Ottawa – New Jersey 1:8 (kon.) | Boston – Chicago 4:2 (kon.) | NY Islanders – New Jersey 3:0 (kon.)
NY Rangers – Philadelphia 3:2 (po pr.) | Toronto – Montreal 5:1 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 4:1 (kon.)
Winnipeg – Calgary 5:2 (kon.) | Dallas – Colorado 2:4 (kon.) | Edmonton – Carolina 2:6 (kon.)
Arizona – Anaheim 4:6 (kon.)
konec
Boston Bruins
4:2 (3:1, 0:1, 1:0)
Chicago Blackhawks
Úterý 26.09.2017, 01:00 • TD Garden, Boston • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:14
    Riley Nash je vyloučen za držení Tomáše Jurča. Chicago po oddechovém čase určitě zkusí variantu šest na čtyři
     
    57:30
    Hostující branka je prázdná, hosté zkusí zdramatizovat zápas v šesti hráčích do pole!
    44:10 Patrice BERGERON - 4:2

     
    44:10
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí opět vedou o dva góly! Pastrňákovu první střelu zablokoval Rutta, druhou vyrazil Crawford, ale po vzniklém závaru u brankoviště kapituloval z dorážky PATRICE BERGERONA. Asistence: David Pastrňák, Charlie McAvoy.
     
    43:18
    Nashův tvrdý hit na Dauphina vyprovokoval šarvátku mezi Murphym a Acciarim. Čároví rozhodčí se mezi tyto dva ale velmi rychle vložili a rychle je od sebe odtrhli. Oba hráči dostávají jen menší tresty.
     
    34:14
    Bruins se konečně dočkali přesilové hry. Za podražení Fitzgeralda putuje na trestnou lavici obránce Erik Gustafsson.
    30:16 John HAYDEN - 3:2

     
    30:16
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Jestřábi snižují na jednobrankový rozdíl! Zničehonic se po parádní přihrávce od Kera ocitl v úniku JOHN HAYDEN, který se dostal před Acciariho i McAvoye a zakončil přesně pod břevno. Rozhodčí na první pohled gól nepostřehli, neboť se puk ihned odrazil zpět do hry, ovšem kontrola u videa všechno rozluštila. Asistence: Tanner Kero, Luke Johnson.
     
    24:46
    Tak učinili až na druhé straně, když spatřili podražení autora druhé branky Jeremyho Lauzona.
     
    19:56
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (Cody Franson – 2 min., podražení). Bruins vstoupí do druhého dějství v početní výhodě.
    19:13 Brandon SAAD - 3:1

     
    19:13
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Pěkná hostující akce v ponechané výhodě zmírňuje jejich manko po první třetině! Franson roztáhl hru do levého kruhu, odkud Gustafsson z první posunul puk před sebe na BRANDONA SAADA a ten šikovně protečoval puk k bližší tyči, kde Subban nechal velkou díru. Asistence: Erik Gustafsson, Cody Franson.
    09:46 Anders BJORK - 3:0

     
    09:46
    Bruins právě vstřelili branku!
    Medvědi ustáli dvě oslabení a po něm sami navýšili náskok na 3:0! Gustav Forsling udělal chybu při vyvážení kotouče do bezpečí, o což se výraznou měrou zasloužil napadající Bergeron. Ten zleva bekhendem chytře přihrál do volnějšího prostoru před branku a tam se parádní ranou z první prosadil ANDERS BJORK. Jednadvacetiletý Američan si v přípravě hodně hlasitě říká o místo v sestavě Bruins! Asistence: Patrice Bergeron.
     
    07:23
    Ryan Fitzgerald uštědřil krosček Davidu Kämpfovi, který pro Jestřáby vybojoval druhou přesilovou hru. Čisté konto Malcolma Subbana bude po reklamní pauze znovu v ohrožení.
     
    02:37
    Brad Marchand během vhazování zbytečně sekl Ryana Hartmana a inkasuje menší trest. Chicago tak může snížit v přesilovce.
    01:28 LAUZON - 2:0

     
    01:28
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak tohle je hodně nepříjemný začátek pro hosty a hlavně pro brankáře Crawforda! Ten propustil za svá záda nenápadnou střelu zápěstím, kterou od modré čáry vyslal JEREMY LAUZON. Asistence: Riley Nash, Tim Schaller.
    00:52 David PASTRŇÁK - 1:0

     
    00:52
    Bruins právě vstřelili branku!
    A právě český supertalent hned v první minutě otevírá skóre zápasu! Spooner na obranné modré zboural Kera a tím založil útok domácího týmu. DAVID PASTRŇÁK nabral na pravé straně rychlost po přihrávce od Beleskeyho a z těžkého úhlu vystřelil přesně nad rameno Coreyho Crawforda! Asistence: Matt Beleskey, Ryan Spooner.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 1. Pastrňák (Beleskey, Spooner), 2. Lauzon (Nash, Schaller), 10. Bjork (Bergeron), 45. Bergeron (Pastrňák, McAvoy) – 20. Saad (Gustafsson, Franson), 31. Hayden (Kero, Johnson)


    Boston Bruins: Subban (Chudobin) – O´Gara, McAvoy, Grzelcyk, Carlo, Lauzon, Postma – Marchand, Bergeron, Bjork – Beleskey, Spooner, Pastrňák – Schaller, Kuraly, Backes – Fitzgerald, Nash, Acciari.
    Chicago Blackhawks: Crawford (Delia) – Murphy, Franson, Forsling, Rutta, Gustafsson, Johnson – Hartman, Kämpf, Saad – Jurčo, Hinostroza, Bouma – DeBrincat, Kero, Hayden – Wingels, Dauphin, Tootoo.

    Rozhodčí: MacDougall, Hebert – MacPherson, Pancich
    thejrc.org