na Vejmelku Helt, který se dostává ke střele, která jde nad bránu domácích.
     
    48:00
    Domácí v plném počtu.
     
    47:32
    Nyní se Kalábovi nepodařilo vyhodit puk a vznikla z toho situace pro hosty, kterou ale nedokázali využít.
     
    46:45
    Litoměřice zatím kroužily kolem třebíčské brány, nyní se podařilo třebíčským hráčům zablokovat přihrávku hostů a dostat tak puk do středního pásma.
     
    46:00
    A za již zmiňované vyhození puku si jde odsedět dvouminutový trest hráč číslo 5 Ondřej Malec (TRE) za zdržování hry.
     
    45:28
    Malec se pokusil vyhodit puk z obranného pásma, to se následně mění na vyhození kotouče z hřiště a vhazovat se bude v obranném pásmu Třebíče.
     
    44:15
    Domácí se dokázali ubránit přesilovce hostů. Nyní se pokouší za bránou rozehrát Vágner, jehož nahození puku do středního pásma zachytil Smetana a vyrazil před Vejmelku.
     
    43:46
    Domácí v plném počtu.
     
    43:30
    Hosté se zatím dostali k jedné pěkné střele, jinak se daří obráncům Třebíče likvidovat jejich pokusy založit útočnou akci.
     
    41:46
    Zatímco se dostali domácí dostali do plného počtu, hra se opět dostala do výhody pro hosty, kdy padlo další vyloučení. Tentokrát jde na trestnou lavici hráč číslo 66 Lukáš Vágner (TRE) na dvě minuty – držení protihráče.
     
    41:17
    Vhazování před Vejmelkou si berou hosté, ke střele se dostal Chalupa, nyní se ale hraje už v pěti.
     
    40:50
    Smetana vypálil z pravé strany na Vejmelku, jeho střela šla vedle brány domácích.
     
    40:02
    Litoměřice nastupují do třetí třetiny v početní výhodě. K puku se ale jako první dostávají domácí, kteří se osvobozují vyhozením puku za záda Rybára.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Tato třetina byla mnohem aktivnější než ta předešlá. Krátce poté, co hosté nedokázali využít početní výhodu, dali hráči Horácké Slavie srovnávací branku na 1:1 v čase 22:26 a zasloužil se o ni Silvester Kusko. To si ale hosté nenechali líbit a v čase 22:47 se dostal na druhé straně ke střele Bílek, který po minutě a třech sekundách opět poslal Litoměřice do vedení a to na 2:1. K vyrovnávací brance se v čase 23:43 dostal Jan Wasserbauer, který srovnal stav na 2:2. A opět krátce poté, tentokrát v přesilovce se do gólové šance dostal v čase 24:59 Smetana, který poslal Litoměřice do vedení 3:2. Pak už se hra přelévala ze strany na stranu. Až v čase 28:46 dostal od rozhodčích možnost si jet trestné střílení Tadeáš Král, který ho ale nedokázal proměnit. Pak už jsme byli svědky pouze pár vyloučení, která neměla nijak vliv na stav utkání. Do třetí třetiny budou Litoměřice nastupovat v početní výhodě a to 5 na 4. Další třetina začne přibližně v 19:23.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:45
    Smetana s Bílkem kombinují před Vejmelkou, Bílek se dostal ke střele, tu si ale brankář domácích pokryl.
     
    39:23
    Vyloučen hráč číslo 62 Dalimil Mikyska (TRE) na dvě minuty – vražení na hrazení.
     
    39:07
    Vhazování si berou na své hole domácí, Kristl si objíždí bránu Rybára, ke střele se dostal Wasserbauer, ale brankář hostů byl pozorný.
     
    39:05
    Hosté se osvobozují z třebíčského sevření na základě zakázaného uvolnění.
     
    38:32
    Vhazování před Rybárem si berou na své hole domácí, Čejka ale nedokázal puk na modré čáře zachytit a domácí se musí rozjíždět ze středního pásma.
     
    38:06
    Hosté v plném počtu.
     
    37:46
    Mikyska se dostal ke střele, která nešla do Rybárovy brány. Nyní se pro puk natahoval Erat s Kristlem, ale ani jeden z nich si nedokázal převzít puk.
     
    36:57
    Třebíčským hráčům se nedaří dostat přes střední pásmo, nyní se ke střele dostal od modré čáry dokonce Bílek, který trefil Vejmelku do helmy.
     
    36:06
    Vyloučen hráč číslo 3 Martin Jandus (LTM) na dvě minuty – držení protihráče.
     
    35:55
    Wasserbauer nahrál puk Vodnému, ten ho nahrál Čejkovi, ten zadovkou zpět Vodnému, který se ale už ke střele nedostal, protože rozhodčí ukončili výhodu Třebíče a bude se vylučovat.
     
    35:25
    Půža se dostal ke střele od modré čáry, jeho pokus zablokovala obrana ve spolupráci s brankářem hostů.
     
    34:24
    Vágner vyhodil puk ze svého obranného pásma na modrou čáru hostů, kde se domácí dostávají do ofsajdu. Puk si následně berou hosté, vyjíždí směrem za bránu Vejmelky, kde se až na jednu střelu od modré čáry nic zvláštního nestalo.
     
    33:58
    Nyní se hraje opět 5 na 5. Jako první se dostávají do útoku hosté, kteří se ale nedostali dál jak do středního pásma a k následnému vyhození kotouče. Hra je přerušena.
     
    33:55
    Domácí v plném počtu.
     
    33:31
    Hosté v plném počtu.
     
    33:20
    Třebíč se po neshodě na modré čáře dostává do ofsajdu. Vhazování ve středním pásmu si berou hosté.
     
    32:30
    Máme tu další hru 4 na 4, nyní se ke střele dostal Strejček, který svojí střelu nedokázal nasměrovat do brány Vejmelky.
     
    31:55
    Vyloučen hráč číslo 77 Richard Kristl (TRE) na dvě minuty – krosček.
     
    31:31
    Po poměrně krátké době se dostávají Litoměřice opět do oslabení. Tentokrát si jde odsedět dvouminutový trest hráč číslo 71 Matěj Chalupa (LTM) za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    31:23
    Hosté v plném počtu.
     
    30:45
    Dolníček společně se svými spoluhráči kombinoval před Rybárem, nedostali se však dál jak k jedné střele a jsou vyhnáni do svého obranného pásma.
     
    30:10
    Havránek kombinuje s Kristlem, následně puk dostává Vodný, který svojí střelou nedokázal zaskočit brankáře hostů, který jeho pokus zneškodnil.
     
    29:23
    Vyloučen hráč číslo 16 Aleš Pavlas (LTM) na dvě minuty – držení protihráče.
     
    29:18
    Havránek se do sebe zaklesl s jedním z hráčů Litoměřic. Najednou se puk po střele jednoho z hráčů hostů v bráně Rybára, tento pokus ale platit nebude a namísto toho se bude vylučovat.
     
    28:46
    Rozhodčí po faulu nakázali trestné střílení, které jel za Horáckou Slavii Tadeáš Král, který svůj pokus dostat puk mezi Rybárovy betony nedokázal realizovat. Stav tak zůstává stejný: 2:3.
     
    27:59
    Kvasnička se dostal do útočného pásma, tam je atakován domácími a puk se následně ocitá ve středním pásmu.
     
    27:35
    Nyní se po vhazování k puku dostali hráči Litoměřic, ti puk rychle vyvážejí z obranného pásma, ale rozhodčí hru následně přerušují, protože Wasserbauer zůstal ležet na ledě a ani po chvíli se nezvedal. Naštěstí vypadá v pořádku, odjíždí z kluziště a pokračuje se v obranném pásmu Třebíče.
     
    27:10
    Miškář se pokoušel dostat před obranu domácích, to se mu podařilo, ale ke střele se již nedostal.
     
    26:49
    Jirásek se pokusil osvobodit tým nahozením puku za svoji vlastní branku, to se mu daří, ale na základě zakázaného uvolnění.
     
    26:07
    Nyní probíhá kanonáda na druhé straně kluziště, kdy se dostali ke střele hráči Litoměřic, ale jejich pokusy od modré čáry a následně dorážka před Vejmelkou, nevyšly.
     
    25:30
    O střelu z bezprostřední blízkosti se pokusil jeden z hráčů Třebíče, tento pokus ale dokázal Rybár zneškodnit.
     
    24:59
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Litoměřice rychle využívají přesilovku a opět se dostávají do vedení, kdy po přihrávce od Pavlase se dostal ke střele SMETANA, který propálil Vejmelku. Asistence: Pavlas.
     
    24:52
    Litoměřice se dostávají do početní výhody a začínají střeleckou kanonádu.
     
    24:18
    Vyloučen hráč číslo 88 Luboš Horký (TRE) na dvě minuty – sekání.
     
    23:43
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A domácí opět srovnávají stav, tentokrát na 2:2 zásluhou JANA WASSERBAUERA, který propálil z otočky Rybára. Asistence: Havránek.
     
    22:47
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    a přichází rychlá odpověď Litoměřic! Rychlý protiútok vytvořili Veselý, Kvasnička a BÍLEK, který byl tím úspěšným střelcem a navýšil stav na 2:1. Asistence: Kvasnička, Veselý.
     
    22:26
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Zohorna si najel zpoza Rybárovy brány a pokusil se zakončit. To se mu nepodařilo, ale puk se po odrazu od jednoho z hráčů dostal k SILVESTEROVI KUSKOVI, který byl již úspěšný a vyrovnal stav na 1:1. Asistence: Radim Zohorna.
     
    21:58
    Hosté nedokázali využít početní výhody ve svůj prospěch. Hra dále pokračuje 5 na 5. Vhazování ve středním pásmu si berou hosté, nahozením puku za bránu hostů se ale sami dostali z útočné pozice a museli se rychle vracet do vlastního obranného pásma, kam pomalu startovala Litoměřická útočná formace.
     
    21:19
    Domácí v plném počtu.
     
    21:15
    Chalupa zachránil puk na modré čáře a pokračuje v útočné akci.
     
    20:30
    Pavlas nahodil puk do obranného pásma Třebíče, odtud je ale vyhnán třebíčskou obranou a musí se vracet zpět do svého obranného pásma.
     
    20:05
    Hosté nastupují s početní výhodou 5 na 3. Dostávají se k první střele, ale bez větší odezvy.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    V první třetině jsme byli svědky mnoha vyloučení a to celkem čtyřech na straně Litoměřic a třech na straně Třebíče. Už od začátku jsme mohli vidět výraznou aktivitu Litoměřic, které se dostaly do nejedné šance. Pouze jednu z nich ale dokázali proměnit a to v čase 6:44, kdy tvrdou střelou propálil Vejmelku Jan veselý a poslal tak Litoměřice do vedení. Do další třetiny nastoupí Litoměřice v početní výhodě a to rovnou 5 na 3. Litoměřice dnes působí jako silnější tým. Bude tomu tak i v následující třetině? To se dozvíme již v 18:23, kdy padne úvodní vhazování.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:44
    Vhazování před Vejmelkou si berou domácí, Čejka ve spolupráci s Vágnerem vyhazuje puk a osvobozuje se od nátlaku Litoměřic.
     
    19:19
    A máme tu další vyloučení na straně Třebíče, na trestnou lavici byl poslán hráč číslo 51 Jan Wasserbauer (TRE) na dvě minuty – držení protihráče.
     
    18:35
    Vyloučen hráč číslo 9 Roman Erat (TRE) na dvě minuty – podražení.
     
    18:30
    Vhazování ve středním pásmu si berou hosté, následně o něj přicházejí a puk nahazují za bránu hostů domácí. Tam byl složen k zemi jeden z hráčů Litoměřic a rozhodčí budou trestat.
     
    17:52
    Havránek nahrál Čejkovi, který vypálil, před Rybárem se ale v této chvíli pohyboval David Malec, který stál v brankovišti, z něhož ho rozhodčí hvizdem následně vykázali.
     
    17:40
    Hosté v plném počtu.
     
    17:20
    Havránek se pokusil o sólový průjezd středním pásmem, na modré čáře je zastaven obranou a musí se vracet zpět do svého obranného pásma.
     
    16:55
    Vodný rozjíždí útočnou akci, k puku se dostal Mikyska, který vypálil puk na Rybára, který jeho pokus zneškodnil bez větších problémů.
     
    16:20
    Erat nahazuje puk za záda Rybára, Vágner mu nahrává na střelu k modré čáře, Erat vystřelil, ale jeho pokus zneškodnil Rybár svým betonem. Před bránou se ještě snažil Erat o dorážku, tam si ho ale pokryla obrana Litoměřic.
     
    15:45
    Vhazování si berou na své hole domácí, Horký puk však ztratil z hokejky a domácí se osvobozují vyhozením kotouče.
     
    15:40
    Vyloučen hráč číslo 21 Radek Jeřábek (LTM) na dvě minuty – nedovolené bránění.
     
    15:30
    Hort nahodil puk za záda Rybára, rozhodčí však odpískali další trest, který padl na straně Litoměřic a Třebíč si zahraje další přesilovku.
     
    14:40
    Půža rozehrál puk na jednoho ze svých spoluhráčů, ve středním pásmu se ale celá akce zastavuje a domácí se vrací zpět za svoji bránu.
     
    14:30
    Hosté vyhodili puk na zakázané uvolnění.
     
    13:14
    Vhazování ve středím pásmu si berou na své hole domácí, za bránu Rybára přispěchali hráči z obou týmů, aby se poprali o kotouč, vítězně z toho vyšli domácí, ale po chvíli puk končí v obranném pásmu Třebíče.
     
    12:35
    Strejček rozehrál puk na jednoho ze svých rozjetých spoluhráčů, který si přes střední pásmo najížděl samostatný nájezd na Vejmelku. Jeho pokus dokázal gólman domácích pokrýt.
     
    12:09
    Ke střele se dostal Kaláb, který vypálil od modré čáry tvrdou střelu, která však minula Vejmelkovu bránu.
     
    11:18
    Hosté v plném počtu.
     
    11:05
    Vodnému vyklouzl puk, kdy se pokoušel nahrát svému spoluhráči, tuto chybu hosté trestají a vyráží směrem k Vejmelkovi.
     
    10:38
    Hosté hrají ve čtyřech.
     
    10:05
    Kaláb se po kombinaci s Eratem dostal ke střele, jeho pokus však minul bránu.
     
    09:18
    Vyloučen hráč číslo 91 Jan Veselý (LTM) nastupuje trest na dvě minuty – příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    09:05
    Vágner nezachytil kotouč na modré čáře, kam mu ho poslal jeden z jeho spoluhráčů z pravého rohu u Rybárovy brány a musí se tak vracet zpět do svého obranného pásma.
     
    08:37
    Vyloučen hráč číslo 22 David Kvasnička (LTM) na dvě minuty – hákování.
     
    08:26
    Havránek si najíždí před Rybára, Vodný mu posílal přihrávku, ale Havránek byl faulován a Třebíč si zahraje přesilovku.
     
    07:55
    Vhazování před Rybárem si berou domácí, Mikyska se ihned dostal ke střele, která minula bránu hostů. Puk si za zády Rybára berou hosté.
     
    06:44
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Nádhernou kombinaci předvedli hráči Litoměřic. Sérii přihrávek podél modré čáry předvedli hráči Jandus a Pavlas, ta finální se dostala ke hráči JANU VESELÉMU, který svojí střelou propálil puk za záda Vejmelky. Asistence: Jandus, Pavlas
     
    06:39
    Domácí v plném počtu.
     
    06:29
    Hosté v plném počtu.
     
    05:55
    Nyní se před Vejmelkou nepohodla třebíčská obrana, kdy si hráči dvakrát nedokázali správně nahrát. Avšak se k těmto volným pukům nedostal zavčas ani jeden z hráčů Litoměřic.
     
    05:07
    Kusko si podél levého mantinelu najel před Rybára, nahrál puk najíždějícímu Zohornovi, který vypálil a jeho střelu Rybár schoval v lapačce bez větších komplikací.
     
    04:39
    Vyloučen hráč číslo 41 Tomáš Kaláb (TRE) na dvě minuty – držení protihráče.
     
    04:29
    Vyloučen hráč číslo 93 Jan Strejček (LTM) na dvě minuty – podražení.
     
    03:45
    Litoměřice zakládají další útočnou akci, za zády Vejmelky jim však třebíčská obrana puk vypíchla, před Rybárem se nyní pokoušel vodný vystřelit puk bekendem, to se mu daří, ale Rybár je připraven.
     
    02:40
    Pavlas se dostal ke střele od modré čáry, puk mu však sklouzl z hokejky a vzniklo z toho spíše nahození, kterého se ale nikdo z jeho spoluhráčů nedokázal ujmout.
     
    02:15
    Vhazování ve středním pásmu si berou hosté, Pavlas nahodil ze středního pásma puk za bránu Vejmelky, který ho po doklouzání k jeho bráně přidržel lapačkou.
     
    01:25
    Kantner se pokoušel před Vejmelkou kombinovat s Kodýtkem, tuto spolupráci jim domácí překazili a vyváží puk do středního pásma.
     
    00:35
    Bílek si najížděl podél pravého mantinelu před brankáře Vejmelku, vypálil, jeho střela ale minula bránu domácích.
     
    00:05
    Úvodní vhazování si berou na své hokejky domácí a ihned se pouští do útoku. Ihned po překročení modré čáry jim je však kotouč sebrán a hosté vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Přeji příjemný hokejový podvečer. Za pár chvil budeme svědky úvodního vhazování, při kterém započne utkání, ve kterém se proti sobě postaví domácí Horácká Slavia Třebíč a Stadion Litoměřice. Začínáme v 17:30.
     
    Dne 25.9. se proti sobě postaví SK Horácká Slavia Třebíč a HC Stadion Litoměřice. Ve svém posledním zápase si Litoměřice dokázaly poradit se Vsetínem v prodloužení a vyhrát tak 4:3p. Na druhé straně Třebíč si také dokázala poradit se svým protivníkem a zvítězit tak nad Přerovem 4:2. Pro Litoměřice se jednalo o třetí výhru, zatímco pro Třebíč o druhou, ale hned za sebou. Jak se bude oběma týmům dařit na domácím ledě Horácké Slavie? To vše a ještě více se dozvíme v 17:30, kdy padne úvodní vhazování.

    SK Horácká Slavia Třebíč: Dostál – L. Vágner, Kaláb, Bartejs, D. Mikyska, Čejka, Půža – Erat, Dolníček, Horký – Jan Wasserbauer, T. Havránek, Vodný – Kusko, R. Zohorna, Kristl – Malec, Tadeáš Král, Kratochvíl.

    HC Stadion Litoměřice Michajlov (Klouček) – Jeřábek, Pavlas (C), Smetana (A), Kvasnička, Jandus, Strejček – Bílek, J. Veselý, Helt – M. Chalupa, J. Šimeček, Kantner – Jirásek, Miškář, R. Pilař – Komárek, Hanták, M. Havelka.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Marken.cz

    Jan Míšek

    Branky a nahrávky: 23. Kusko (R. Zohorna), 24. Jan Wasserbauer (T. Havránek) – 7. J. Veselý (Jandus, Pavlas), 23. Bílek (Kvasnička, J. Veselý), 25. Smetana (Pavlas)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka (Dostál) – Kaláb, L. Vágner, Půža, D. Mikyska, Hort, Čejka – Horký, Dolníček, R. Erat – Vodný, T. Havránek, Jan Wasserbauer – Kristl, R. Zohorna, Kusko – Kratochvíl, Tadeáš Král, Malec.
    HC Stadion Litoměřice: Rybár (Michajlov) – Jeřábek, Pavlas, Smetana, Kvasnička, Jandus, Strejček – Bílek, J. Veselý, Helt – M. Chalupa, Kodýtek, Kantner – Jirásek, Miškář, R. Pilař – Komárek, Hanták, M. Havelka.

    Rozhodčí: Koziol, Kašík – Reich, Komínek.

    Diváci: 943
    ocianews.com