Ottawa – New Jersey 1:8 (kon.) | Boston – Chicago 4:2 (kon.) | NY Islanders – New Jersey 3:0 (kon.)
NY Rangers – Philadelphia 3:2 (po pr.) | Toronto – Montreal 5:1 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 4:1 (kon.)
Winnipeg – Calgary 5:2 (kon.) | Dallas – Colorado 2:4 (kon.) | Edmonton – Carolina 2:6 (kon.)
Arizona – Anaheim 4:6 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
Pittsburgh Penguins
Úterý 26.09.2017, 01:30 • Little Caesars Arena, Detroit • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:49 Xavier OUELLET - 4:1
     
    59:49
    Detroit právě vstřelil branku!
    XAVIER OUELLET na levé straně obranného pásma vybojoval puk mezi dvojicí protihráčů a bekhendovým vyhozením ho poslal do prázdné brány – 4:1 pro Detroit! Bez asistence.
    36:12 Scott WILSON - 3:1
     
    36:12
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    SCOTT WILSON po kolmém pasu Olliho Maatty na vrcholu levého kruhu ukradl puk Xavierovi Ouelletovi a krásnou střelou zápěstím z blízkosti nad vyrážečkou Jimmyho Howarda zamířil k levé tyči! Asistence: Olli Maatta a Zach Trotman.
    31:02 Tomáš TATAR - 3:0
     
    31:02
    Detroit právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ TATAR po vhazování v útočném pásmu dokázal v mezikruží zkrotit poskakující kotouč a bekhendem ho poslal nad vyrážečkou Tristana Jarryho z blízkosti do vzdálenějšího levého horního rohu brány – 3:0! Bez asistence.
    26:21 Anthony MANTHA - 2:0
     
    26:21
    Detroit právě vstřelil branku!
    ANTHONY MANTHA si z pravého křídla krásným obloukem sjel před bránu, kde mu na přední tyči puk vypíchl holí Tristan Jarry, jenže ne dostatečně a domácí útočník ho na vzdálenější levé tyči ze vzduchu sklepl do odkryté brány! Asistence: Dennis Cholowski a Dylan Larkin.
    13:14 Michael RASMUSSEN - 1:0
     
    13:14
    Detroit právě vstřelil branku!
    MICHAEL RASMUSSEN využil skvělého forčekingu Gustava Nyquista a Joea Hickettse v pravém rohu útočného pásma, ve kterém se zmocnil volného puku a po vyjetí zpoza brány na přední tyči o rameno Tristana Jarryho poslal puk pod horní tyč! Red Wings využili úvodní přesilovou hru utkání a vedou nad Penguins 1:0! Asistence: Gustav Nyquist a Joe Hicketts.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 14. Rasmussen (Nyquist, Hicketts), 27. Mantha (Cholowski, Larkin), 32. Tatar, 60. Ouellet – 37. Wilson (Maatta, Trotman)


    Detroit Red Wings: Howard (41. McCollum) – Ouellet, Sproul, Cholowski, McIlrath, Hicketts, Russo – Tatar (A), Rasmussen, Nyquist (A) – Mantha, Larkin, Frk – Street, Glendening (A), Witkowski – Lorito, Holmstrom, Sadowy. Hlavní trenér: Jeff Blashill.
    Pittsburgh Penguins: Jarry (DeSmith) – Tinordi, Cole (A), Maatta, Trotman, Pouliot, Ruhwedel – S. Wilson, McKegg, Sprong – Simon, Johnson, Rust (A) – Kuhnhackl, McClement, Archibald – Di Pauli, Dea, Tiffels. Hlavní trenér: Mike Sullivan.

    Rozhodčí: Kevin Pollock, Reid Anderson. Čároví: Bevan Mills, Scott Cherrey

    Diváci: 16770
    thejrc.org