Ottawa – New Jersey 1:8 (kon.) | Boston – Chicago 4:2 (kon.) | NY Islanders – New Jersey 3:0 (kon.)
NY Rangers – Philadelphia 3:2 (po pr.) | Toronto – Montreal 5:1 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 4:1 (kon.)
Winnipeg – Calgary 5:2 (kon.) | Dallas – Colorado 2:4 (kon.) | Edmonton – Carolina 2:6 (kon.)
Arizona – Anaheim 4:6 (kon.)
po prodl.
New York Rangers
3:2 (1:1, 0:1, 1:0 - 1:0)
Philadelphia Flyers
Úterý 26.09.2017, 01:00 • Madison Square Garden, New York • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:51 Ryan MCDONAGH - 3:2
     
    63:51
    Rangers právě vstřelili branku!
    Utkání rozhoduje kapitán Rangers RYAN MCDONAGH! Ten dostal puk na modrou od Matse Zuccarella a obranu soupeře dokonale zaskočil tím, že si to namířil mezi dvěma hráči přímo k Neuvirthovi. Ten jeho střelu k pravé tyčce ze svého pohledu ještě vykopl, ale s dorážkou stejného borce už nic udělat nemohl. Asistence: Mats Zuccarello a Filip Chytil.
    45:29 Mika ZIBANEJAD - 2:2
     
    45:29
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí vyrovnávají hodně šťastným gólem! Pavel Bučněvič puk zavezl do útočného pásma a chytrou žabičkou ho předložil najíždějícímu MIKOVI ZIBANEJADOVI. Jeho střelu Neuvirth vyrazil jen do obránce, od něhož se puk obloučkem snesl za záda gólmana Flyers. Neuvirth se sice ještě za kotoučem vrhl, ale zastavit před brankovou čarou ho již nestačil. Asistence: Pavel Bučněvič a Chris Kreider.
    39:56 Travis SANHEIM - 1:2
     
    39:56
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení 3,1 sekundy před koncem prostřední části! Podruhé v zápase se prosazuje TRAVIS SANHEIM, ke kterému Lundqvist vyrazil puk po ráně Radka Gudase od modré a Sanheim ho pohodlně dopravil do odkryté klece – 1:2. Asistence: Radko Gudas a Michael Raffl.
    05:39 Travis SANHEIM - 1:1
     
    05:39
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté při hře 4 na 4 vyrovnávají! Na levém kruhu pro vhazování se opřel do puku TRAVIS SANHEIM, který vymetl vzdálenější šibenici nad lapačkou Henrika Lundqvista. Opravdu krásná střela – 1:1. Asistence: Nolan Patrick a Jordan Weal.
    03:16 Rick NASH - 1:0
     
    03:16
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí se ujímají vedení! Ryan McDonagh nahodil od modré kotouč na branku a letící puk před Neuvirthem šikovně tečoval ze vzduchu RICK NASH. Brankář Flyers už nestihl reagovat na změnu směru. Asistence: Ryan McDonagh a Pavel Bučněvič.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 4. Nash (McDonagh, Bučněvič), 46. Zibanejad (Bučněvič, Kreider), 64. McDonagh (Zuccarello, Chytil) – 6. Sanheim (Patrick, Weal), 40. Sanheim (Gudas, Raffl)


    New York Rangers: Lundqvist (Pavelec) – Shattenkirk, McDonagh (C), DeAngelo, Staal, Kampfer, Smith – Zuccarello, Zibanejad, Kreider – Bučněvič, Chytil, Nash (A) – Puempel, Andersson, Fontaine – Lettieri, Nieves, Carey.
    Philadelphia Flyers: Neuvirth (Elliott) – Hagg, Provorov, Gostisbehere, Manning, Gudas, Sanheim – Voráček, Couturier, Giroux (C) – Simmonds (A), Patrick, Weal – Konecny, Filppula, Lehterä – Read, Laughton, Raffl.

    Rozhodčí: McCauley, Luxmore – Brisebois, Suchánek

    Diváci: 14037
    thejrc.org