Novosibirsk – Petrohrad 0:3 (kon.) | Omsk – Minsk 4:1 (kon.) | Barys – Jaroslavl 6:1 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Dynamo Moskva 2:3 (kon.) | Čerepovec – Chabarovsk 2:1 (kon.) | Riga – Vladivostok 2:5 (kon.)
HC Slovan – Viťaz 4:3 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
6:1 (1:0, 2:1, 3:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Středa 27.09.2017, 15:30 • Kazachstan Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:20
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Vladislav Nikulin – 2 min., faul kolenem).
     
    55:27
    Větší šanci měli na druhé straně domácí! Vey skvěle našel položenou čepel St. Pierra, který tečoval puk pouze těsně vedle pravé tyče.
    52:46 Nigel DAWES - 6:1
     
    52:46
    Astana právě vstřelila branku!
    Dovolím si říct, že toto utkání už má vítěze. Poté, co Linden Vey v pokleku netrefil kotouč. jej vrátil zpět na protější kruh, odkud rovněž v pokleku pálil z první NIGEL DAWES. Jeho prudká střela k pravé tyči propadla Sudnicinovou výstroji za brankovou čáru. Asistence: Linden Vey.
     
    52:17
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Dmitrij Lugin – 2 min., podražení).
     
    47:08
    Špatnou rozehrávku Lokomotivu zachytil před brankou soupeře Vey! Ten se ale rozhodl ještě dále kombinovat, čímž zaskočil i Michajlise, který puk nezpracoval. Jeho další zásah by znamenal hattrick v tomto zápase.
     
    44:44
    Střídání v týmu Lokomotiv Jaroslavl: ze hřiště odchází Alexej Murygin, přichází Alexandr Sudnicin.
    44:44 Linden VEY - 5:1
     
    44:44
    Astana právě vstřelila branku!
    Po vypíchnutí puku Mattem Frattinem uháněl po levém křídle Kanaďan LINDEN VEY, který střelou ze středu levého kruhu dokázal prostřelit Murygina, jehož pátá branka Barysu vyhání ven z branky. Asistence: Matt Frattin.
    43:42 Nikita MICHAJLIS - 4:1
     
    43:42
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácímu Barysu se daří navýšit své vedení. Alexandr Lipin skvěle našel na středu hřiště najíždějícího NIKITU MICHAJLISE, jehož první střelu vyrazil Murygin zpět na jeho čepel a na dalš dorážku už nedosáhl. Asistence: Alexandr Lipin a Kirill Polochov.
    38:48 Roman SAVČENKO - 3:1
     
    38:48
    Astana právě vstřelila branku!
    Po otevření hry na obou stranách jsou to hráči Barysu, jenž získávají zpět dvoubrankové vedení! Nikita Michajlis za brankou nahodil puk do brankoviště, odkud se dostala hra až na modrou čáru, kde tvrdé pálil ROMAN SAVČENKO, který čistým průstřelem překonal Murygina. Asistence: Nikita Michajlis.
     
    33:56
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Linden Vey – 2 min., faul kolenem).
     
    33:08
    Apalkov skvěle stáhl hru na sebe a udělal tak obrovský prostor pro přijíždějícího Korškova, který pohotovou střelou nepřekonal Karlssona!
     
    32:00
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Maxim Semjonov – 2 min., krosček).
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Dmitrij Lugin – 2 min., hrubost).
    29:35 Denis ALEXEJEV - 2:1
     
    29:35
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hráči Lokomotivu se přeci jen dočkali snížení! Roman Manuchov ještě před zajetím za brankou Karlssona prudkou přihrávkou našel na spodní části pravého kruhu volného DENISE ALEXEJEVA, jenž po zpracování našel mezírku, kterou překonal dosud nepřekonaného Karlssona. Asistence: Roman Manuchov.
    24:00 Matt FRATTIN - 2:0
     
    24:00
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a dostávají se tak do dvoubrankového vedení! Nigel Dawes stáhl hru před branku, načež z pravého kruhu přihrál na modrou, odkud pálil k pravé tyči Kevin Dallman, jehož trajektorii střely upravil k levé tyči těsně před Muryginem tečující MATT FRATTIN. Asistence: Kevin Dallman a Nigel Dawes.
     
    22:56
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Roman Manuchov – 2 min., vražení na hrazení).
     
    21:26
    Krásná souhra na jeden dotek vyústila málem ve vyrovnávací branku! Dorážet se snažil před brankou ještě Kraskovskij, jenž při pádu ostřím brusle málem zasáhl protihráče do oblasti hlavy!
     
    19:28
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Jegor Šalapov – 2 min., vysoká hůl).
     
    17:04
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Linden Vey – 2 min., podražení).
     
    07:18
    Michajlis pobídl St. Pierra ke střele ze skvělé pozice, ale z mezikruží volný St. Pierre nedokázal překonat Murygina.
    01:04 Nikita MICHAJLIS - 1:0
     
    01:04
    Astana právě vstřelila branku!
    Na první branku jsme nemuseli čekat příliš dlouho! Martin St. Pierre dobře zakročil ve středním pásmu a vypíchnutím puku poslal do akce NIKITU MICHAJLISE, jenž ze z pravého kruhu přesnou střelou k levé tyči prosadil a otevřel tak brankový účet. Asistence: Martin St. Pierre.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 2. Michajlis (St. Pierre), 24. Frattin (Dallman, Dawes), 39. Savčenko (Michajlis), 44. Michajlis (Lipin, Polochov), 45. Vey (Frattin), 53. Dawes (Vey) – 30. Alexejev (Manuchov)


    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Kudrjavcev) – M. Semjonov, Dallman, Savčenko, Makljukov, Polochov, Lipin, Šalapov, Orechov – Dawes, Vey, Frattin – Michajlis, Puškarjov, St. Pierre – Lichotnikov, Akolzin, Sagadajev – V. Nikulin, Markelov, Gurkov.
    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin (45. Sudnicin) – Nakládal, Kronwall, D. Osipov, Ljubuškin, Manuchov, Čerepanov, Koledov – Kozun, Kontiola, Talbot – Averin, Kraskovskij, Lugin – Korškov, Apalkov, Alexejev – Mosaljov, Kartajev, Kajumov – Kadějkin.
    thejrc.org