Tampa – Florida 2:4 (kon.) | Colorado – Minnesota 5:1 (kon.) | Anaheim – Vegas 2:4 (kon.)
Pittsburgh – St. Louis 1:4 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
5:1 (0:1, 2:0, 3:0)
Minnesota Wild
Pondělí 25.09.2017, 01:00 • Pepsi Center, Denver • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:18
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Necelé čtyři minuty před koncem zápasu navyšují vedení už na 5:1! Gabriel Landeskog posunul puk na NATHANA MACKINNONA, který vyslal nechytatelnou střelu švihem zpoza levého kruhu a popáté rozvlnil síť v kleci Wild. Asistence: Gabriel Landeskog.
     
    52:05
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Laviny proměnily přesilovou hru a pravděpodobně tím potvrdily dnešní prvenství! Tyson Barrie nabil do levého kruhu NATHANU MACKINNONOVI, který příklepem bez přípravy propálil přesunujícího se Michaleka. Asistence: Tyson Barrie, Gabriel Landeskog.
     
    46:25
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí odskakují na rozídl dvou branek! Andrighetto přihrál MacKinnonovi, jehož zakončení před brankou přesměroval mimo dosah brankáře tečující MIKKO RANTANEN a zaznamenal první gól v přípravě. Asistence: Nathan MacKinnon, Sven Andrighetto.
     
    35:29
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Bleskový obrat domácích Lavin je dokonán! Michalek nejprve vyrazil Jostovu střelu z vrcholku pravého kruhu, odkud ho poté zaměstnal i Barberio. Jeho vyražený pokus ještě dorazil důrazný ROCCO GRIMALDI a Michalek už byl bez šance. Asistence: Mark Barberio, Tyson Jost.
     
    34:07
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí se konečně dočkali a vyrovnávají stav zápasu! Přes Wilsona a Timminse se puk dostal na J. T. COMPHERA, který vystřelil zápěstím z pravého kruhu a trefil odkrytý prostor u bližší tyče, kterou Michalek tentokrát nepohlídal. Asistence: Conor Timmins, Colin Wilson.
     
    19:21
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild jdou v závěru úvodní části do vedení a dávají svému soupeři menší lekci z efektivity. Mike Reilly vypálil od modré, přičemž Varlamov toho nemohl moc vidět přes několik těl před brankovištěm. Kotouč v letu ještě lehce tečoval MARCUS FOLIGNO a otevřel skóre zápasu. Asistence: Mike Reilly.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 35. Compher (Timmins, Wilson), 36. Grimaldi (Barberio, Jost), 47. Rantanen (MacKinnon, Andrighetto), 53. MacKinnon (Barrie, Landeskog), 57. MacKinnon (Landeskog) – 20. Foligno (Reilly)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Cannata) – Bigras, Barrie, Siemens, Barberio, Timmins, Mironov – Andrighetto, Jost, Girard, Grimaldi, Wilson, Agozzino, MacKinnon, Compher, Shaw, Ranford, Landeskog, Rantanen.
    Minnesota Wild: Michalek (21. – 32. Svedberg) – Reilly, Olofsson, Brodin, Quincey, Grant, Soucy – Coyle, Stewart, Eriksson Ek, Foligno, O´Reilly, Kunin, Malone, Winnik, Ferraro, Cannone, Bertschy, Mitchell.

    Rozhodčí: Schlenker, Hanson – Smith, Murchison
    thejrc.org