Benátky n/J – Prostějov 4:2 (kon.) | Vsetín – Slavia 2:5 (kon.) | Třebíč – Litoměřice 2:3 (kon.)
K. Vary – Kladno 6:2 (kon.) | Kadaň – Motor ČB 1:2 (kon.) | Frýdek-M. – Havířov 2:3 (kon.)
Přerov – Ústí n/L 7:4 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
7:4 (1:2, 5:1, 1:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Pondělí 25.09.2017, 18:00 • MEO Aréna, Přerov. • Chance liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:27
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí se ale nevzdali, pokračovali v aktivní hře a jsou za to po zásluze odměněni. Z dorážky se totiž prosadil důsledný FILIP DVOŘÁK. Zdá se tedy, že o osudu dnešného utkání je rozhodnuto. Asistence: Daniel Gazda.
     
    42:24
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hráči bojovali dlouho u mantinelu, ale nakonec se k puku dostali hosté. Ti z první střeli ještě branku minuli, ale poté zpoza domácí svatyně poslali přihrávku před Šimbocha, kde stál JIŘÍ SEVERA. Ten si s šancí poradil bravurně a nechytatelně snížil. Asistence: Daniel Vrdlovec.
     
    39:52
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Dočkáme se! Hosté z ničeho nic přidávají třetí branku. JAN DUFEK si v rychlosti nabruslil do třetiny soupeře, který už možná očekával konec třetiny a nedůsledně bránil. Hosté toho ale využili a střelou pod břevno upravují skóre. Asistence: Matěj Hes.
     
    37:23
    Přerov právě vstřelil branku!
    Naprosto perfektně provedený nájezd! JAKUB ŠLAHAŘ udělal kličku do forhendu a umně při jejím provedení poslal puk mezi betony přesunujícího se brankáře.
     
    35:58
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři již ve čtyřech využívají šance a přidávají další branku. Pala poslal do rychlého úniku FILIPA DVOŘÁKA a ten forhendovým blafákem pokořil Soukupa v bráně hostů. Asistence: Radomír Pala.
     
    27:58
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři se nezastavují a vytváří si ještě lepší pozici. Jejich dobrá hra ve druhé třetině nese své ovoce a Přerov tak vede již o dvě branky. Rychlou akci hned po vhazování zakončil dobrou střelou JAN BERGER. Asistence: Filip Dvořák a Radomír Pala.
     
    27:36
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zbývalo ale dost času na to, aby se prosadil. MEO Aréna propuká v jásot a domácí otáčí stav utkání. Střela od modré trefila sice pouze obránce, ale puk se stále šoural k brance, před kterou stál TOMÁŠ FOŘT a poslal puk za záda Soukupa. Asistence: Roman Pšurný a Zdeněk Čáp.
     
    22:01
    Přerov právě vstřelil branku!
    A jsou za to odměněni. Motali hlavy obráncům tak dlouho, až se gólově prosadili. Od modré vyslal dělovku Pala a GREGOR KOBLAR ji tečoval za záda bezmocného Soukupa. Asistence: Radomír Pala a Jan Berger.
     
    13:00
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústí využívá přesilové hry, i když poněkud šťastně. Nahozený puk před branku se od betonu Šimbocha odrazil na brusli PAVLA SMOLKY a ten tak se štěstím vstřelil branku. Asistence: Patrik Husák a Jaroslav Roubík.
     
    11:28
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústí přeci jen využívá mírného tlaku a srovnává stav dnešního utkání. Střela od modré minula branku, ale od mantinelu se odrazila přímo na hokejku pozorného ANTONÍNA MELKA a ten neměl nejmenší potíž zasunout u tyče puk za povyjetého brankáře soupeře. Asistence: Vladimír Brož a Pavel Kousal.
     
    05:46
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí využívají tlaku, který si v posledních minutách vytvořili a přetavují jej v branku. Za záda Soukupa dokázal dostat odražený puk KAREL PLÁŠEK. Bez asistence.
    Marken.cz

    Michal Janoštík

    Branky a nahrávky: 6. Plášek, 23. Koblar (Pala, Berger), 28. Fořt (Pšurný, Čáp), 28. Berger (F. Dvořák, Pala), 36. F. Dvořák (Pala), 38. Šlahař (TS), 55. F. Dvořák (Gazda) – 12. Melka (Vl. Brož, P. Kousal), 13. Smolka (Husák, Roubík), 40. Dufek (Hes), 43. Severa (Vrdlovec)


    HC ZUBR Přerov: Šimboch – M. Novotný, Čáp, Zbořil, O. Horák, Pala (A), Gazda – Plášek (A), T. Sýkora (C), M. Kratochvíl – Milan Procházka, Pšurný, Fořt – Koblar, Berger, F. Dvořák – Goiš, Šlahař, Navrátil.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Soukup – Bernad, Husák, Macek, Vl. Brož, M. Zdvořáček, Hes – Smolka, Roubík (C), Melka – L. Volf, Vrdlovec (A), D. Merta – P. Kousal, Najman, Dufek – Severa, Gengel, Mical.

    Rozhodčí: Fiala, Kopeček – Lukš, Gančarčík
    bahis siteleri