Novosibirsk – Petrohrad 0:3 (kon.) | Omsk – Minsk 4:1 (kon.) | Barys – Jaroslavl 6:1 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Dynamo Moskva 2:3 (kon.) | Čerepovec – Chabarovsk 2:1 (kon.) | Riga – Vladivostok 2:5 (kon.)
HC Slovan – Viťaz 4:3 (kon.)
konec
Avangard Omsk
4:1 (2:0, 1:1, 1:0)
HC Dinamo Minsk
Středa 27.09.2017, 15:00 • Omsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:08 André PETERSSON - 4:1
     
    52:08
    Avangard právě vstřelil branku!
    Troufám si říct, že je rozhodnuto! ANDRÉ PETERSSON přejel z pravé strany přes střed hřiště, kde se šikovně zbavil protihráče, až na levou stranu brankoviště, odkud bekhendem poslal kotouč mezi nohama Karnauchova, který si jej svým betonem srazil za brankovou čáru. Asistence: Jegor Martynov.
    33:27 Jegor ŠARANGOVIČ - 3:1
     
    33:27
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Předchozí varování Omsku nestačilo, a tak nyní již inaksuje! JEGOR ŠARANGOVIČ se ujal puku ve středním pásmu, přejel s ním po pravé straně do útočné třetiny, odkud z prostoru pravého kruhu prostřelil Dominika Furcha mezi rukou a tělem. Asistence: Dmitrij Korobov.
    31:15 Dmitrij KUGRYŠEV - 3:0
     
    31:15
    Avangard právě vstřelil branku!
    Nedáš-dostaneš! Toto pravidlo se opět potvrdilo v celé své kráse. Linglet se trochou štěstí proháčkoval až před do dobré střelecké pozice, odkud Furcha ale neprostřelil. Do přečíslení dva na jednoho poté spěchal DMITRIJ KUGRYŠEV s Alexandrem Pěrežoginem. První jmenovaný se rozhodl pro střelu z prostoru levého kruhu, kterou ještě Karnauchove vyrazil, avšak na jeho pohotovou dorážku z bezprostřední blízkosti již byl krátký. Druhá asistence byla navíc připsána Dominiku Furchovi. Asistence: Michajl Fisenko, Dominik Furch.
    07:42 Maxim BEREZIN - 2:0
     
    07:42
    Avangard právě vstřelil branku!
    Tak to je opravdu ledová sprcha pro Dinamo! Neuplynula totiž ani minuta od úvodní branky a Omsk se prosazuje podruhé v duelu. Ansel Galimov přihrál z rohu kluziště na modrou čáru, odkud MAXIM BEREZIN prostřelil klubko hráčů před bránou a kotouč se zastavil až v síti. Skvělou práci odvedl před Enrothem clonící Fajzullin. Asistence: Ansel Galimov, Danil Fajzullin.
    07:03 Jegor MARTYNOV - 1:0
     
    07:03
    Avangard právě vstřelil branku!
    Omsk svou první početní využívá a relativně rychle se ujímá vedení! Andre Petersson po chvilce manévrování na pravé straně dostal puk za pomocí teče na vrchol levého kruhu k JEGORU MARTYNOVOVI, jenž nádhernou ranou trefil horní růžek Enrothovy brány. Asistence: André Petersson, Dennis Everberg.

    Radomír Fukala

    Branky a nahrávky: 8. Martynov (A. Petersson, Everberg), 8. Berezin (A. Galimov, Fajzullin), 32. Kugryšev (Fisenko, Furch), 53. A. Petersson (Martynov) – 34. Šarangovič (Korobov)


    Avangard Omsk: Furch (Šilin) – Meňšikov, J. Medveděv (C), Berezin, Ahnelöv, Martynov, Gustafsson, Minejev – Pěrežogin (A), Fisenko, Kugryšev – I. Michejev, Pjanov, Chochrjakov – Everberg, K. Semjonov, A. Petersson – A. Galimov, Stas (A), Fajzullin – Manukjan.
    HC Dinamo Minsk: Enroth (8. M. Karnauchov) – Děnisov (C), Gragnani, Šinkevič, Korobov (A), Chenkel, Lisovec, Bujnickij, Znacharenko – Fontaine, Howden, Matěruchin – An. Stěpanov, Kovyršin, Pavlovič (A) – Kitarov, A. Volkov, Drozd – Linglet, Šarangovič, Kulakov.

    Rozhodčí: Gamalej, Lavrentěv – Zacharenkov, Sazonov
    thejrc.org