Tampa – Florida 2:4 (kon.) | Colorado – Minnesota 5:1 (kon.) | Anaheim – Vegas 2:4 (kon.)
Pittsburgh – St. Louis 1:4 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
2:4 (0:2, 1:1, 1:1)
Vegas Golden Knights
Pondělí 25.09.2017, 02:00 • Honda Center, Anaheim • Příprava NHL
Partner:
     
    59:36
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A máme tu ještě to zasloužené snížení stavu! O střelu z obrovského úhlu se pokusil po přihrávce Sabourina Sam Steel, puk po jeho ráně ale dlouho nemohl najít Marc-André Fleury. Následně kolem něj projel GIOVANNI FIORE a doklepl jej až do sítě! Asistence: Sam Steel, Scott Sabourin.
     
    54:41
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hosté střílí další branku a zřejmě si pojišťují vítězství v dnešním utkání! Anaheim otevřel obranu, kde nechal jediného hráče. Chybu v kombinaci v útočné třetině vyčíhl Stefan Matteau, který poslal do samostatného úniku PIERRE-EDOUARDA BELLEMARA a ten si parádní kličkou poradil s brankářem a následně mu puk prostrčil mezi betony! Asistence: Stefan Matteau.
     
    31:52
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A nakonec sníženo máme! Krásnou kombinaci, i když se štěstím, předvedli domácí hráči Anaheimu. Max Jones vybojoval puk na pravé straně kluziště, přihrávkou našel u brány postaveného a zároveň ale obsazeného Dennise Rasmissena, ten s velkým štěstím našel takovým bouchnutím do puku SCOTTA SABOURINA, který si parádně přehodil puk na backhand a střelou pod horní tyč snižuje stav! Asistence: Dennis Rasmussen, Max Jones.
     
    25:41
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Místo snížení domácích na jednu branku je tu navýšení vedení Golden Knights už na tříbrankové! Griffin Reinhart nahodil puk na bránu Gibsona a povedenou tečí jej za jeho záda uklidil TOMÁŠ HYKA, který se tak prosadil ve všech dosavadních výherních utkáních Vegas! Asistence: Griffin Reinhart.
     
    17:40
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    A hosté se dostávají již do dvoubrankového vedení, což je po mírném tlaku domácích celkem překvapivé! Po vyhraném buly Kolesára se dostal k puku William Karlsson, ten posunul puk na JAKEA BISCHOFFA, který si najel do středu kluziště a následnou dělovkou propálil vše, co mu stálo v cestě! Rána byla možná lehce tečována. Asistence: William Karlsson, Keegan Kolesár.
     
    05:50
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    A hosté využívají hned první přesilovou hru a dostávají se do brzkého vedení! Po souhře TJeje Tynana s Bradem Huntem, se k puku na levé straně kluziště dostal TEEMU PULKKINEN a jeho následná dělovka prošla až za záda Johna Gibsona, kterému taky dobře stínil Keegan Kolesar, který tak má na první brance také nějaké zásluhy! Asistence: Tj Tynan, Brad Hunt.

    Daniel Bertók

    Branky a nahrávky: 32. Sabourin (Rasmussen, Jones), 60. Fiore (Steel, Sabourin) – 6. Pulkkinen (Hunt, Tynan), 18. Bischoff (Karlsson, Kolesár), 26. Hyka (Reinhart), 55. Bellemare (Matteau)


    Anaheim Ducks: Gibson (Berra) – Fowler (A), Holzer, Larsson, Montour, Cooper, Welinski – Perry (A), Getzlaf (C), Rasmussen, Kašé, Steel, Ritchie, Tropp, Jones, Kopacka, Kossila, Sabourin, Fiore.
    Vegas Golden Knights: Fleury (Dansk) – McNabb, Miller, Garrison (A), Reinhart, Bischoff, Hunt – Thompson, Matteau, Carrier, Hýka, Bellemare (A), Kolesar, Haula (A), Pulkkinen, Tynan, Karlsson, Wong, Nosek.

    Rozhodčí: Kozari, Skilliter – Daisy, Wheler.
    thejrc.org