Ottawa – New Jersey 1:8 (kon.) | Boston – Chicago 4:2 (kon.) | NY Islanders – New Jersey 3:0 (kon.)
NY Rangers – Philadelphia 3:2 (po pr.) | Toronto – Montreal 5:1 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 4:1 (kon.)
Winnipeg – Calgary 5:2 (kon.) | Dallas – Colorado 2:4 (kon.) | Edmonton – Carolina 2:6 (kon.)
Arizona – Anaheim 4:6 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
4:6 (2:0, 2:3, 0:3)
Anaheim Ducks
Úterý 26.09.2017, 04:00 • Tucson Convention Center, Tuscon • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:53
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté pošesté skórují a pravděpodobně rozhodují o svém vítězství! Svůj druhý gól v dnešním zápase přidal NICK RITCHIE.
     
    52:37
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Obrat Anaheimu je dokonán! Autor třiatřiceti branek z minulé sezóny RICKARD RAKELL zaznamenal druhou letošní trefu a poslal hostující tým poprvé do vedení. Asistence: Jaycob Megna.
     
    46:23
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Další šance Kačerů už ale končí gólem a také Langhammer poprvé kapituluje. Po rychlé souhře hostujícího týmu MARCUS PETTERSSON vypálil z levé strany a dostal puk za záda českého brankáře.
     
    36:06
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Pouhých jedenáct sekund od posledního gólu se Ducks znovu dotahují na nejtěsnější rozdíl! Díky důrazu před brankou se gólově prosadil BRANDON MONTOUR!
     
    35:55
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes podruhé v zápase vedou o dva góly! MARIO KEMPE zužitkoval přihrávku Stromea z levé strany a přesunující se Miller byl zcela bez šance. Asistence: Dylan Strome.
     
    27:14
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti si berou zpět ztracený náskok! DYLAN STROME si na levém křídle přehodil puk z forhendu na bekhend a přesně mířeným zakončením překonal Ryana Millera.
     
    24:30
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kačeři podruhé v krátké době skórují ve vlastním oslabení a vyrovnávají na 2:2! LOGAN SHAW vystihl kombinaci mezi Domim a Duclairem a jednoduše se dostal do protiútoku, který nezastavil ani Louis Domingue v brance Arizony. Bez asistence.
     
    21:55
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté snižují v oslabení! NICK RITCHIE dostal si sebral puk ve středním pásmu a upaloval na Dominguea, kterého dokázal v úniku překonat bekhendovým zakončením. Bez asistence.
     
    17:17
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí odskakují do dvoubrankového vedení! Střelou zápěstím z levého kruhu pro vhazování se prosadil KYLE WOOD, ke kterému se dostal puk po kombinaci mezi Connatutonem a Duclairem. Asistence: Anthony Duclair, Kevin Connauton.
     
    06:10
    Arizona právě vstřelila branku!
    Fanoušci v Tusconu slavní první branku, po které se Kojoti ujímají vedení! Miller nenašel odpověď na tvrdou ránu, kterou na něj vyslal BRENDAN PELINI, pro kterého je to první branka v přípravě.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 7. Perlini, 18. Wood, 28. Strome, 36. Kempe – 22. Ritchie, 25. Shaw, 37. Montour, 47. Pettersson, 53. Rakell, 56. Ritchie


    Arizona Coyotes: Domingue (37. Langhammer) – Campbell, Clendening, Connauton, K. Ekman-Larsson, Mermis, MacInnis – Wood, Cousins, Domi, Perlini, Richardson, Rieder, Duclair, Kempe, Strome, Crouse, Rinaldo, Etem.
    Anaheim Ducks: Miller – Pettersson, Montour, Megna, Manson, Mahura, Bieksa – Wagner, Silfverberg, Shaw, Ritchie, Rasmussen, Rakell, Kossila, Kaše, Jones, Grant, Cogliano, Boll.
    thejrc.org